Fasha Sandha Lebih Bahagia Dan Tenang Sejak Bergelar Isteri

Hiburan

Fasha Sandha Lebih Bahagia Dan Tenang Sejak Bergelar Isteri

Perkahwinan sememangnya melengkapkan kehidupan seorang manusia. Seorang lelaki sememangnya memerlukan seorang isteri dan seorang wanita juga memerlukan seorang suami untuk melengkapi hidup masing-masing. Dan setelah bergelar isteri kepada Jejai, Fasha Sandha mengakui yang dia lebih bahagia dan tenang. Gembira Abang Nara mendengarnya.
fasha sandha
Paling comel apabila Fasha Sandha sempat memberikan sedikit nasihat kepada pasangan yang sedang bercinta supaya cepat-cepat kahwin. Mengikut pengalaman Abang Nara sendiri, sememangnya perkahwinan itu membawa kita ke alam baru yang lebih sempurna. Aceh ~~~

Lagi 29 keping gambar sekitar pernikahan Fasha Sandha dan Jejai dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook We Love Fasha Sandha.

Advertisement

fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

224 Comments

  1. iezet

    May 4, 2012 at 12:39 am

    tenang la… buat projek dah xberdosa…
    lagi satu.. semua dosa2 dia laki dia yg nak kena tanggung…

    poyo..

    zzzzzz

  2. sukataksuka

    May 3, 2012 at 6:38 pm

    mana tak fasha kata rasa bahagia lepas kawin..lepas ni fasha tak payah nak makan hati berulam jantung lagi dah memikirkan jejai pergi bercuti dgn family dia, nora danish and anak lelaki dia.. cuti cuti fasha jer.. itu lah yang fasha nak sangat sangat ..

  3. non

    May 3, 2012 at 6:33 pm

    aku suke fasha sandha nie..

  4. ina

    May 3, 2012 at 11:05 am

    saya doakan kebahagiaan rumah tangga awak…

  5. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer

    May 2, 2012 at 4:59 pm

    bab tu minah jambu dh cakap kalau tkde mak mertua kt sini pn tkpe asal kn penikahan berjalan ngan lancar…….dh mak mertua tknk datang nk buat cmana kn ! mak mertua jaga anak nye si nora pasal nora gi umrahhhhhhhhhhhh…..cucu boleh bawak pe……anak nora tu bukan nye hisap tetek lagiiiiiii minah jambu tengok kt pic yg dulu tu anak dia dh pn besarrrrrrrrr……pada minah jambu alasan jaga cucu tu belom leh terima lagi……but anyway fasha pn dh selamat di nikah kn sooooooo aper nk di heran kn mak mertua tk datanggggggggggggg lov u fashaaaaaaaaaaa

Loading...