Written by AbangNara | October 5th, 2017

Telah pun bercerai pada bulan Januari 2016, perkahwinan Jejai dan Fasha Sandha dimeriahkan dengan kehadiran 2 orang cahaya mata. Kedua-dua anak hasil perkongsian hidup ini masih kecil dan memerlukan kasih sayang ibu bapa sepenuhnya. Sudah tentu penceraian ini sedikit sebanyak memberi impak kepada anak-anak tercinta.

fasha jejai

Namun hari ini menerusi akaun Instagramnya, Jejai telah memuatnaik satu gambar yang membuatkan para netizen berteka-teki. Adakah Jejai dan Fasha akan rujuk kembali? Adakah mereka akan berkongsi hak penjagaan? Terlalu banyak persoalan yang bermain di minda. Hanya Jejai dan Fasha yang tahu kebenaran di sebalik gambar di bawah:-

fasha jejai

Alhamdulillah, Tuhan telah memberikan petunjukserta hidayahNya kepada saya dan Fasha, jalan-jalan kebaikan diantara kami, dengan kami dapat mencapai penyelesaian demi untuk masa depan anak-anak dan saya sangat bersyukur dengan anugerah ini

jejai fasha

Apa pun berita ini adalah sangat baik untuk anak-anak tercinta walaupun kita tidak tahu apakah perancangan Jejai dan Fasha. Semoga jalan penyelesaian yang dipilih akan menggembirakan hati semua pihak, terutamanya anak-anak tercinta. Sama-sama kita doakan.

61 responses to Fasha Sandha & Jejai Berbaik Semula Demi Anak-Anak?

  1. Anonymous says:

    Nora Dan

    0

    3
    • Anonymous says:

      RON95 : Naik 3 sen @ RM2.19 seliter (Harga sebelum RM2.16 seliter)
      RON97 : Naik 3 sen @ RM2.49 seliter (Harga sebelum RM2.46 seliter)
      DIESEL : Naik 5 sen @ RM2.17 seliter (Harga sebelum RM2.12 seliter)

      14

      0
      • Kak Senah says:

        harap mak buyong belah sana tak sentap ok! Kesian kat baby tu nanti

        15

        14
        • Skandal laki Senah says:

          sekali ttg penjagaan anak fans shhhhanda yg sentap

          1

          2
        • Anonymous says:

          Si Boyot tu sibuk dok layan laki baru. Takde masa dah mbusukkan hati. Lagipun baby dlm perut. Takut nanti keluar muka mcm Jejai!

          28

          1
        • Anonymous says:

          Nak gosip boi Iman…

          1

          0
        • Bekas Laki Skandal Laki Kak Senah says:

          Hak penjagaan

          1

          0
        • Bekas Laki Skandal Laki Senah says:

          Hak penjagaan pun mahu tak sentap. Laki mak buyung apa pun tak dpt. meroyan kuat! Laki bini bimbo

          10

          6
        • Don says:

          No reason to sentap. So lame!

          4

          2
        • Anonymous says:

          hahaha. nora dah bahagia. fasha terkontang kanting,barulah konon2 nak kembali demi anak padahal beriya nak cerai,dia fikir dia laku, dah cerai macam janda terbiar saja barulah nak mengharap jejai kembali. jejai pun tak ada balik kat nora,nora dah kahwin lain, baik jejai kutip semula fasha yg hidup serabut selepas cerai tu.

          6

          7
        • Miss Unibes says:

          Kesian pulak tengok gambar2 diorang ni. Tapi nak buat mcmana. Nampak sangat FS adalah cinta Jejai. Cerai hari tu pun Jejai nangis ceraikan FS. Selalu ganggu FS walau dah sah cerai hari tu. Heboh jugak Jejai awasi gerakgeri FS walau dah cerai. Jejai siap warning/marah kat pelakon budak entah apa nama yg oh my english. Ngan ND dulu rileks je Jejai. Siap kata tawar hati kat ND. Kesian tu kesian jugak sebab ND tengah ngandungkan Rayqal. Paling sedih Jejai ngaku dia tak tau ND ngandung masa tu. Org dok puji Jejai rileks hadiri kawin ND dan Bung Mokhtar(Nedim). Mana tak rileks kalau “Jejai neffer(never) lop(lovs) her”. Tu yg dia tak kisah ND nak kawin ke apa. Matilah nak org ingat aku peminat FS. Tak minat semua diorang tapi ambil tahu kes cerai diorang je. Sama jugak mcm Rita & Aidil. Pun aku tak minat tapi ambil tahu kes cerai diorang.

          4

          0
      • keajaiban malay says:

        Malay jiranku maling…harga bensin malay naik lagi.. padahal pasaran minyak dunia tidak naik , kasihan banget. RIP .

        0

        129
        • gudang garam says:

          ko hisap gudang grm je..ada hati nk benson & hedges. Gaji brapa je se jam keja di tapak binaan.ccc

          10

          0
        • Anonymous says:

          indon sesat mana ni. ni mesti geng2 joy revfa.

          6

          2
        • LOL says:

          indon…kapan nk klaim jerubu?

          8

          0
        • Anonymous says:

          lucu ya malay… harga bensin nya naik masih lagi omong kosong di sini…. hahahaha pergi kerja sono.

          1

          11
        • majikan says:

          Bawel la ko indon…duk m’sia sini diam2 kerja sono ..nnti majikan lu buang lu..jgn jadi konyol..msuk gosip ni hoak aja..

          8

          0
        • Anonymous says:

          Tak apa bagi can pada Indon Indon ni.Itu aje la modal Indon ada,diaorang punya so called budaya taik kucing!Popia pun dikata dia punya.Bodoh punya Indon!Hati tu dengki aje dengan Malaysia.Hidup MEREMPAT dekat tanah sendiri,tu kena keluar bekerja datang Malaysia hahaha.

          Eh aku tengok kalau Restaurant Indon di Australia ni sibuk nak menyelit nasi lemak dalam menu APAHAL??Bila lak nasi lemak Indon punya??Dia yang maling nombor satu sibuk pasal orang.Stupid Indon!!!

          16

          0
        • keajaiban malay says:

          why my comment got so many dislikes in just 5 menit ??? 103 dislikes in 5 menit itu gak mungkin sama sekali.. dasar curang pake auto dislike.

          0

          27
        • fromthe_truestory says:

          keajaiban malay adalah tagline isang semalam…ni aku fromthe_truestory baru dtg, aku sibuk layan citer Boy Iman, aku punya komen ada di Boy Iman sana..tapi tagline x sama.

          nanti aku ada citer fight sama lo lagi…

          0

          1
        • fromthe_truestory says:

          malay fingers is very good and very soft that why they type very fast the comment, this comment used by manual..not auto running comment okey.

          understood.

          0

          2
        • fromthe_truestory says:

          jari jemari mas kn kasar, mana bisa mau cepat-cepat taip..jarinya mcm kayu gitu, jari hasil dari bancuhan simen dn susunan batu bata..kihkihkihkih
          A di mana….dn B di mana…lambat gitu mau cari di keyboard

          2

          0
        • shopia lorren says:

          ayuh sabar mas isang fight sama tu ya fromthe_truestorey.. ya byk banget faktanya tuh..kok bisa2 mas urusin kapan maunya bawak balik tu PATI nya ASAP…

          3

          0
        • fromthe_truestory says:

          mas isang to be quiet now, bcos imigresen/rela/polis now “buat serbuan”.
          ayuh cept mas isang…mana pegi paspot nya..udah mati ke, hidup ke paspot nya..aduh..kaget bangat nih..

          kihkihkihkih.

          1

          0
    • Melah says:

      Si burung hantu mengandung. Kurang sudah aktiviti dendam kesumat. Dok sibok jaga baby dlm perut.

      6

      14
    • Aunty jijah says:

      Nara patot upload post psal nabila ngamok kat founder chew&glow buat cheap marketing strategy !
      Gila punya publisiti murahan, dah amik lofa jadi duta tpi nak try ngorat plak dah kenape?!
      This chew&glow product just so shitty lah

      14

      0
  2. Anonymous says:

    Nora Danish should move on!

    14

    12
  3. whatever says:

    hak penjagaan

    3

    0
  4. mimi says:

    dari ayat jejai, tak semestinya rujuk (kalu betul nak rujuk syukurla)
    mungkin dh settle something pasal urusan anak-anak

    13

    0
  5. Jejai lovers.. says:

    As a fasha haters aku pun happy klu Fasha baik blk Jejai..Cuma Fasha lepas ni jgn lah layan sgt mulut2 yg suka sgt sabungkan u and FIL..Semoga U all jaga silaturahim itu..kita kahwin bukan berdua sahaja tp seluruh family..klu ade masalah selesaikan dgn berbincang bukan up status royan..Di doakan juga hubungan dgn family in law and Nora berbaik…After all you children are sibling…mereka budak2 lg sian mereka..

    19

    0
  6. Anonymous says:

    Nora panas bontot lagi….. Plan B please….

    16

    16
  7. Anonymous says:

    Dah x de org sekaya Jejai melamar, lagipun dah kertu terpaksalah terima Jejai balik, dulu cerai nak test market..semoga bahagia

    11

    4
    • wekkkkkkk says:

      akupun nk komen yg ni Anon, ko dulu. Mcm sama je kpala hotak kita ni.

      FS dh tua, btul lah nk cari yg kaya/bujang mana ada..kalau adapun dia dh x laku. FS dh penat kerja ke cri duit titik peluh sendiri. Kalau brbaik ok jugak, tapi agaknya berbaik bila mk mertua dh tiada kot. Kn byk2 komen dia dulu, mcm x happy dgn mertua.
      Lagi Jejai pun org takut nk dkt, takut jdi Janda nnti.

      7

      1
      • wekkkkkkk says:

        Skrg FS kn brambut pendek dlm 2 bulan lepas kn ada gmbr baru dia, rmbut pendek mcm Ozlyn (bini Johan) tu pendek rmbut dia. Ini gmbr lama lah. X kn 2 bulan dh pjg mcm tu rambut dia dh smpai paras pinggang…lainlah rambut palsu..lain citerlah.

        2

        2
  8. Anonymous says:

    Kami benci ND

    16

    14
  9. saya says:

    Semoga mereka dapat meyelasaikan dgn cara terbaik demi anak2.Aminn

    2

    0
  10. Anonymous says:

    Up’s kan status kat media sosial is not the right way to express your feeling, sad or unhappy…even ur not a public figure. Learn how to calm down when ur in bad situation. Let it cool than u can feel or thing more better. Even zaman dh maju namun sosial media bukan jln tuk penyelesain. I’m not a fasha fans but im glad if they are back together.

    9

    0
  11. Anonymous says:

    Semoga segala kebaikkan dan kebahagiaan milik nd dan fasha. Mulut2 longkang xpyh layan. Ramai yg sibuk jaga tepi kain org..kain sendiri terlondeh tak perasan.

    4

    1
  12. lea weiss says:

    Psngan yg sgt ideal sekiranya x de tgn2 yg msk cmpur..suka ank2 dia yg comel..famili smua kena trima takdir..all the best.

    7

    2
  13. Anonymous says:

    fasha yang ambik laki nd dulu..

    13

    3
  14. sorang 1 says:

    aku rasa Jejai gila talak, FS dh kurus skrg dn rambut pendek..itu gmbr lama.
    Jejai dpt hak penjagaan anak sorang satu. Lelaki ikut
    bapak, pompuan ikut mak. Itu je anugerah yg di maksudkan.

    3

    3
  15. senjakala says:

    kalau dh berbaik baik elok sgt lah. masa mula2 bercerai memang lah angin satu badan. sakit hati, geram dan segala mcm rasa ada.

    live and let live..

    1

    0
  16. wekkkkkkk says:

    bila bekas kekasih/bini dh psg badan balik, slim balik, teringatlah kisah cinta mula2 dating dulu2 dn mlm prtama. Bau bini dulu lepas masak, atau bau susu bdn, ko lari jauh2. Menyampah lak nengok bini. Skrg bila bkas laki tu dh x nilai, baru ingat bkas bini. Nasib baik bkas bini masih janda. Kalau x, dh lama duduk Republic Congo.

    3

    4
  17. sumandaks says:

    Dah2 le korang ni biar jela..dorg nak brbaik ke ape ke..ade je korang nk kaitkan ND klu ada posting tuk jejai n FS..kt ni org luar yg xtau ape2.. sape tah yg x move on..entah2 kt2 fan ni yg x move on kahkahkah…

    5

    0
  18. mak jan says:

    kalau nak rujuk dengan jejai, syukur lah. buang yang keruh ambil yang jernih. Jangan menjanda lama lama..Title “janda” banyak dugaan, di pandang hina oleh masyarat.

    3

    1
    • duda pun hina says:

      skrg title janda, mana ada di pdg hina. Skrg ni, zmn skrg duda lagi hina, sbb apa, kalau bercerai, mesti laki x sempurna dn x bertggungjwb dlm rmhtangga. Lebih baik jdi Janda dri cbela biawak hidup goyang telur.

      2

      0
  19. wekkkkkkk says:

    apa yg aku baca di Harian Metro online..mereka berdamai demi anak.
    FS telah menarik balik tuduhan pada Jejai sbb Jejai asik menggangu FS sejak Mac tadi. Mereka membincangkan hak penjagaan anak dn lawatan anak2 shj. Mereka berbaik2 sbb utk masa depan anak2. Berbaik2 tu tidak semestinya nk rujuk semula. Kalau rujuk x apalah, tapi kena ingat kisah manis je, jgn ingat kisah pahit…nnti menjanda lagi.
    Mmg kesian anak2 jika slh seorg x ada di sisi.
    Hahahahaha…lepas ni dpt lah bantuan saraan penuh dri Jejai utk anak2. FS tumpang sekaki lah ya. Amin.

    3

    0
  20. shopia lorren says:

    Syukur..tu lh yg sebaik2nya..gaduh2 buruk nmpk..org pun gelak jelh..

    1

    0
  21. mia says:

    Galak peminat Fasha sembur ND yg tgh preggy bru nk rs bahagia ade anak di samping suami tu..kesian dia…padahal berdamai ttg byk kes di mahkamah..rupanya Jejai bawak isu Fasha upload benda tak elok ttg family dia kat media sosial…berhuhuhuhu lah korang..

    0

    0

Leave a Comment

Optional