May 4th, 2012

Ingatkan selepas sah menjadi isteri kepada Jejai, tidak akan ada lagi kontroversi yang melanda pelakon popular, Fasha Sandha. Nampaknya Abang Nara tersilap apabila banyak suara yang mendakwa perkahwinan mereka tidak mendapat restu daripada keluarga Jejai.

fasha sandha

Apabila ditanya mengenai dakwaan ini, Fasha berkata:-

Advertisement

Maaf saya tidak mahu mengulas mengenai perkara itu

Apa pun Fasha sekarang sudah bergelar isteri kepada Jejai dan kelihatan sangat bahagia. Abang Nara sendiri terharu melihat status-status update yang telah dilakukan oleh Fasha di Facebook We Love Fasha Sandha. Nampak sangat yang dia sedang bahagia di samping suami tercinta.

fasha

Sama-sama kita doakan agar rumah tangga yang dibina oleh Fasha dan Jejai kekal sehingga ke akhir hayat. Amin.

Advertisement

264 responses to “Fasha Sandha Enggan Komen Perkahwinan Tidak Dapat Restu”

  1. aku ratu propa says:

    WEH KORANG TAKDE YG PERASAN KE?BUKAN KE FS KATA MAJLIS RESEPSI KAT PERLIS 28MAY?APA DAH JADIK?ABG NARA FOLLOW UP PLSS.
    KATA KAWIN DGN ANAKORG KAYA TAKKAN SATU JE MAJLIS??ALAHAII FS PROPA NYE LAH KO…KATA NAK KAWIN KAT BALI LAH…NK BUAT KAT BANGLO YG JEJAI BELI KAT DIA LAH…TP NAN HADOOOO PUn

    • mimie says says:

      salam semua….macam2 komen saya baca…..kite manusia x ada yang sempurna di dunia ni…x ada manusia yang x pernah buat silap walau sebaik mana pun dia…sama juga dengan fs…kita doakan dia bahagia dunia dan akhirat…x payah nak mengata keburukkan org..kite sendiri pun belum tentu sempurna…semua yang berlaku dah tertulis…apa yang baik kite ikut yang x baik kita elakkan..yang penting nilai diri sendiri dahulu sebelum bertindak…kite x tahu bila tuhan akan ambil nyawa mungkin x sampai seminit..esok..lusa atau bila2 sahaja yang dia kehendaki…:-)

  2. no name says:

    org jakun baru dpt asben mcm tu r weiiiii…..esok2 dah lama si jejai buat hal baru padan muka kau wakakakaka. percaya pada hukum karma. hahaha

  3. kuat betul semangat fs untuk hidup ni…berapa ramai yg mengutuk fs ni..cian fs..be strong lah fs..apa yg fs buat smua buruk di mata korang mcm lah korang yg mengutuk ni dah sama taraf dengan malaikat…huh!setakat ber encik2 suami kat twitter pun nak sentap..budak2 hingusan skrg lg advance dr fs siap ber sayang,ber hubby2 lagi..yg ada anak remaja tu baik p cek anak korang tu mgkn dia lg teruk dr fs..heh~..

  4. kalo dah namanya benci dgn fs..apapun dia buat semua salah..mmg lah,satu kesalahan perempuan sampai mati di ingat…Ei,setakat panggilan encik suami nak kecoh..budak belasan taun lg advance dr fasha siap panggil dear..hubby2 la…tak sentap pulak…fs dah kawin so sukati dia lah nak post apa entah kat twitter dia…si jejai tu bukan suami korang pun..huh!…

  5. no name says:

    jodoh yg baik untuk org yg baik saja…yg jahat dapat la jahat jgk hahaha…Allah dah tetapkan dah.. mcm kapel kat atas ni yg perasan baguss

Loading...