Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fasha Sandha Enggan Komen Perkahwinan Tidak Dapat Restu

Ingatkan selepas sah menjadi isteri kepada Jejai, tidak akan ada lagi kontroversi yang melanda pelakon popular, Fasha Sandha. Nampaknya Abang Nara tersilap apabila banyak suara yang mendakwa perkahwinan mereka tidak mendapat restu daripada keluarga Jejai.

fasha sandha

Advertisement

Apabila ditanya mengenai dakwaan ini, Fasha berkata:-

Maaf saya tidak mahu mengulas mengenai perkara itu

Apa pun Fasha sekarang sudah bergelar isteri kepada Jejai dan kelihatan sangat bahagia. Abang Nara sendiri terharu melihat status-status update yang telah dilakukan oleh Fasha di Facebook We Love Fasha Sandha. Nampak sangat yang dia sedang bahagia di samping suami tercinta.

fasha

Sama-sama kita doakan agar rumah tangga yang dibina oleh Fasha dan Jejai kekal sehingga ke akhir hayat. Amin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

264 Comments

  1. aku ratu propa

    May 31, 2012 at 11:27 am

    WEH KORANG TAKDE YG PERASAN KE?BUKAN KE FS KATA MAJLIS RESEPSI KAT PERLIS 28MAY?APA DAH JADIK?ABG NARA FOLLOW UP PLSS.
    KATA KAWIN DGN ANAKORG KAYA TAKKAN SATU JE MAJLIS??ALAHAII FS PROPA NYE LAH KO…KATA NAK KAWIN KAT BALI LAH…NK BUAT KAT BANGLO YG JEJAI BELI KAT DIA LAH…TP NAN HADOOOO PUn

    • mimie says

      June 6, 2012 at 10:47 am

      salam semua….macam2 komen saya baca…..kite manusia x ada yang sempurna di dunia ni…x ada manusia yang x pernah buat silap walau sebaik mana pun dia…sama juga dengan fs…kita doakan dia bahagia dunia dan akhirat…x payah nak mengata keburukkan org..kite sendiri pun belum tentu sempurna…semua yang berlaku dah tertulis…apa yang baik kite ikut yang x baik kita elakkan..yang penting nilai diri sendiri dahulu sebelum bertindak…kite x tahu bila tuhan akan ambil nyawa mungkin x sampai seminit..esok..lusa atau bila2 sahaja yang dia kehendaki…:-)

  2. no name

    May 23, 2012 at 1:41 pm

    org jakun baru dpt asben mcm tu r weiiiii…..esok2 dah lama si jejai buat hal baru padan muka kau wakakakaka. percaya pada hukum karma. hahaha

  3. doakan yang baik saja

    May 22, 2012 at 9:47 pm

    kuat betul semangat fs untuk hidup ni…berapa ramai yg mengutuk fs ni..cian fs..be strong lah fs..apa yg fs buat smua buruk di mata korang mcm lah korang yg mengutuk ni dah sama taraf dengan malaikat…huh!setakat ber encik2 suami kat twitter pun nak sentap..budak2 hingusan skrg lg advance dr fs siap ber sayang,ber hubby2 lagi..yg ada anak remaja tu baik p cek anak korang tu mgkn dia lg teruk dr fs..heh~..

  4. fikir yg baik sahaja

    May 22, 2012 at 9:42 pm

    kalo dah namanya benci dgn fs..apapun dia buat semua salah..mmg lah,satu kesalahan perempuan sampai mati di ingat…Ei,setakat panggilan encik suami nak kecoh..budak belasan taun lg advance dr fasha siap panggil dear..hubby2 la…tak sentap pulak…fs dah kawin so sukati dia lah nak post apa entah kat twitter dia…si jejai tu bukan suami korang pun..huh!…

  5. no name

    May 22, 2012 at 9:14 am

    jodoh yg baik untuk org yg baik saja…yg jahat dapat la jahat jgk hahaha…Allah dah tetapkan dah.. mcm kapel kat atas ni yg perasan baguss

    • naisah

      July 14, 2012 at 2:54 pm

      ko ni bodoh tuh kisah nabi nuh tuh baca la oi….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top