January 1st, 2012

Pelakon Fasha Sandha telah muncul sebagai penghias kulit muka hadapan majalah Pesona Pengantin untuk Januari 2012. Dengan gaun berwarna kuning jagung, dia tampil anggun dan antara yang dibicarakan di majalah ini ialah harapannya untuk berbahagia di penghujung cinta. Kami kira ini berkait dengan gosip sekitar akhir tahun lepas yang Fasha akan menamatkan zaman bujangnya dengan Jejai atau nama sebenarnya Rizal Ashram, bekas suami pelakon comel Nora Danish sekitar tahun 2012 ini:-

Menariknya, pasangan kekasih yang sebelum ini agak merahsiakan percintaan mereka dari umum seolah-olah memberitahu dunia tentang kebahagiaan mereka melalui laman sosial Twitter apabila, Jejai telah tweet kata-kata manis kepada Fasha dan dibalas pula oleh pelakon wanita itu:-


77 responses to “Fasha Sandha Di Muka Hadapan Majalah Pesona Pengantin, Ber”sayang” Dengan Jejai Di Twitter”

  1. bezita says:

    serabut la ngan dua makhluk ni.. kawen2 je la kalau dah gatal sangat!!! nape, ko x de bajet lagi ke Jejai nk buat wedding of the year?? xkan laaaa~ kate usahawan berjaya.. begitu juga Fasha…

  2. Reena says:

    Sok kawin (kalau jadi..)..lehlah jadikan lagu wonderpets.. eh silap wondergirls sebg bground music.. i want nobody nobody but chiuuuu..mana boleh nak ignore the haters pasal sedikit sbyk komen2 haters ni ada benarnyer.. bukan senang oo nak kawin tanpa restu ibu bapa especially mentua..tgk Nora Danish, walaupun dah cerai tp mak jejai syg sgt kat dia..holiday pun sesama.. kalau fasha sendal? Dok mkn hati jer lah..besides, nak ke parents jejai terima..siap disown lagi ada lah..tgk ND, baik lg dgn sisters jejai..kita hidup dan kawin bukan hanya dgn suami.. so fasha sendal..sekarang ko lehlah eksyen tunggu la nasib ko bila dah kawin nanti (kawin dah..nikah jer belum).

    • the truth is out there says:

      hahahah tuh laa kau ada baca “mak” die nye comment kat atas tuh? org ada tanye mak jejai berkenan ke ngn FS…”mak” FS takleh nak jawap…die pusing tanye baik sangat ke jejai tuh…abis kalau tak baik buat ape kasik kawan….kaaannn? ke die pun tau anak die pun bukannye baik sangat…berkata kata menjerat diri…

Loading...