Written by AbangNara | March 2nd, 2012

Rasanya semua orang ingin tahu adakah benar Fasha Sandha sudah pun menempah baju pengantin seperti mana gambar yang tersebar sebelum ini. Bukan apa, ramai peminat Fasha Sandha tak sabar untuk melihat kecantikan dan keanggunan Fasha Sandha ketika bersanding dengan Jejai kelak. Abang Nara pun dapat bayangkan betapa cantiknya Fasha di hari bahagianya kelak.

fasha lisa

Dan Fasha Sandha telah tampil untuk berbicara tentang perkahwinannya di dalam majalah Lisa yang terbaru. Kalau nak tahu apa yang dibicarakan, kenalah beli majalah ini. Satu perkara yang Abang Nara suka tentang cover majalah Lisa kali ini ialah warna ungu yang digunakan. Nampak sangat sweeet dan sepadan dengan Fasha Sandha. Anda tak rasa gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

152 responses to Fasha Sandha Bicara Tentang Kahwin Dalam Majalah Lisa Terbaru

  1. karina says:

    oh lagi satu. kalau fasha seksi je org dok ckp byk, semua la nmpk. org lain seksi, dok senyap je. ND seksi boleh buat2 mcm tk nk ckp la, senyap2 je en.. tak adil la org malaysia ni

    • bruneilovefasha says:

      ye lah… orang brunei suka sangat kat fasha.. sebab dia ada bakat.

      hairan lah.. yang lepas biar lah lepas.. macam nora danish tu baik sangat…
      walau macam mana pun… biar lah mereka dengan kehidupan baru mereka… kita tak payah lah nak sibok2 tambah dosa dan bagi orang pahala free.. hahahah….

      fasha bila nak pergi brunei??

    • aduhai nye pon says:

      True that! Rasanya ramai artis seksi meksi lagi. Contohnya SAZZY FALAKKK, smoking clubbingnya Astaghfirullah.

  2. Anonymous says:

    Emmmm..akhirnyaaa..

    • Tak Suka Ko says:

      KO NI KAN, NAMA MACAM2 JE DARI KOMEN ATAS SAMPAI BAWAH…

      GMBAR AVATAR SAMA… NAMA LAIN2… DAH TAKDE KEJA LAIN KA…

      • ty says:

        “tak suka ko”: kau kenape?..avatar warne kelabu ni untuk org yg tak letak email la. aku xletak email, kuar kelabu gak. So bukan maksud same dgn org2 lain kt atas. kau ketinggalam zaman!!

      • KALAUPUN KO NAK MARAH PSL AVATAR KO TAK PAYAH LA CAPSLOCK !! BEBAL TAK ABIS-ABIS !!! says:

        ade lg org yg bebal psl avatar kt sni..wakaka! msk dlm http://en.gravatar.com/false ..stadi rajin2 psl avatar kt stu..

  3. zamarul says:

    minah jambu 24 jam what ever la,, ni aku nk habaq mai kt ampa noh,,, klu ampa nk tau prangai si sendat nie ampa mai la area seberang jaya dgn bukit mertajam,, sape bohsia yg paling top dlu,, ni bkn fitnah nah ni mmg kenyataan… x percaya ckp aku try la mai sini,,, aku takut ampa malu kot dngr perangai minah ni… nk agung kan perangai dia tu !!! klu setakat minah nie dr form 4 mmg dh hancus la perangai !!! aku 1 kg dgn dia aku tau la perangai dia !!! sb 2 aku x heran klu dia jd artis lepas 2bnyk konteversi,, sblm jd artis pun mmg perangai dia mcm 2 !!!

    • moshi moshi says:

      Hei??marah nampak?knape??dia tak layan awak ke?

    • dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tu dulu perangai dia macm tuuuu jangan sama kn perangai dia yg sekarang ni……minah jambu dulu2 pn masa umor 17 18 minah jambu lagi gatal dari fasha ni ….pantang nampak jantan minah jambu mesti nk tekle punye minah jambu peduli happe……minah jambu suka mat yg ada motor jadi nk jalan2 senang suroh dia angkot minah jambu..

    • Anonymous says:

      aku pun dgr cerita yg sama… yg lg hebat pun aku penah dgrrrrrr…tp malas nak bgtau kt sini,,yer lahhh..kang buatnya si pasha senduk tuh saman aku…naik court x ke mampusss? dah la aku org semekin….hahahahahaha…
      tp cerita yg aku tau tuh, melibatkan bdk kecik yg kununnya ‘adik’ dia tuh la… hehehehhehe… sabooo jer lah…

  4. aku rase nak tampar jer eira syaziera dalam dingin lavenda asyik pakai kurung cotton n tudung depan laki n dlm bilik tido.. says:

    aku xleh komen lebih sebab menyampah dgn dingin lavenda, asal baik jer pakai tudung sampai depan suami, dlm bilik dgn kawan2 perempuan, kalu kt lua pon bertudung xper jugak..ni kt luar sekse kemain..
    p/s:mmg off topik..

  5. suka hati aku la nk kata apa pn says:

    kahwin2 juga restu ibu 2 penting kan !!! setahu aku ibu dan ayah jejai mmg x restu hubungan nie kan !! kadang2 aku fikir jga kenapa ibu dan ayah jejai x suka kan fasha nie kan !!! setahu aku ramai gak yg x suka kan si fasha nie…. hmhmhm nasib2,,, apa pun cuma ALLAH SWT saja yg tahu jawapan 2………

  6. aukatiakulah says:

    YANG PALING PENTING BUKAN KITORANG JEK TAK SUKA PASHA NIH,…EVEN MAK BAPAK JEJAI PUN TAK SUKA …MEANS SOMETHING IS WRONG SOMEWHERE TUH NGAN SI PASHA NIH…..KORANG YG BUTA TRUSKANLAH SUKA ..STAKAT KAWAN2 DIA OR NTAH2 PASHA SENDIRI KOMEN KUNUNNYA SI PASHA NIH PUNTUAL LAH , BAIK NGAN SEMUA KRU LAH …EK APA KITORANG PEDULIK ..DIA MMG TERPAKSA BUAT CAMTULAH KALAU TIDAK TAKDE ORG LANGSUNG YG NAK CAKAP KEBAIKAN DIA …(PADAHAL MMG TAKDE PUN) ….

    • Biar tak hensem tapi jangan jadi GAY says:

      Oi, aukatiakulah!!!

      “YANG PALING PENTING BUKAN KITORANG JEK TAK SUKA PASHA NIH,…EVEN MAK BAPAK JEJAI PUN TAK SUKA …MEANS SOMETHING IS WRONG SOMEWHERE TUH NGAN SI PASHA NIH…..KORANG YG BUTA TRUSKANLAH SUKA ..STAKAT KAWAN2 DIA OR NTAH2 PASHA SENDIRI KOMEN KUNUNNYA SI PASHA NIH PUNTUAL LAH , BAIK NGAN SEMUA KRU LAH …EK APA KITORANG PEDULIK ..DIA MMG TERPAKSA BUAT CAMTULAH KALAU TIDAK TAKDE ORG LANGSUNG YG NAK CAKAP KEBAIKAN DIA …(PADAHAL MMG TAKDE PUN) ….”

      Oi, mangkuk hayun… aku x pedulik ko suka ke x suka Fasha Sandha, ko nak kutuk apa pun kutuk la tu mulut ko, tapi tak payah la nak CAPSLOCK DARI AWAL SAMPAI HABIS BILA KAU MENAIP… annoying la bedebah!!

      Aku agak-agak la, ko ni mungkin wartawan hiburan spesis pondan, bapuk, darai tak pon mesti spesis gay lahanat..
      Wartawan gay or bapuk memang bila menghentam retis akan melampau-lampau & over dari orang biasa..
      Ko kata Fasha Sandha sendiri yang komen-komen puji diri sendiri kat atas tu? Kepala bapak kau!! Ko ni Naruto ke buleh baca orang dari jarak jauh..
      Kalau aku kata kau ni Zubir B-Pop tu? Boleh tak? Ko dendam sangat dgn dia ada pehal?

      Ko jaga ‘barang’ dalam kain kau tu ajer, tak payah nak sibuk2 hal orang lain… Kalau orang rentap ‘anu’ kau, sia-sia jer hidup kau….
      Ko pon bukan baik sangat, jangan tengok jahat orang lain jer…

  7. wanita sopan says:

    mcm2 korg nih..sbp artis pon nk bgaduh…

    • Biar tak hensem tapi jangan jadi GAY says:

      Bukan gaduh cik… diorang ni over sgt bila mengeji orang lain… saya pon bukanla minat sangat Fasha Sandha tu tapi agak-agak la nak fitnah orang…

  8. […] Rasanya semua orang ingin tahu adakah benar Fasha Sandha sudah pun menempah baju pengantin seperti mana gambar yang tersebar sebelum ini. Bukan apa, ramai peminat Fasha Sandha tak sabar untuk melihat kecantikan dan keanggunan Fasha Sandha ketika bersanding dengan Jejai … Continue reading → […]

  9. bruneilovefasha says:

    i love u fasha!!! lots of love from Brunei….

    kalau orang tak sokong awak… kami sini tetap sokong awak……..

  10. Pelik says:

    pelik giler, ramai peminat Fasha rupanya. Aku ingat dia ni dah dimenyampah oleh seluruh pelusuk dunia. Mana je anugerah dia pergi, aku dengar semua orang boooo kat dia.. Lepak mana2 kedai makan asal keluar muka dia kat paper semua menyampah. Tak pernah sekali pun aku dengar orang memuji fasha walau kat mana2 pun. Tiba2 dalam entry ni ramai plak yang puji. Kompius aku…. puas aku memikir mana datang orang2 yg kononnya suka fasha ni? Adakah fassha sendiri yg menaip, sedara mara, adik beradik, kawan2 jejai, orang upahan jejai yg suh like komen2 puji fasha dan dislike banyak2 kali komen yang benci fasha…

    Ha…. jap lagi mesti orang upahan jejai fasha akan dislike banyak kali komen aku ni… sampai jadi hidden, tak caya kowang tengok le.

    • Sameer says:

      Kompeni aku yang ada 3000 pekerja yang semuanya rakyat Malaysia pun takde sorang pun yang suka Fasha, masa aku acah2 sebut nama FS untuk jadi tetamu jemputan sempena grand annual dinner, satu kompeni booooo aku. Semua kata geli dengar nama Fasha..
      Aku mmg tak suka FS, tp aku ingat ramai la lelaki kat kompeni aku tu suka FS, rupanya takde sorang pun suka. Dowang leh siap ckp…. “Apa barang pasha…. Nora Danish la… “

    • one of them says:

      nak tau sebabnyer? sebab most of haters fasha dah ignore ape2 artikel pasal fasha… sbb dulu diorg(fans) bising2 kalo entry pasal FS ramai yg kutuk…pastu diorg ckp kalo x suker kenapa still amik tau pasal FS dengan mengutuknyer? so…that’s why laa skarang bila ade entry FS..komen2 yg ade sumer yg back-up jer…yg haters tak de selera nak layan…tngok entry lain.

      ** on behalf of the haters~

    • Tak pelik pun kalau kau tahu hakikatnya... says:

      kepada Pelik:

      Mcm mana kau tak suka FS, mcm tu jugak la sebaliknya. Kalau ada org x suka kita, normal la tu.. FS rileks jer bila ramai org x suka dia.. Kalau ada org tak suka dgn komen kau, kalau ada org dislike komen kau terima jer la… X pyh la nk claim sesapa yg dislike ko tu kerana diupah… Kau diupah oleh Nora Danish utk tidak menyukai Fasha Sandha ke? Tidak kan..? Aku yakin rasa tak suka kau terhadap FS tu mmg lahir dr hati nurani kau.. Dan ND tak perlu upah sesapa utk tidak menyukai FS… Mcm tu jugak la FS, dia x perlu upah sesapa pun utk LIKE dirinya sendiri…

  11. aku suke lakonan fasha says:

    ramai lak yg back up fasha..aku benci fs sbnrnye tp bab lakonan dia mmg terer ar.. Tp klau nk compare fs dgn memey..grr aku benci lagi memey..

  12. Aku rasa mcm nak tampar jer budak gemuk dlm rancangan Jangan Tidur Lagi tuh says:

    C’mon la bro.. Lu ni buruk sangka sgt kat org yg menyebelahi fasha dlm entry ni.. Apa pasal lak dia nak upah bagai?
    Apa faedah dia dpt? Berapa lama org yg dia upah tu boleh simpan rahsia?
    Teruk sgt ke sampai fasha tak boleh ada peminat langsung?
    Nak kiamat ke dunia ni kalau ada sorang dua yg menyebelahi dia?
    Bukan ramai mana pon org yg dok sokong dia.. Yg mengutuk pon ramai gak..
    Habis tu aku yg dah lama follow blog nara ni pon ko nak cakap diupah jugak la?
    Agak2 la wei…
    Kalau ada org dislike komen ko, jgn pikir yg diorang tu dislike sebab tak setuju dgn pendapat ko, tp diorang dislike ko sbb ko terlalu memandang hina org lain..

  13. mak jemah says:

    aku rase sangaaattt pelik dgn pengLIKE n pengDISLIKE komen2 kt entry ni.aku raseee..aku rasee..ade ramaaii org upahan jejai & pasha kt sini.kan kaann??haaa kantoiii!!

  14. aku rase nak tampar jer eira syaziera dalam dingin lavenda asyik pakai kurung cotton n tudung depan laki n dlm bilik tido.. says:

    aku jarang tgk tv, tp aku follow jer citer2 gni, aku bukan peminat FS or ND..dua2 pon aku so-so jer..tp to be honest, FS cantek, ND comey..so ikutlah selera anda yer tuan puan nak pilih yg mane, bab perangai tuh, tak payah ler nak side sape2..ND pon bukan baik mane, seksi jer, clubbing jer..kalu betul2 dia baik n sempurna sbg seorg isteri x der ler kawen tak sampai sethun kena cerai cik oii!!! ade otak pk ler…TAK SAMPAI SETAHUN OK!..org setahun kawen tuh tgh manis w’pon muka x ler comey mcm ND, so jgn terpengaruh hanye kerana duk tgk ND comey n berlakon watak baik2 jer..nama pon BERLAKON…

  15. aku lagi cantik dan sexy meletop dari sume artis kat malaysia ni haha :P

  16. Ku C Chantek says:

    cntek mmg cntek….lkonan pn best…
    hpe she njoy wth her lfe…

  17. Ku C Qumang says:

    cntek mmg cntek….lkonan pn best…
    hpe she njoy wth her lfe…

  18. x suka sendat says:

    aku mmg paling x bleh blah yang psal die amik workers kat salon org smpai salon tu tutup.kianat org..aku tggu zman kejatuhan ko?peminat ko x ske?peduli hapee akuuuu!!!

    • fir says:

      hello! salon tu dkt ngn rumah i je! Semua pekerja dia nk berhenti k sbb tk dibayar gaji and sbb dia tu owner dia tu suka kat kaum sejenis. tktau apapa jgn ckp la ngok. kau ni tak dr kampung kurun mana, baca paper, terus buat spekulasi. bengong. no IQ

  19. Bukan Siapa-siapa says:

    tak suke artis tuh, tak suke artis ni..diorang suke ke kat korang?
    yg na b’ceramah agama, tp bkk blog artis, tgok aurat, bce fitnah..sblm tgor artis tuh, tgor org t’dekat dlu..sy pn bkn smpurna mne, sdar dri lg yg byk slh slap tp tde la smpi ktuk2 fizikal yg Allah S.w.t dah bagi..kte kne amek pndekatan, bace boleh, prcaye? jangan..

  20. […] sabar untuk melihat kecantikan dan keanggunan Fasha Sandha ketika bersanding dengan Jejai … Continue reading → Posted in gossip artis, isu […]

  21. far far says:

    bla la pasha sondot.ko dh xde modal nk cer le tu..kwin ke xkwin ke ko dh barai pun.

  22. oi says:

    muka dah macam makcik2 badan mcm anak dua kulit tak gebu dah. tang mana yang cantik aku taktaula. mau menikah buangla ngan jejai ang tu.

  23. muka says:

    jgn risau, playboy jejai nih xkan tinggalkan fasha macam playboy najib xkan tinggalkan rosmah. nasib playboy ditundukkan pompuan huduh. jadila cam org bodoh jer.
    fasha sikit punya huduh ada jugak org nampak dia cun,

  24. noriz says:

    Tak kisah la apa org nak cakap pasal fasha….yang penting dia bahagia dengan diri dan keluarga dan org tersayang. Yang saya tahu hidup mesti diteruskan.. Chaiyokkk Fasha……

  25. tak suke sape2.. says:

    dulu2 tgk cite fasha ngan fiza elite tu (drama ape ntah, lupe dah..) mmg suke kat fasha.. tp lps tgk explore race versi artis, terus tak suke.. sbb fs ni dok suke hati je marah2 partner die (lelaki), ckp buat keje lembab la, mcm2 la die ckp.. malu gile kalau jd partner die tu. dah la lelaki, di perlekehkan oleh seorg pompuan, satu m’sia tgk plk tu… sejak tu terus tak minat. ape2 cerita ade fs, mmg jarang tgk.. bile berlakon, lembut, sopan santun, tp kat dlm explore race tu berbeza sungguh…

  26. Love Fasha says:

    I like Fasha Sandha..Dan sorry sikit, Jejai bukan dirampas oleh Fasha pun..Jejai dah duda masa tu..So, Fasha tidak bersalah..Dan aku memang tak minat ND kerana meroyan dengan pihak media konon dialah isteri yang baik, setia..Tapi, penampar suami dia depan orang, tu baik sangat ke..Dan apa kelas ND..Tak pernah menang anugerah pun, bakat pun tak seberapa..

  27. mama says:

    what goes around comes around