Written by AbangNara | March 2nd, 2012

Rasanya semua orang ingin tahu adakah benar Fasha Sandha sudah pun menempah baju pengantin seperti mana gambar yang tersebar sebelum ini. Bukan apa, ramai peminat Fasha Sandha tak sabar untuk melihat kecantikan dan keanggunan Fasha Sandha ketika bersanding dengan Jejai kelak. Abang Nara pun dapat bayangkan betapa cantiknya Fasha di hari bahagianya kelak.

fasha lisa

Dan Fasha Sandha telah tampil untuk berbicara tentang perkahwinannya di dalam majalah Lisa yang terbaru. Kalau nak tahu apa yang dibicarakan, kenalah beli majalah ini. Satu perkara yang Abang Nara suka tentang cover majalah Lisa kali ini ialah warna ungu yang digunakan. Nampak sangat sweeet dan sepadan dengan Fasha Sandha. Anda tak rasa gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

152 responses to Fasha Sandha Bicara Tentang Kahwin Dalam Majalah Lisa Terbaru

  1. girl2 says:

    wah cantik nyer fasha….. i loike.. smoga cpt2 kawen yer..

    0

    0
  2. pasha sendat says:

    1st!

    0

    0
  3. pasha sendat says:

    1st

    0

    0
    • Nyah Cantek aka Sasha Sandha says:

      Cantek nya Fasha , patut la Dona Danish kena tinggal , tapi bukan salah you kan sbb lelaki boleh kahwin 4 ! kalau I jd you fasha ,dah lama I hayun kan kasut yg you pkai utk photoshoot ni ke muka Tis Zakiyah , permpuan malang tu .

      0

      0
  4. pasha senduk says:

    saya anti-pasha!!!!!!

    0

    0
  5. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Knapa x singkatkan lagi kain tue..ala baru takat atas lutut jer….

    0

    0
  6. Anonymous says:

    tak suka fasha. tak cantik mna pun.

    0

    0
  7. aq says:

    die mmg nk kawen pn,sbb dlm minggu ni die dh jmpe wedding planner..kih3

    0

    0
  8. Aku rasa mcm nak tampar jer budak gemuk dlm rancangan Jangan Tidur Lagi tuh says:

    Fasha Sandha ni berdisplin dan selalu datang awal ke set. Kadang-kadang kru produksi belum sampai, dia dah terpakcak kat lokasi, tunggu dalam kereta sambil hafal dialog. Sentiasa bersiap sedia dengan skrip yang dah dihafal dan penghatan watak yang akan dimainkan..
    Peramah, mudah senyum, layan semua orang sama rata, start dari handyman ( tukang bancuh air ), pelakon extra, mekap artis, wardrobe, konti, propsmaster, kameraman, rakan seartis sampailah ke pengarah, semua dia tegur & bersalaman..
    Tapi sayang ramai jugak orang tak suka dia…
    Fasha Sandha, semoga berjaya…. :D

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Suka neelofa, suka juga fasha……!!! :)

      0

      0
    • hothotheat says:

      ak pon dlu kurang suka dgn fasha nh. .tapi disbb kn komitmen yg bagus dlm bidang seni yg semakin mantap dgn para pelakon bru. .die lah perwatakan yg pling cool maintain. .klu nak judge perangai dia kite same je insan biase y selalu melakukan kesilapan. .cme media je yg ske war-warkn kesilapan manusia begelar artis. .ak doakn fasha akn mendapat petunjuk dariNya. .
      -amin-

      0

      0
    • Cik Ketom says:

      Orang bukan tak suka dia belakon… dia memang pandai belakon baik didepan kamera atau di belakang kamera… tak gitu?
      Cuma orang berbulu dgn dia sbb kes Nora Danish bercerai memang sah-sah dialah orang ketiga yang meruntuhkan masjid kawan tu.
      So dia buat baik macamana pun orang akan tetap pandang sinis pd dia.

      0

      0
      • Neena says:

        yo ko? ramai lagi artis yang kahwin dengan meruntuhkan rumatangga org lain..termasuklah.dot..dot..penyai popular..pelakon popular..tak de pulak you all kutuk..
        ni Fasha baru nak kahwin..bukan main lagi mengungkit fasha rampas Jejai dari Nora…para peminat Nora terima lah hakikat Nora dan Jejai memang pendek jodoh….
        apa pun Fasha tetap yang terbaik….semoga bahagia dengan pilihan hati…

        0

        0
    • elly says:

      hmm.. bila pasah ni.. boleh pulak orang kata..” ala.. kisah lama…” tapi kenapa bila orang lain ada yang mengungkit sampai dah ada anak pon…

      0

      0
    • lin says:

      yes,btl tu..aku pernah beli kuih yg kebetulan fasha beli jugak..siap belanja anak aku kuih lg..maybe FS x igt,tp aku igt..dr situ aku tau dier mmg x sombong!!fasha klu u bc blog ni,thanks again n all the best!!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        kene rasuah ngan kuih pun dah blh dah? hape2 jer lah..

        0

        0
      • lin says:

        Bkn masalah kene rasuah dgn kuih da blh..tp x semestinye dlm keburukan die xde lgsg kebaikan,apatah lg klu bg mkn kt budak
        Walaupun kuih je,tu kire sedekah gak..dpt pahala..bkn pemikiran busuk mcm ko..nmpk je keburukan org!kesian tol aku kt ko!!!

        0

        0
      • mira says:

        biase la manusia klu da hati busuk mmg mcmtu..klu da ade PHD ni mmg salah org je nmpk..aku pun kesian dgn manusia yg mcm ni..dengki x abes2…kesian sgt!!moga ALLAH terangkan hati manusia2 mcmni..

        0

        0
    • missy olla says:

      yup.that rite.aku sokong kamu
      dlm hal ni nora yg rampas jejai dr tgn fasha.

      0

      0
  9. huh says:

    Alhamdulillah..terbina lg masjid..

    0

    0
  10. AKU says:

    aku sokong ko!! Fasha memang pelakon yang boleh dicontohi.

    Aku pun suke ngn si fasha ni. tapi ramai betul yang xsuke dia. Aku rase ramai yang xsuke dia sebab kes nora danish & jejai la kot, xpun sebab die suke seksi melampau..tapi aku rase artis ponpuan kat mesia ni ramai je yang seksi2 tp xade la dkecam hebat mcm fasha ni kene.. Pape pun, aku harap dia kawen la ngn jejai tu. da lame beno die duk tggu prince charming die tu.ehehe..

    PEACE!

    0

    0
    • Aku rasa mcm nak tampar jer budak gemuk dlm rancangan Jangan Tidur Lagi tuh says:

      Yerla, manusia mana tak terlepas dari buat salah.. Kita patut berbaik sangka dengan semua orang… :)

      0

      0
  11. kasut putih says:

    I really happy for you, Fasha! Semoga dipermudahkan .. Amin.

    0

    0
  12. Zanna Hotgurl says:

    Fasha Sandha mmg layak menjadi pelakon berbakat…dia mmg pandai berlakon….pasal hal peribadi dia biar dialah yg uruskan sendiri…apapn fasha cpt2 kawen k….semoga berjaya dalam karier….i sayang u…muuuaaaahhhhh

    0

    0
  13. zanna Hotgurl says:

    Fasha Sandha mmg layak menjadi pelakon berbakat…dia mmg pandai berlakon….pasal hal peribadi dia biar dialah yg uruskan sendiri…apapn fasha cpt2 kawen k….semoga berjaya dalam karier….i sayang u…muuuaaaahhhhh

    0

    0
  14. apit says:

    aku xske pmpuan yg suke meruntuhkan uma tangga org…

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      aku pun x suke org yg suke ungkit citer lama.. dah basi la wei..isu lapuk yg x relevan..!!

      “aku xske pmpuan yg suke meruntuhkan uma tangga org…”

      statement ko ni bunyik nyer mcm si fasha ni acapkali sgt meruntuhkan umah tangga org lain termasuk umah tangga mak abah ko, umah tangga jiran sepupu cikgu tuisyen anak sedara ko, umah tangga ketua kampung nenek tiri ko…

      plss la.. dlm kes ni yg salah jejai, bukan fasha…kalau ko nak sound, ko gi sound jejai sbb lukakan hati nora danish.. fasha tu pompuan, pompuan tu insan yg lemah, kalah dgn pujuk rayu lelaki… kalau dah jantan tu asyik dok mengayat, dok merayu, kali pertama buleh lagi pompuan tu bertahan, 2 kali, 3 kali, boleh dia tahan? lama2 cair jugak…bukannya dia x leh pikir yg dtg mengayat tu laki org, dia sedar..tapi main dgn ayat manis ni, pompuan mana leh tahan? cuba hang habaq mai?
      tak pyh dok ngata kat org la, kena kat mak kau nanti, kena ayat dgn benggali jual karpet, sampai tinggalkan abah ko, masa tu baru ko tau langit tinggi rendah…

      0

      0
      • senyum says:

        huhu….maybe sblm kawen dgn ND, jejai ni dh kwn lama dgn FS..tu yg FS susah nk lpskn Jejai..huhu.. tu yg dh kawen dgn ND still kwn dgn FS.. perempuan mane yg nk jd org Ketiga kann.. Akhirnye ND yg mengalah.. sume de hikmah…huhu..tgok je la FS nati sape jodoh dia.. pape pn sume jgn gdh2 haaa hehehe.. MANUSIA tetap MANUSIA ;) xde sape yg SEMPURNA melainkan yg MAHA ESA … peace yaww

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        betul tu… suka dgn komen ko… lebih berhikmah dlm berkata kata..

        0

        0
      • fuckkk says:

        mengelabah siak komen smpai mak bak sume kuar…ko ni msti sejenis perangai yg same kan…yg ko nak sentap sgt nape??bodohhh

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Kepada pengomen: [email protected] atau sesiapa saja yg terasa…

        Ha, tau pun marah ye lahanat? Bila org main mak abah ko tau pulak nak sentap, kau pulak bilang aku sentap & menggelabah..

        Ko sound orang lain “suka meruntuhkan umah tangga orang”, apa tu bukan menggelabah namanya? Ada apa sangkut dgn kau?
        Ada kena mengena dgn ko ke?
        Wei, but*h… Ko dengar sini, kalau ko tak tahan dgn bahasa kesat dlm blog… Tak payah main blog lah.. Ko pegi baca paper la sebab KDN dah tapis awal2..

        Ko duduk diam2 tolong mak kau ngasuh budak lagi ok kot…

        0

        0
  15. sitixcantek says:

    boringgg……next…!!!!

    0

    0
  16. Cyma Sendat says:

    pasha sendat, ko da kebas suami orang. konpem tak kekal lama kalo ko kawen ngan jejai. cuba ko pkir, Nora danish yang cun melecun pun dia tinggal. nie kan pulak ko yang tak cun langsung.

    0

    0
    • Anonymous says:

      hahahaha…lawak la beb

      0

      0
    • Anonymous says:

      Abis tu yg Ct Nurhaliza pa kes…x sama ka?

      0

      0
    • bobozain says:

      nora ko kate cun? alahai dik, comel ye la. hidung besar, mata jauh.. alahai, kau ni mate kero kot

      0

      0
    • mrs_mama says:

      agak2la cakap fasha xcun langsung.kau buta ke apa…aku ingat klu dgn kau tu jauhla…mengata orang je lebih.

      0

      0
    • Anonymous says:

      betul cakap neena says ni..sya tetap menjadi diri sya..xsenang nk upah org dislike or like kt sini!!fasha n semua adk beradik dia semua xbaca komen2 ni..cuma sya saja.jadi kalu nk komen apa2 xyah lah teruk2 sgt kalau xkenal beliau.dia masih punya ibubapa kt dunia ni..kalu awk2 yg segelintir ni fan nora or kerabat2 seangkatan dia xsuka xyah bukak bila BN nk soh anda2 komen..dah la hari tu salah sorang fan ND

      0

      0
  17. nyampah tgk neelopak says:

    hahahaha…so what?!!! lps 2,3 tahun ko plak kene tgl..!!! what goes around, goes around & u really deserve it!

    0

    0
    • leon says:

      hehe tak yah ckp omputih lerr hehehhe….ckp melayu lg pahamm

      0

      0
    • Anonymous says:

      what goes around comes around laaaa….

      0

      0
      • nyampah tgk neelopak says:

        aah ler…comes to lupe nk letak…time kasih la ye..

        0

        0
      • elly says:

        nak nyampuk sat… apsal bila komen yang agak2 tak suka pasah.. banyak dislike nyer.. … cuba tengok komen kalau yang tak suka ND … banyak like nyer… apa2 pon… tengok je la kesudahan telenovela jejak pasah ni….

        0

        0
  18. fasha sendut says:

    mak ok je nok ko nak kawen…tp nok, ko tak takot ke kene tinggalkan dek jejai nti?!hehehehehehehe…..

    0

    0
  19. HUHU says:

    ASEK LA DOK GEBANG2 NK KAWEN TAPI TAK KAWEN2 PON….DASAR ATTENTION SEEKERS!!!

    0

    0
  20. Anonymous says:

    AKU BENCI PERAMPAS!!!

    0

    0
    • bobozain says:

      tkyah nk ckp perampas sgt la. kau tau ke masalah rumah tangga org? tah2, jejai tinggal nd tu sebab dia x pandai masak ke, dok asyik nk melawa je ke. maintin sentiasa ke? haaa, ko ni pun. biar je la, Allah dh tentuka mcm tu. ko sibuk lak. cuba ada laki kaya depan ko, ayat ko habis-habissan, tah2 ko ni dah bungkus kena gomol. hahahhaa

      0

      0
      • mr x says:

        tahla, org luar pon bukannye tau SANGAT pasal kes diorg ber-3 nih….Tuhan & diorg ber-3 je yg tau ape masalahnye….maybe cam bobozain cakap ler, maybe ade jugak yg tak kena dgn si ND tu…..tak tumpu pd rumahtangga ke, sibuk dgn benda2 lain ke…si ND tu pon ape kurangnye…..suke ber-sosial jugak….bukannye takde gamba2 dia ber-sosial, betul tak?…..so, nak benci FS pon, bg aku….dua2 minah ni sama je…..2×5 je…..minah2 sosial…so, sesuai la dua2 minah ni utk jejai….cuma si FS ni kononnye jadi perosak marriage diorg ber-2 tu….tu yg nampak lg jahat dr ND….

        0

        0
  21. Anonymous says:

    hati hati ye fasha.kalau jejai boleh tinggalkan nora mase nora tgh mengandung,die jugak boleh buat mende yg same kt ko nanti.what u give u get back.what goes around comes around.hehehehe..
    peace yaww (^_^)v

    0

    0
    • XsukAFashaLangSung says:

      Cuba tanya Fasha,,dalam masa dia berkawan bercintan-cintun kejap baik kejap putus tu..berapa byk betina lain Jejai dh makan selain dia…aku biasa nampak JEJ41 kuar masuk kat condo tempat aku tinggal…mmg dasar jantan keparat pun..seswwaaaai sgt dgn betina mcm pashah sendat itam tuh..elok la..BUKU BERTEMU RUAS…rasa mcm boleh kira berapa hari je tahan perkahwinan dorang ni…Sedangkan ND yg baik cantik meletop pun kena tinggal time mengandung…Ko tunggu je la masa ko Pashah!!

      0

      0
      • bobozain says:

        kisah… lawa terus nd tu.. berlakon nk cover2 ayu.. nyampah tgk

        0

        0
      • f says:

        Tak abis2 nak ckp org ni cantik, org ni x cantik. Hebat sgt ke Jejai tu smpai kenalah sape yg menang cantik je leh dia nak buat bini? Ciri2 lain dia takyah consider ke? Mcm tu marriage semua org? Cantik ot tak cantik. Tu je penentu kebahagiaan? Eh jap. Mak ko dulu bapak ko kawen dgn dia semata-mata sbb cantik je ke? Benda lain takde eh?

        0

        0
    • mak jemah says:

      eh,aku lupe letak name la..xpsl2 jadi mak enon.hikhik..
      yg benar,
      mak jemah

      0

      0
  22. what the? says:

    kesian kau fasha, takpela .. semoga perkahwinan merubah sifat kau suami isteri .. pasal bab nora danish tu rasanya kisah lama .. doakan saja nora bertemu jodoh lebih baik dari sebelumnya .. apapun, kau memang cantik fasha, tak sabar tunggu kau kahwin ..

    0

    0
  23. hehehe says:

    sebab2 aku tak suka fs nie
    1. sll ckp nak berubah tp tak berubah2 gak…makin lm makin trk…
    2. sll suruh kita doakan dia tp adakah dia doakan diri dia sendiri…
    3. sk pakai seksi seksa lps tu mintak maaf lps tu bt balk…
    4. asyk berlakon jd yg baik2 atau yg insaf baik2 tp realiti dia tak sebaik yg dia lakonkan…
    5. aku dah bosan dgn cite psl dia gan jejai nie…dr seblm jejai kawin sampai la ke skrg nie…on off pun nak heboh…diam2 dah lar…
    6. kaki clubbing,smoking,minum dah jd mcm org bkn islam atau tak tau hukum hakam islam..
    7. asyik nak cr publisiti murahan mcm yg terbaru ltk gambar kat butik dlm fb sendiri…memualkan..

    0

    0
    • HUHU says:

      SETUJU SANGAT2!!!! KLU KO MUAL, AKU SMPI MUNTAH BELIRAH DA NI…HUHU

      0

      0
    • f says:

      Sedap nya kan boleh list kan benda2 ko tak suka psl org lain. Dah let psl artis je pulak tu. sape ko nk sdp2 buat list ko suka ke tak suka? Baik lah ko buat checklist utk diri sendiri dulu. Baik buruk diri ko sendiri. Si fs ni retis. Bukan atas tanggungjwp ko pun. Dia kenal ko pun idak. Takde kesab apa pun list ko kat dia.

      0

      0
      • hasmiza says:

        to f,
        biasala org klu da benci,mmg buruk org yg dibenci tu nmpk aje..pdhal bukan nk cermin diri sendiri…jgn suke sgt mgata keburukan org,nnti dpt blk kt kite .Hanya ALLAH yg layak menilai manusia,sebagai sesama Islam,elokla kiter mendoakan yg terbaik…

        0

        0
  24. Cik Amiera says:

    semoga cepat bertemu jodoh

    0

    0
  25. Omo says:

    Most beautiful actress in Malaysia. seriously you are so beautiful, fasha sandha. i don’t care about your personal life but i really hope one day you will change for a better life. no more sexy darling, people don’t like it. Anyway hope you berkekalan dunia akhirat with jejai. DEAR HATERS, GET THE F**K OUT OF HER LIFE. she never touch your life. she just a normal human that doing mistake like you and me. bye

    0

    0
    • kecoh siak says:

      dan kau Omo, get the f**k out of MY life. lantak akulah nak suka or benci sape. kesah ape? sebokkkkkkkkkkkkkkkk. wek :b

      0

      0
    • matahari says:

      most beautiful actress in Malaysia? according to whom? hahahaha plawok2
      telalu ramai actress yg jauh lg cun dr fasha. cthnye even i don’t like neelofa, but she’s definitely lawa drpd fasha.
      apetah lg nak banding ngan lisa surihani? ketinggalan jauh fasha sadha ituu

      0

      0
      • omo says:

        Ok fine, maybe she’s not the MOST beautiful but she’s one of the beautiful actress in Malaysia. Oh my.. u compare FS ngn lisa? Sory lisa for me not that beautiful. she’s more like cute & sweet. FS got complete pakej to be an actress. hidung mancung, tinggi, mata & bibir menggoda n so on. sory lisa’s die hard fan, i’m just saying the truth :D

        0

        0
      • matahari says:

        to omo:

        o yeah..the truth in your perception la kan?
        sorry la omo, i know u r fasha’s sucker, but if she’s sooo near completion as an actress as u mentioned, why does she has so much haters more than her fans? surely it doesnt take an engineer to figure it out why. hihi
        oh and don’t tell me her private life doesnt count. becos u knew it does.
        lg satu, kalo fasha tu lg cantik dr lisa, asal lak lisa tu 10x ramai fans dr fasha? soalan senang je tu. ramai lelaki bleh jawab ;p

        0

        0
    • dadali says:

      Wei Omo cantek apa ke bendenya. Dah gemuk.Badan dah macam mak orang. Ohiya aku ada baca gossip dia sewa hosptal utk gugurkn anak..patut la..

      0

      0
      • Omo says:

        to matahari :
        ok let just make it simple. u cakap i fasha’s sucker, then blh x i nk cakap u ni ND’s sucker ? anyway, does it really matter ramai fans at facebook/twitter ? do u still remember at ABPBH 2010 who win in popular drama actress ? even lisa pn tercalon kategori same ngn fasha.. hahaha mane fans lisa mase tu ? asal lisa xmenang eh ? wooo sbb fans pilih bakat & not rupa paras. come to ur sense la matahari. n please use ur brain before talk. peace =)

        0

        0
      • matahari says:

        to omo:

        omo, u shud think before u speak. dah tentu laaa facebook ngan twitter plg count kotttt adoiih. celah mane lagi nak measure popularity artis tuhh. sbb dr facebook ngan twitter per-person yg like/follow kan..
        dan kite becakap pasal popularity ngan kecantikan kan..yg ko pegi jauh tu nape. aku tau ko susah nak terime hakikat yg fasha tu x femes dan ramai haters, tp xyah la menidakkan hakikat yg lisa jauh lg femes dr fasha tu sheeshh.
        lisa 2 juta fans, fasha? 13 ribu? ermmm xpelah aku faham kau susah nak terime hakikat.. it’s ok. learn slowly :)

        0

        0
      • EjaSandha says:

        DEDALI AWK DH BERAPA X DH BERKATA KATA YG FASHA SEWA HOSPITAL UTK GUGURKAN KANDUNGAN..OTAK KAU KT MANA SYG KU..BUAT APA NK SEWA KAT KL HOSPITAL UTK GUGUR KANDUNGAN,WALHAL DI THAILAND TERAMAT MURAH N SAPA2 PON XKENAL..ADA HOTAK CUBA FIKIR YE..KAT THAILAND TU DKT DGN KPG NENEK DIA SJA..UPAH UTK MEMBUNUH ORG BARU RM 2OO APALAH SJA UTK GUGURKAN KANDUNGAN HAH??AWK2 NI KALU NK KOMEN ORG FIKIRLAH DIA MASIH ADA MAKBAPAK!!APA PERASAAN MAKBAPAK AWK KALU ORG KATA KAT AWK OR ADK N SEDARA MARA AWK??KITA KALU XTAHU BERDIAM DIRI ADALAH TERBAIK YE!KAMI XPERNAH NK MENGUPAH ORG NK DISLIKE OR LIKE KAT SINI..CONTOH TENGOKLAH NI,SYA MENJADI DIRI SYA N MENGAKU MAK FASHA WALHAL SYA BOLE MENYAMAR,DAN ANK SYA SORANG PUN XBERMINAT UTK BACA KOMEN2 DISINI..CUMA SYA SEBAGAI IBU DIA PERLU PERIHATIN DLM SOAL NI..SYA TAU AWK2 YG XSUKA FASHA ADALAH FAN2 SEANGKATAN ND OR ..WHATEVER!!TAPI PLEASELAH JGN KOMEN2 YG MENYENTUH HATI SYA..APA SALAH ANK SYA?KE CLUB,SEKSI N RAMPAS JEJAI?SEMUA TU ARTIS2 LAIN PON ADA KAWIN DGN DUDA JGK KAN.TAPI AWK PASTI KAH YG FASHA YG MERAMPAS SIJEJAI TU??SIASAT SENDIRI DULU PELAN2 BARU BT KOMEN DISINI..SYA HARAP PADA YG XSUKA PADA FASHA XYAH LA BUKAK RUANGAN DIA ..BERILAH PADA FAN2 DIA YG MASIH RAMAI DILUAR SANA SJA.SYA PERCAYA PD FAN2 DIA N KAMI XPERLU NK UPAH MENGUPAH..BUANG MASA N BUANG DUIT SAJA.PD FAN NORA ANDA BUKA FAN DIA AJELAH..JGN MEMALUKAN DIRI SENDIRI,MENULIS MCM OTAK KAT KEPALA LUTUT..TK WASSALAM.

        0

        0
      • Wartawan Zubir Sudah Insaf says:

        Oo… Puan ni la yg chit chat dgn saya masa Nara post entry yg berjudul Nora Danish Cantik Menawan Semasa Majlis Doa Selamat Filem Aku Terima Nikahnya tempoh hari kan?

        Ketika kita duk berbalas-balas komen hari tu pon naluri saya dah dpt rasa, hati sy memberitahu yg Eja Sandha ni kemungkinan besar somebody yg dekat dgn Fasha.. Sebab saya dpt rasa emosi lain mcm pada tulisan puan…

        Puan, banyak-banyakkan bersabar…
        Yakinilah, kemenangan hanya utk mereka yg banyak bersabar…
        Alla akan sentiasa memberikan kekuatan pada orang yg bersabar..

        0

        0
      • Wartawan Zubir Sudah Insaf says:

        *Allah

        0

        0
      • Katakan TAKNAK kepada wartawan hiburan jenis BAPOK & GAY says:

        Yer harap akak bersabo ler dgn dugaan ni.. Pengomen nama dedali tu wartawan hiburan yg memusuhi Fasha Sandha.. Segelintir wartawan hiburan ni mmg rupe gitu MODUS OPERANDI diorang kak oi..
        Diorang ni kalau ada mana2 artis tersalah ckp ke dgn diorang, atau pon maybe artis tu terbuat salah sikittttt…jerk dgn diorang, HABIS LAH artis tu kak.
        Diorang ni akan berpakat sama2 puak diorang, lancarkan PERANG SARAF ke atas artis yg diorang x suka tu… Contoh mudah mcm komen dedali kat atas tu.. Tu la cara nak hasut orang ramai di luar sana utk turut sama membenci artis yg diorang benci…
        Dah nama pun GAY, BAPUK, PONDAN, PONEN TUA… Memang rupe gitu le perangainyer…

        0

        0
  26. sukati says:

    kadang2 aku suka..kadang2 aku tak suka fasha…on-off..

    0

    0
  27. mak cik tijah says:

    pasha ketiak belecak

    0

    0
  28. lili say says:

    la br nk kawen ke ,, aku ingat dh kawen !! oopssssss lupa kawen dh bertahun-tahun cma nikah je blm lg !!! br je nk kawen tp badan dh mcm org ada anak 5 kkikiki

    0

    0
    • lolo says:

      ko jage bur*t ko tu supaya tak robos….x yah nak bz body hal org…
      mulut cam bangkai….

      0

      0
    • dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kau ni lili fitnah orang no satu ! tu fitnah nama nya tau ! biasa lah umor dh nk meningkat cmtu la badan dia….tk kire lah siape.. jangan ingat fasha ni senang2 orang leh makan ! mentang2 pakaian dia seksi ingat ape dh bolong!! tolong sikit eh ….jangan2 kau tu yg dh bolong tk hahahahahahahahahahai………..!!!!!! dh la fasha jangan layan orang2 musibot ni semua boleh mampossssss !!!! lov u fashaaaaaaaaaaaaaaaa !!

      0

      0
  29. Adibah says:

    baguslah Fasha, cepat2 la kawen.. cari suami alim sket, boleh nasihat tutup aurat sket.. ;)

    0

    0
    • girang says:

      yeah

      0

      0
    • silent reader says:

      tak tahu nape tibe2 aku rase semakkkkk kat ko ari2 ade dalam blog nara.
      (yer blog nara bukan blog aku)
      xpayah buh gambar laaa…nyampah aku.
      giler nak jadi macam redbloodsnow tue kah? phuiiiii

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Biar la si Adibah ni nak letak gambar pun.. Dia tak ganggu pun hidup kau…

        0

        0
  30. bobozain says:

    alahai korang semua ni jealous. dok ND tak hbs2. Citer ariana mikhail tu x best langsung, tk thrill. sbb ND tu tk pandai berlakon, berlakon dok kerja nk control ayu, control suara la, muka la, takut sgt nmpk buruk. nangis tk real.. alahai… Meluat mak nengok. tah2 dia kena tinggal ngn jejai, sbb dia pemalas ke? x kemas rumah ke, x masak ke, tk lyn suami ke.. korg tau ke rumah tangga org? ha tk tau jgn ckp, nnt terkene blk!

    0

    0
  31. karina says:

    oh lagi satu. kalau fasha seksi je org dok ckp byk, semua la nmpk. org lain seksi, dok senyap je. ND seksi boleh buat2 mcm tk nk ckp la, senyap2 je en.. tak adil la org malaysia ni

    0

    0
    • bruneilovefasha says:

      ye lah… orang brunei suka sangat kat fasha.. sebab dia ada bakat.

      hairan lah.. yang lepas biar lah lepas.. macam nora danish tu baik sangat…
      walau macam mana pun… biar lah mereka dengan kehidupan baru mereka… kita tak payah lah nak sibok2 tambah dosa dan bagi orang pahala free.. hahahah….

      fasha bila nak pergi brunei??

      0

      0
    • aduhai nye pon says:

      True that! Rasanya ramai artis seksi meksi lagi. Contohnya SAZZY FALAKKK, smoking clubbingnya Astaghfirullah.

      0

      0
  32. Anonymous says:

    Emmmm..akhirnyaaa..

    0

    0
    • Tak Suka Ko says:

      KO NI KAN, NAMA MACAM2 JE DARI KOMEN ATAS SAMPAI BAWAH…

      GMBAR AVATAR SAMA… NAMA LAIN2… DAH TAKDE KEJA LAIN KA…

      0

      0
      • ty says:

        “tak suka ko”: kau kenape?..avatar warne kelabu ni untuk org yg tak letak email la. aku xletak email, kuar kelabu gak. So bukan maksud same dgn org2 lain kt atas. kau ketinggalam zaman!!

        0

        0
      • KALAUPUN KO NAK MARAH PSL AVATAR KO TAK PAYAH LA CAPSLOCK !! BEBAL TAK ABIS-ABIS !!! says:

        ade lg org yg bebal psl avatar kt sni..wakaka! msk dlm http://en.gravatar.com/false ..stadi rajin2 psl avatar kt stu..

        0

        0
  33. zamarul says:

    minah jambu 24 jam what ever la,, ni aku nk habaq mai kt ampa noh,,, klu ampa nk tau prangai si sendat nie ampa mai la area seberang jaya dgn bukit mertajam,, sape bohsia yg paling top dlu,, ni bkn fitnah nah ni mmg kenyataan… x percaya ckp aku try la mai sini,,, aku takut ampa malu kot dngr perangai minah ni… nk agung kan perangai dia tu !!! klu setakat minah nie dr form 4 mmg dh hancus la perangai !!! aku 1 kg dgn dia aku tau la perangai dia !!! sb 2 aku x heran klu dia jd artis lepas 2bnyk konteversi,, sblm jd artis pun mmg perangai dia mcm 2 !!!

    0

    0
    • moshi moshi says:

      Hei??marah nampak?knape??dia tak layan awak ke?

      0

      0
    • dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tu dulu perangai dia macm tuuuu jangan sama kn perangai dia yg sekarang ni……minah jambu dulu2 pn masa umor 17 18 minah jambu lagi gatal dari fasha ni ….pantang nampak jantan minah jambu mesti nk tekle punye minah jambu peduli happe……minah jambu suka mat yg ada motor jadi nk jalan2 senang suroh dia angkot minah jambu..

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku pun dgr cerita yg sama… yg lg hebat pun aku penah dgrrrrrr…tp malas nak bgtau kt sini,,yer lahhh..kang buatnya si pasha senduk tuh saman aku…naik court x ke mampusss? dah la aku org semekin….hahahahahaha…
      tp cerita yg aku tau tuh, melibatkan bdk kecik yg kununnya ‘adik’ dia tuh la… hehehehhehe… sabooo jer lah…

      0

      0
  34. aku rase nak tampar jer eira syaziera dalam dingin lavenda asyik pakai kurung cotton n tudung depan laki n dlm bilik tido.. says:

    aku xleh komen lebih sebab menyampah dgn dingin lavenda, asal baik jer pakai tudung sampai depan suami, dlm bilik dgn kawan2 perempuan, kalu kt lua pon bertudung xper jugak..ni kt luar sekse kemain..
    p/s:mmg off topik..

    0

    0
  35. suka hati aku la nk kata apa pn says:

    kahwin2 juga restu ibu 2 penting kan !!! setahu aku ibu dan ayah jejai mmg x restu hubungan nie kan !! kadang2 aku fikir jga kenapa ibu dan ayah jejai x suka kan fasha nie kan !!! setahu aku ramai gak yg x suka kan si fasha nie…. hmhmhm nasib2,,, apa pun cuma ALLAH SWT saja yg tahu jawapan 2………

    0

    0
  36. aukatiakulah says:

    YANG PALING PENTING BUKAN KITORANG JEK TAK SUKA PASHA NIH,…EVEN MAK BAPAK JEJAI PUN TAK SUKA …MEANS SOMETHING IS WRONG SOMEWHERE TUH NGAN SI PASHA NIH…..KORANG YG BUTA TRUSKANLAH SUKA ..STAKAT KAWAN2 DIA OR NTAH2 PASHA SENDIRI KOMEN KUNUNNYA SI PASHA NIH PUNTUAL LAH , BAIK NGAN SEMUA KRU LAH …EK APA KITORANG PEDULIK ..DIA MMG TERPAKSA BUAT CAMTULAH KALAU TIDAK TAKDE ORG LANGSUNG YG NAK CAKAP KEBAIKAN DIA …(PADAHAL MMG TAKDE PUN) ….

    0

    0
    • Biar tak hensem tapi jangan jadi GAY says:

      Oi, aukatiakulah!!!

      “YANG PALING PENTING BUKAN KITORANG JEK TAK SUKA PASHA NIH,…EVEN MAK BAPAK JEJAI PUN TAK SUKA …MEANS SOMETHING IS WRONG SOMEWHERE TUH NGAN SI PASHA NIH…..KORANG YG BUTA TRUSKANLAH SUKA ..STAKAT KAWAN2 DIA OR NTAH2 PASHA SENDIRI KOMEN KUNUNNYA SI PASHA NIH PUNTUAL LAH , BAIK NGAN SEMUA KRU LAH …EK APA KITORANG PEDULIK ..DIA MMG TERPAKSA BUAT CAMTULAH KALAU TIDAK TAKDE ORG LANGSUNG YG NAK CAKAP KEBAIKAN DIA …(PADAHAL MMG TAKDE PUN) ….”

      Oi, mangkuk hayun… aku x pedulik ko suka ke x suka Fasha Sandha, ko nak kutuk apa pun kutuk la tu mulut ko, tapi tak payah la nak CAPSLOCK DARI AWAL SAMPAI HABIS BILA KAU MENAIP… annoying la bedebah!!

      Aku agak-agak la, ko ni mungkin wartawan hiburan spesis pondan, bapuk, darai tak pon mesti spesis gay lahanat..
      Wartawan gay or bapuk memang bila menghentam retis akan melampau-lampau & over dari orang biasa..
      Ko kata Fasha Sandha sendiri yang komen-komen puji diri sendiri kat atas tu? Kepala bapak kau!! Ko ni Naruto ke buleh baca orang dari jarak jauh..
      Kalau aku kata kau ni Zubir B-Pop tu? Boleh tak? Ko dendam sangat dgn dia ada pehal?

      Ko jaga ‘barang’ dalam kain kau tu ajer, tak payah nak sibuk2 hal orang lain… Kalau orang rentap ‘anu’ kau, sia-sia jer hidup kau….
      Ko pon bukan baik sangat, jangan tengok jahat orang lain jer…

      0

      0
  37. wanita sopan says:

    mcm2 korg nih..sbp artis pon nk bgaduh…

    0

    0
    • Biar tak hensem tapi jangan jadi GAY says:

      Bukan gaduh cik… diorang ni over sgt bila mengeji orang lain… saya pon bukanla minat sangat Fasha Sandha tu tapi agak-agak la nak fitnah orang…

      0

      0
  38. […] Rasanya semua orang ingin tahu adakah benar Fasha Sandha sudah pun menempah baju pengantin seperti mana gambar yang tersebar sebelum ini. Bukan apa, ramai peminat Fasha Sandha tak sabar untuk melihat kecantikan dan keanggunan Fasha Sandha ketika bersanding dengan Jejai … Continue reading → […]

    0

    0
  39. bruneilovefasha says:

    i love u fasha!!! lots of love from Brunei….

    kalau orang tak sokong awak… kami sini tetap sokong awak……..

    0

    0
  40. Pelik says:

    pelik giler, ramai peminat Fasha rupanya. Aku ingat dia ni dah dimenyampah oleh seluruh pelusuk dunia. Mana je anugerah dia pergi, aku dengar semua orang boooo kat dia.. Lepak mana2 kedai makan asal keluar muka dia kat paper semua menyampah. Tak pernah sekali pun aku dengar orang memuji fasha walau kat mana2 pun. Tiba2 dalam entry ni ramai plak yang puji. Kompius aku…. puas aku memikir mana datang orang2 yg kononnya suka fasha ni? Adakah fassha sendiri yg menaip, sedara mara, adik beradik, kawan2 jejai, orang upahan jejai yg suh like komen2 puji fasha dan dislike banyak2 kali komen yang benci fasha…

    Ha…. jap lagi mesti orang upahan jejai fasha akan dislike banyak kali komen aku ni… sampai jadi hidden, tak caya kowang tengok le.

    0

    0
    • Sameer says:

      Kompeni aku yang ada 3000 pekerja yang semuanya rakyat Malaysia pun takde sorang pun yang suka Fasha, masa aku acah2 sebut nama FS untuk jadi tetamu jemputan sempena grand annual dinner, satu kompeni booooo aku. Semua kata geli dengar nama Fasha..
      Aku mmg tak suka FS, tp aku ingat ramai la lelaki kat kompeni aku tu suka FS, rupanya takde sorang pun suka. Dowang leh siap ckp…. “Apa barang pasha…. Nora Danish la… “

      0

      0
    • one of them says:

      nak tau sebabnyer? sebab most of haters fasha dah ignore ape2 artikel pasal fasha… sbb dulu diorg(fans) bising2 kalo entry pasal FS ramai yg kutuk…pastu diorg ckp kalo x suker kenapa still amik tau pasal FS dengan mengutuknyer? so…that’s why laa skarang bila ade entry FS..komen2 yg ade sumer yg back-up jer…yg haters tak de selera nak layan…tngok entry lain.

      ** on behalf of the haters~

      0

      0
    • Tak pelik pun kalau kau tahu hakikatnya... says:

      kepada Pelik:

      Mcm mana kau tak suka FS, mcm tu jugak la sebaliknya. Kalau ada org x suka kita, normal la tu.. FS rileks jer bila ramai org x suka dia.. Kalau ada org tak suka dgn komen kau, kalau ada org dislike komen kau terima jer la… X pyh la nk claim sesapa yg dislike ko tu kerana diupah… Kau diupah oleh Nora Danish utk tidak menyukai Fasha Sandha ke? Tidak kan..? Aku yakin rasa tak suka kau terhadap FS tu mmg lahir dr hati nurani kau.. Dan ND tak perlu upah sesapa utk tidak menyukai FS… Mcm tu jugak la FS, dia x perlu upah sesapa pun utk LIKE dirinya sendiri…

      0

      0
  41. aku suke lakonan fasha says:

    ramai lak yg back up fasha..aku benci fs sbnrnye tp bab lakonan dia mmg terer ar.. Tp klau nk compare fs dgn memey..grr aku benci lagi memey..

    0

    0
  42. Aku rasa mcm nak tampar jer budak gemuk dlm rancangan Jangan Tidur Lagi tuh says:

    C’mon la bro.. Lu ni buruk sangka sgt kat org yg menyebelahi fasha dlm entry ni.. Apa pasal lak dia nak upah bagai?
    Apa faedah dia dpt? Berapa lama org yg dia upah tu boleh simpan rahsia?
    Teruk sgt ke sampai fasha tak boleh ada peminat langsung?
    Nak kiamat ke dunia ni kalau ada sorang dua yg menyebelahi dia?
    Bukan ramai mana pon org yg dok sokong dia.. Yg mengutuk pon ramai gak..
    Habis tu aku yg dah lama follow blog nara ni pon ko nak cakap diupah jugak la?
    Agak2 la wei…
    Kalau ada org dislike komen ko, jgn pikir yg diorang tu dislike sebab tak setuju dgn pendapat ko, tp diorang dislike ko sbb ko terlalu memandang hina org lain..

    0

    0
  43. mak jemah says:

    aku rase sangaaattt pelik dgn pengLIKE n pengDISLIKE komen2 kt entry ni.aku raseee..aku rasee..ade ramaaii org upahan jejai & pasha kt sini.kan kaann??haaa kantoiii!!

    0

    0
  44. aku rase nak tampar jer eira syaziera dalam dingin lavenda asyik pakai kurung cotton n tudung depan laki n dlm bilik tido.. says:

    aku jarang tgk tv, tp aku follow jer citer2 gni, aku bukan peminat FS or ND..dua2 pon aku so-so jer..tp to be honest, FS cantek, ND comey..so ikutlah selera anda yer tuan puan nak pilih yg mane, bab perangai tuh, tak payah ler nak side sape2..ND pon bukan baik mane, seksi jer, clubbing jer..kalu betul2 dia baik n sempurna sbg seorg isteri x der ler kawen tak sampai sethun kena cerai cik oii!!! ade otak pk ler…TAK SAMPAI SETAHUN OK!..org setahun kawen tuh tgh manis w’pon muka x ler comey mcm ND, so jgn terpengaruh hanye kerana duk tgk ND comey n berlakon watak baik2 jer..nama pon BERLAKON…

    0

    0
  45. aku lagi cantik dan sexy meletop dari sume artis kat malaysia ni haha :P

    0

    0
  46. Ku C Chantek says:

    cntek mmg cntek….lkonan pn best…
    hpe she njoy wth her lfe…

    0

    0
  47. Ku C Qumang says:

    cntek mmg cntek….lkonan pn best…
    hpe she njoy wth her lfe…

    0

    0
  48. x suka sendat says:

    aku mmg paling x bleh blah yang psal die amik workers kat salon org smpai salon tu tutup.kianat org..aku tggu zman kejatuhan ko?peminat ko x ske?peduli hapee akuuuu!!!

    0

    0
    • fir says:

      hello! salon tu dkt ngn rumah i je! Semua pekerja dia nk berhenti k sbb tk dibayar gaji and sbb dia tu owner dia tu suka kat kaum sejenis. tktau apapa jgn ckp la ngok. kau ni tak dr kampung kurun mana, baca paper, terus buat spekulasi. bengong. no IQ

      0

      0
  49. Bukan Siapa-siapa says:

    tak suke artis tuh, tak suke artis ni..diorang suke ke kat korang?
    yg na b’ceramah agama, tp bkk blog artis, tgok aurat, bce fitnah..sblm tgor artis tuh, tgor org t’dekat dlu..sy pn bkn smpurna mne, sdar dri lg yg byk slh slap tp tde la smpi ktuk2 fizikal yg Allah S.w.t dah bagi..kte kne amek pndekatan, bace boleh, prcaye? jangan..

    0

    0
  50. […] sabar untuk melihat kecantikan dan keanggunan Fasha Sandha ketika bersanding dengan Jejai … Continue reading → Posted in gossip artis, isu […]

    0

    0
  51. far far says:

    bla la pasha sondot.ko dh xde modal nk cer le tu..kwin ke xkwin ke ko dh barai pun.

    0

    0
  52. oi says:

    muka dah macam makcik2 badan mcm anak dua kulit tak gebu dah. tang mana yang cantik aku taktaula. mau menikah buangla ngan jejai ang tu.

    0

    0
  53. muka says:

    jgn risau, playboy jejai nih xkan tinggalkan fasha macam playboy najib xkan tinggalkan rosmah. nasib playboy ditundukkan pompuan huduh. jadila cam org bodoh jer.
    fasha sikit punya huduh ada jugak org nampak dia cun,

    0

    0
  54. noriz says:

    Tak kisah la apa org nak cakap pasal fasha….yang penting dia bahagia dengan diri dan keluarga dan org tersayang. Yang saya tahu hidup mesti diteruskan.. Chaiyokkk Fasha……

    0

    0
  55. tak suke sape2.. says:

    dulu2 tgk cite fasha ngan fiza elite tu (drama ape ntah, lupe dah..) mmg suke kat fasha.. tp lps tgk explore race versi artis, terus tak suke.. sbb fs ni dok suke hati je marah2 partner die (lelaki), ckp buat keje lembab la, mcm2 la die ckp.. malu gile kalau jd partner die tu. dah la lelaki, di perlekehkan oleh seorg pompuan, satu m’sia tgk plk tu… sejak tu terus tak minat. ape2 cerita ade fs, mmg jarang tgk.. bile berlakon, lembut, sopan santun, tp kat dlm explore race tu berbeza sungguh…

    0

    0
  56. Love Fasha says:

    I like Fasha Sandha..Dan sorry sikit, Jejai bukan dirampas oleh Fasha pun..Jejai dah duda masa tu..So, Fasha tidak bersalah..Dan aku memang tak minat ND kerana meroyan dengan pihak media konon dialah isteri yang baik, setia..Tapi, penampar suami dia depan orang, tu baik sangat ke..Dan apa kelas ND..Tak pernah menang anugerah pun, bakat pun tak seberapa..

    0

    0
  57. mama says:

    what goes around comes around

    0

    0