April 12th, 2012

Sebelum apa-apa, Abang Nara ingin ucapkan tahniah kepada Fasha Sandha atas kejayaan memenangi Anugerah Bintang Popular untuk kategori Pelakon Drama Wanita Popular. Bagi Abang Nara, Fasha memang layak kerana kebanyakan drama lakonannya pada tahun 2011 semuanya meletup belaka. Dan Abang Nara juga ingin ucapkan tahniah in advance atas pernikahan Fasha dan Jejai yang bakal berlangsung pada 27 April ini.

kad pernikahan fasha sandha

Harian Metro semalam berkongsi gambar kad jemputan pernikahan Fasha Sandha dan Jejai yang bakal berlangsung pada 27 April ini di satu lokasi yang dirahsiakan. Menurut Fasha Sandha, hanya 300 tetamu sahaja yang akan dijemput membabitkan anggota keluarga dan sahabat rapat sahaja. Kata Fasha:-

Majlis ini kami lakukan secara tertutup membabitkan 300 jemputan termasuk keluarga dan teman rapat saja. Saya bersyukur dengan segala limpahan rezeki dan alhamdulillah akhirnya apa yang kami rancang dapat juga direalisasikan. Kad undangan kahwin sudah pun siap dan insya-Allah ia akan diedarkan tidak lama lagi, tapi saya minta maaf kerana masih tidak dapat memberitahu lokasi majlis diadakan kerana saya menghormati permintaan ibu bapa Rizal dan ibu bapa saya.

Menurut Jejai, persiapan perkahwinan mereka sudah hampir selesai. Dan Jejai enggan memberikan komen mengenai majlis resepsi yang kononnya akan dilangsungkan di luar negara. Menurut Jejai, majlis yang wajib (pernikahan) harus diutamakan sebelum memikirkan tentang majlis resepsi. Apa pun tahniah Abang Nara ucapkan kepada Fasha Sandha dan Jejai atas berita gembira ini.


158 responses to “Fasha Sandha Nikah 27 April Ini, Lokasi Pernikahan Dirahsiakan”

  1. @@? says:

    tahniah Fasha & Jejai…semoga kekal hingga ke akhir hayat..sesungguh nya Allah menyebelahi kamu berdua….

  2. bteduh bawah pokok, hujan... says:

    X dnafikn.. kgemilangan fs buat masa ni ..mdahului nd, kenapa..? dia mampu mnandingi nd utk menang abpbh.. mampu dpt cinta jejai blk..xlama lg dpt pula pgiktirafan isteri yg sah. pstu dpt umah keta bagai..btuah bdn kan..sprt biase org kate,rezki dn usaha dia.. tp klu nk kata mjiwai watak blakon best..drama meletop2 tkde la sangat..biase2 jer.
    bpuluh2 pn drama dia tk ade aura mampu buat aqu jatuh touching..

    tp bg aku lakonan nd..tetap menang (menang d hatiku) wlu cuma ‘tentang dhia’saja.. ble pukul suma drama2 fasah. siyes myentap kalbu, real dan tulus..nd sgt bebakat sbnrnya..(fan2 fasah jgn lahar aqu pla ni pndpt memasing okey..)
    tp spoil sjk kwen cerai msa dia abes kt situ jer..klu dr dlu bakat dia nie d ketenghkan sure dia ble pg jauh..

    untk nd, bsabar n btabah la..sgala keperitan itu xselamanya pahit, kdg2 Allah turunkn petir tp slps tu kta xtau mgkin Allah akn hadiahkn kta pelangi..mm :))

    untk fs, ttp doakan kbahagian kau dan ‘cinta hati saya’.. itu..slmt pgantin bru..
    kena ingat, sekecil zarah sekalipn pbuatan kta.psti di adili dgn seadil2nya sekecil hukuman. cuma kta xtau bila,dmna dn bagaimana???

    hdup mc pnjang selagi kta bnyawa..mc tlalu awal lg untuk mbuat penilaian..bsedia la mghadapi cobaan itu..

    • Go ND go!! says:

      Aku sgt setuju ngn ko..aku pun rase yg sama,ND tetap menang di hati aku,lakonan die dlm ‘Tentang Dhia’ mmg sgt menyentuh dan lg baik dr drama2 FS yg byk2 tu..drama airmata plastik! Lakonan ND tu nmpak betul2 ikhlas dan aku boleh ckp Tentang Dhia drama terhebat setakat ni!

    • Bob says:

      ND tak terbiar..ex mak mertua still sayang…
      tu yg dia x buat statement apa2 sbb nak jaga hati mak mertua..
      tengok kad jemputan jejai pun dah tahu..kad jemputan kahwin kan biasa ada nama parents..yg ‘majlis putera kami’..ni mana ada..pape pun..pasat and jejai ni mmg dah kene kahwin pun..nak kumpul dosa segunung mana lagi…

  3. anieyjati says:

    semoga fasha n jejai bahagia hingga ujung nyawa.. we love u..

  4. ery senzah says:

    fs memang perampas. i know her since and then. bukan musuh dan juga kawan. nd kesian giler sebab diceraikan semasa mengandung 3 bulan. uolls judge la sendiri. saper baik dan saper buruk.

    well, uolls rasa le sendiri cemaner penangan kena cerai at early stage. pasal pompuan lain plak tu.

    selamat le korang

  5. kuku aron ajis tetap menawan.. says:

    test..

Loading...