Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fasha Gembira Majlis Kahwin Berkonsepkan Kampung, Tiada Majlis Besar-Besaran – Aidil Aziz

Bakal berkahwin pada akhir Mac nanti, pelakon Aidil Azizi memberitahu beliau dan tunang tercinta, Fasha Sandha memilih untuk mengadakan majlis perkahwinan berkonsepkan kampung dan tradisional pada majlis pihak lelaki.

Advertisement

Kata Aidil, tiada majlis persandingan besar-besaran di hotel dan Fasha sendiri begitu gembira dengan tema kampung itu.

Fasha sendiri sukakan konsep dan suasana kampung dan dia langsung tiada masalah dengan tema itu malah sangat gembira dengannya.

Fokus persiapan perkahwinan mereka lebih kepada untuk meraikan tetamu memandangan Aidil mempunyai jumlah ahli keluarga yang besar.

Persiapan untuk diri biasa sahaja. Apa yang menjadi tumpuan saya adalah bagi meraikan tetamu yang datang termasuk ahli keluarga saya yang besar. Selebihnya masih dalam proses dan semuanya berjalan dengan baik ketika ini.

Advertisement

Ditanya apakah perasaan beliau bakal menjadi suami tidak lama lagi, Aidil sama sahaja seperti orang lain yang turut merasai debarannya. Bagaimanapun, beliau yakin segala urusan akan dipermudahkan.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 Comments

  1. Anonymous

    January 24, 2019 at 11:48 am

    ada org malas di sini..goyang kaki sambil memerhati maid buat keja, tpi bila suami balik pura2 buat keja…padahal maid yg sengsara tu buat, tu belum di kira gaji kena hold, setahun baru byr sbb maid nak resign..org pemalas tu ada kt dlm ni.

    • Maid memang pemalas tau nak gaji

      January 24, 2019 at 12:02 pm

      Kau pun maid pmalas kan,ada masa masuk sini

    • Anonymous

      January 24, 2019 at 12:44 pm

      jeles ke dgn org yg ada maid???? mesti la goyang kaki tengok kan maid dah abis keja rumah ker belum. yg ko tak der maid tiap tiap hari balik keja kena sental kuali masak cuci baju so jgn cakap org lain malas sebab ko tak der maid. tiap bulan laki kasi duit tak cukup, terpaksa la ko yg pemalas tu kena keluar pegi keja.

    • Anonymous

      January 24, 2019 at 1:09 pm

      yg kuar pegi kerja tu bkn pmas, yg x keja tu pemalas. Apatah lagi keja rumah yg sng anytime pun upah kat maid buat. Nampak sgt menyusahkan laki byr duit kt maid padahal bini boleh buat keja je, buat hape bini kt rumah., berdikarilah dri awal, esok lusa suami tiada, baru ko menggalabah, harta yg banyak pun lama2 terhakis, staff yg tak salah di cut salary atau di buang kerja sbb dapat bini boss yg boros. Sbb laki dh mati.

    • Anonymous

      January 24, 2019 at 1:31 pm

      laki banyak duit buat per nak pegi keja. ada bisnes. ada harta. duduk rumah goyang kaki jer la. bayar gaji maid yg pemalas tu. org yg kaya mesti dah buat planning dah buat perancangan kalo laki mati, duit, harta, rumah, shares, bisnes dah siap semua so tak payah menggelabah bagai.

    • Anonymous

      January 24, 2019 at 1:46 pm

      org kaya mmg dh buat planning awal2, ye btol, tpi bukan cash, hutang juga. Esok laki mati, statements bercourier2 dtg, tak lama lagi di lelong bank sbb berhutang. Itulah lagak ORANG KAYA BARU (OKB) nk menunjuk2 bagai, baru up sikit dh macam-macam minta dan pakai, masa tu ko merayu kat pusara, kenapa abang x selesaikan semuanya dulu.

    • kah kah kah kesiannn

      January 24, 2019 at 1:52 pm

      ko jeles org tu laki dia mampu n sayang lebih kat dia siap sediakan maid pastu laki kau haram takleh bg maid pun instead duit pun tak cukup malah ko pun kena kerja kerah tenaga utk topup duit kan kan kan. kesiannnnnnnn

    • Anonymous

      January 24, 2019 at 5:05 pm

      dah lama kaya & berharta la ngok tak payah ko nak tulis script drama merayu pat pusara laki bagai bila laki mati. kalau dah banyak harta bukan OKB la ngok. ni la species manusia yg jeles tak pernah ader harta banyak berbual merapu. gi sana abiskan keja ko pat office tu. jgn makan gaji buta.

    • Anonymous

      January 24, 2019 at 5:15 pm

      patutlah dah lama kaya, x pernah rasa ssh, ckp meninggi langit, sampai maid pun dijadikan hamba, smpai org lain pun di jdikan sasaran kena tempias ada je yg x kena di hati dn mata, org kaya lama (okl) mmg riak kan, lebih terok dri okb.

    • Anonymous

      January 24, 2019 at 5:43 pm

      dah mampu & golongan have2 ape nk jeles…

      jgn nk kate org biasa2… tgk contoh retis2 pun sama… tgk lisa surihani tu sendiri mengaku sejak kawin xpenah masak.. xtau langsung yer.. & xpenah nk belajar masak pun… aperder hal laki sayang… org ade maid ni relax duk depan main dgn anak… tau2 g dapur maid siap masak….
      hati hitam ko ni sbb tu xde golongan have2 nak… ko join laa lopak g pakistan cari suami

    • Anonymous

      January 25, 2019 at 12:29 am

      Ya dulu aku masa kecil2 sgt angan2 nk jadi org kaya,ada bibik,ada duit byk2, leh jln mana suka,ada laki syg kita,ada,ank2 yg taat, disamping jadi isteri yg solehah…tapi mmg dpd angan2 menjadi kenyataan,.. Alhamdulillah syukur DOA termakbul,yg penting jgn putus berdoa,solat 5 wsktu, n jgn melwan ckp kedua ibu bapa, tak setuju diam lbh baik,hormat n syg sgt2 dgn ikhlas hati dgn ibu bapa pasti kehidupan kita mewah n bahagia, cubalh praktikkn hal ini. Jgn sesekali sakitkn hati ibu yg melahirkn kita. Taatilh kedua org tua n dh kahwin taatilh suami anda.

  2. Anonymous

    January 24, 2019 at 11:44 am

    Jgn lupa crown yg aidil pakai dulu yg ada lambang salib tu…

  3. Anonymous

    January 24, 2019 at 11:39 am

    ada org tua pat sini ……………….. org tua sibuk bergossip kasi comment pat BN. makan gaji buta pat keja

  4. Anonymous

    January 24, 2019 at 10:48 am

    korang ni cube laa komen yg positif sket, org tu buat maksiat tentu2 lah kena kecam, bila da nak kawen kena kecam lagi, kawen kat hotel org mengata, kawen kat kg pon org mengata abes tu nak kawen kat mane bulan??

  5. Anonymous

    January 24, 2019 at 10:45 am

    suruh coach yin pakwe sajat tu angkat fasha duduk di bahu masa keluar rumah mahu berjumpa pengantin lelaki di luar, dn suruh sajat dukung aidil..baru padan.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama