January 24th, 2019

Bakal berkahwin pada akhir Mac nanti, pelakon Aidil Azizi memberitahu beliau dan tunang tercinta, Fasha Sandha memilih untuk mengadakan majlis perkahwinan berkonsepkan kampung dan tradisional pada majlis pihak lelaki.

Kata Aidil, tiada majlis persandingan besar-besaran di hotel dan Fasha sendiri begitu gembira dengan tema kampung itu.

Fasha sendiri sukakan konsep dan suasana kampung dan dia langsung tiada masalah dengan tema itu malah sangat gembira dengannya.

Fokus persiapan perkahwinan mereka lebih kepada untuk meraikan tetamu memandangan Aidil mempunyai jumlah ahli keluarga yang besar.

Persiapan untuk diri biasa sahaja. Apa yang menjadi tumpuan saya adalah bagi meraikan tetamu yang datang termasuk ahli keluarga saya yang besar. Selebihnya masih dalam proses dan semuanya berjalan dengan baik ketika ini.

Ditanya apakah perasaan beliau bakal menjadi suami tidak lama lagi, Aidil sama sahaja seperti orang lain yang turut merasai debarannya. Bagaimanapun, beliau yakin segala urusan akan dipermudahkan.

Sumber Berita : mStar Online


51 responses to “Fasha Gembira Majlis Kahwin Berkonsepkan Kampung, Tiada Majlis Besar-Besaran – Aidil Aziz”

  1. aku says:

    saya bukanlah peminat si Fasha ni..tp saya salute dia as single mother..bukan mudah tp berbekalkan kesabaran dan yakin diri dia tabah hadapi pahit maung kehidupan.
    Dia sda merasa jd menantu org kaya weiiii.ada yg iri ada yg suka tp hya dia lebih mengetahui..So, kli ni mungkin…rsnya di apilihlh yg biasa2 or sedang2 shj..janji bahagia dan mendpat keredhoan ibu bapa setiap pasangan adalah yg lebih baik.semoga dmudahkan setiap urusan sis fasha & pasangan!

  2. anonymous says:

    macam tak dak jantan lain mat jenayah jugak hg mau

Loading...