Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Farid Tahu Kehadiran Dan Dapat Rasa Tangan Saya Menggenggam Tangannya – Diana Danielle

Ketiadaan Datin Diana Danielle di balai polis dan ketika suaminya, Datuk Farid Kamil ke mahkamah mencetuskan tanda tanya dikalangan netizen. Mereka mempersoalkan mengapa Diana tidak hadir memberikan sokongan kepada Farid di saat yang memerlukan ini apatah lagi suaminya itu mengalami tekanan perasaan.

Advertisement

Sekali lagi menerusi akaun Instagramnya, Diana mengakui tidak kisah dengan kata-kata netizen, apa yang penting Farid sentiasa merasakan kehadirannya di sisi setiap masa.

Sebelum Diana kembali menutup ruangan komennya di Instagram, kami sempat melihat beberapa peminat mendoakan agar Diana terus tabah menghadapi segala dugaan. Mereka akui cinta Diana buat Farid begitu besar dan tidak mampu diucapkan dengan kata-kata.

Semoga siasatan kes Farid berjalan dengan lancar dan harapnya mereka suami isteri dapat menempuhi ujian ini dan menyelesaikan segala masalah dengan baik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 Comments

  1. Cik Epah

    January 16, 2018 at 4:38 pm

    Macam ni. Kena faham hati seorang isteri. Suami d timpa musibah. Isteri down&perlukan kkuatan. Mybe dia xnk mnunjukkan diri dia lemah or mnitia air mata d depan suami&media. Dia xnk FK rase down sebab bt wife dia kecewa. Bile DD da ready. Baru DD hadir bg sokongan. Sape2 tak suka tgk suami dalam keadaan bgari

  2. Didi Alias

    January 16, 2018 at 12:57 pm

    DD dh dtg mahkamah tu…so makcik2 bawang diam je klu tak tau nk ckp bnda yg baik…

  3. Miss

    January 16, 2018 at 12:44 pm

    Tau je media kt tv…suka sgt video live x kira kesan pa anak2 kecil lagi kut..time x de reporter org lain pulak akan rakam…yeah for the sake of the kids…takat diana dh lalui mcm2…privacy kena respect la…semua org x suka hal dlman dibincang oleh media ..

  4. melati

    January 16, 2018 at 12:34 pm

    if me hmmmmmmmmmmmmmm I will just dump him in the dumpster..move on D..move on D…..a lot of guys waiting for u.he is an addict right…………..with depression……………..gish!!!!!gish!!!

    • Please la

      January 17, 2018 at 5:37 am

      Why? Depression people didn’t deserve to live ke? Drug addicts tak layak hidup bahagia ke? Drug addcit pun boleh je berubah through rehab and support dari orang sekeliling. Kalau tertekan sekali pun kenapa? Dah bermasalah, sama-samalah cari jalan penyelesaian. Ada sebab kenapa Tuhan jodohkan DD and FK, bukan FK dengan hang pasai mulut hang busuk. Ok have a nice day.

  5. mamizura

    January 16, 2018 at 12:28 pm

    hmmmmmmmmmmmm kalau retis…semua sokong!! hari hari aku tengok orang kena tangkap sebab hisap dadah……………… no body sokong 100%……….doa seorang ibu pasti dimakbulkan…aku ingat lagi macam mana mak Diana sedih.masa parit longkang tak bagi dia tengok cucu….hm sekarang mak Diana juga jaga cucu………… sopiah jikan yang hang lorat akat parit longkang cucu segala keturunan perdana menteri apa hall..lalok lah lu!!! iman tak baoleh diwarisi………….harta boleh dicari .gelaran datuk boeh dibeli………….yang aku heran suddenly everybody sokong parit longkang separuh matii.nak tekencing aku gelak!!! we see what happened next……Diana dengan pusinya, parit longkang dengan ganjanya, …………….orang lain kena tampaq, kena tending. hm donia donia rtis berlakun gitu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama