Written by Bella | September 17th, 2015

Apabila Diana Danielle disahkan mengandung untuk kali kedua, sebagai seorang suami Farid Kamil jelas merasa teruja akan berita gembira tersebut. Tidak sabar untuk menyambut kelahiran anak mereka yang dijangka pada bulan November depan, Farid kalau boleh ingin sering berdamping dengan isterinya melalui saat-saat penting ketika sedang mengandung.

Harap-harap tarikh perlawanan tidak berubah. Ini kerana doktor sudah menjangkakan Diana akan bersalin pada bila-bila masa di bulan November ini. Saya mahu berada di samping isteri di saat-saat penting iaitu ketika sarat mengandung dan melahirkan.

Pada masa yang sama, Farid meluahkan rasa syukur apabila Diana tidak mengalami sebarang masalah sepanjang mengandungkan anak kedua mereka.

Walaupun pada kandungan kedua ini Diana mudah letih, tetapi dia tidak mengalami apa-apa masalah. Alhamdulillah… perkara itu buatkan saya lebih teruja untuk menyambut kehadiran ahli baru dalam keluarga kami.

Jangan risau Farid, kami doakan semoga kandungan Diana akan terus baik-baik sahaja dan Allah SWT permudahkan proses kelahiran nanti. Untung dapat suami yang memahami macam Farid, iyalah wanita mengandung ni perlukan perhatian lebih daripada suami mereka.

Sumber Berita: mStar Online

4 responses to Farid Kamil Teruja Bakal Sambut Anak Kedua November Ini

 1. Anonymous says:

  Alhamdulillah..smoga segalanya dipermudahkan. Jangan ad kontroversi x ckup kain lg pasni, da beranak pinak da pn..prangai kena la brubah..ye dokkkk….

  0

  0
  • Anonymous says:

   emak DD mana? sudah jumpa cucu pertama kah sekarang cucu ke dua sudah jangan lupa hanya tayang mertua saja mentang2 orang kaya

   0

   0
 2. Anonymous says:

  perlawanan?

  0

  0
 3. Parah Mendosa says:

  Handsome gila lah Farid Kamil ni. Memang taste I. Hikhikkkk. Kalau dapat belanja handbag lagi la memang taste I. Tak sabar naw nawwwwwww gittew.

  0

  0