Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Farid Kamil Aktor Yang Ditahan Tampar Polis, Jalani Ujian Air Kencing

Gempar tengah hari tadi dengan berita seorang aktor yang baru bergelar Datuk ditahan atas dakwaan menampar seorang anggota polis ketika membuat aduan di Balai Polis Kota Damansara.

Advertisement

Menerusi laporan portal Utusan Online, aktor tersebut adalah Datuk Farid Kamil dan Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisoner Mohd. Zani Che Din ketika dihubungi mengesahkan kejadian tersebut.

Menurut satu sumber, ujian air kencing akan dijalankan untuk menentukan sama ada Farid dibawah pengaruh dadah ataupun sebaliknya.

Terdahulu, dalam kejadian yang berlaku pada jam 1.20 tengah hari tadi,  Farid  hadir ke balai polis tersebut untuk membuat laporan berkaitan satu kemalangan dan berurusan di kaunter aduan, sebelum secara tiba-tiba menampar muka petugas yang menerima aduan itu sambil disaksikan beberapa anggota lain dan orang awam. Farid turut bertindak di luar kawalan dengan menendang kaki orang awam yang berada dalam balai sebelum beliau ditahan.

Sumber Berita : Utusan Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 Comments

  1. tukang komen

    January 12, 2018 at 3:01 am

    aku rse die kena tuba ni..xpn kena ranjau dgn member.mnela tau kan.ade geng2 yg sakit hati dgn die.

  2. acdc

    January 12, 2018 at 12:41 am

    This guy Farid is closet homo. He once tried to seduced me by showing off his penis to me in a sauna at a popular Fitness centre.

  3. Anonymous

    January 11, 2018 at 8:12 pm

    Aku sure DDD tau, klu x xkn laa dr dulu ade je manjang die nk mntk cerai, bru lately ni je nmpk diorg ok blk. Rupenye prangai DFK ni mcm ni, tulah bru je few days ko berlagak eksyen ni haa skejap je Allah nk bg pengajaran.

    • Sambal belacan

      January 11, 2018 at 11:17 pm

      Oooo… Patutlah dulu kalau keluar berita tentang mereka mesti pasal ada sesuatu berlaku dalam rumahtangga. Boleh jadi ini sebabnya la kan..

  4. Opah

    January 11, 2018 at 6:06 pm

    busuk nampak….

  5. Linda

    January 11, 2018 at 6:02 pm

    jadahhh..dah kronik ni siap pukul2 ni…
    tanda2 harus masuk serenti.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top