March 6th, 2019

Penangan konsert kumpulan antarabangsa Blue di Kuala Lumpur Ahad lalu nampaknya memberikan kesan yang mendalam kepada peminatnya.

Bukan sahaja Kilafairy yang teruja sehingga memeluk dan mencium ahli kumpulan tersebut, pelakon Farah Nabilah juga tidak dapat menahan rasa seronok apabila dapat bergambar dengan artis pujaannya.

Malah, Farah juga mendedahkan beliau ada menghantar mesej peribadi di laman sosial setiap ahli kumpulan tersebut dan meluahkan rasa sayang terhadap mereka.

Amboi, Farah memang ‘fangirl’ Blue sejati, siap hantar mesej kasih sayang lagi. Iyalah, dah dapat bertemu depan mata takkanlah hendak lepaskan peluang untuk luahkan rasa hati kan? Eh..


17 responses to “Farah Nabilah Pula Hantar Mesej Luah Rasa Sayang Kepada Ahli Kumpulan Blue”

  1. anonymous says:

    amboi eliza razak sedapnya mulut kau kata betina jalang,ko mesti ponen kan

  2. Elliza Razak says:

    MUKA MACAM BETINA JALANG

  3. Anonymous says:

    nabila ni nmpk slow2 nak jd perempuan murah.. cuma dia save asek2 amik watak kene buat muka2 naif..

  4. bohsia gian says:

    batang pelir mat saleh best besar panjang kenyal kerass

  5. teguran says:

    SIAPA PERASAN MUKA FARANABILA NI MCM ADIK BALQIS YG PELAKON TU ..INGTKN ADIK BERADIK KE MEREKA ..HEHEHE

Loading...