Written by Bella | March 6th, 2019

Penangan konsert kumpulan antarabangsa Blue di Kuala Lumpur Ahad lalu nampaknya memberikan kesan yang mendalam kepada peminatnya.

Bukan sahaja Kilafairy yang teruja sehingga memeluk dan mencium ahli kumpulan tersebut, pelakon Farah Nabilah juga tidak dapat menahan rasa seronok apabila dapat bergambar dengan artis pujaannya.

Malah, Farah juga mendedahkan beliau ada menghantar mesej peribadi di laman sosial setiap ahli kumpulan tersebut dan meluahkan rasa sayang terhadap mereka.

Amboi, Farah memang ‘fangirl’ Blue sejati, siap hantar mesej kasih sayang lagi. Iyalah, dah dapat bertemu depan mata takkanlah hendak lepaskan peluang untuk luahkan rasa hati kan? Eh..

17 responses to Farah Nabilah Pula Hantar Mesej Luah Rasa Sayang Kepada Ahli Kumpulan Blue

  1. minah jambu say NO to drugs says:

    lov farah nabilah suka lakonan dia ..semoga di murahkn rezeki..

    0

    12
    • Anonymous says:

      euwwww… 2×5 perangai kilafairy.. cuma nabila ni ramai penjilat cam lopak

      2

      1
      • Lembu Gemok says:

        takdak citer sgt ka Nara sampai benda cam ni pon jad citer? explore laa lagi hal2 yg best2 pasal artis…ni pasal dia minat dia punya boyband pon nak jadi cerita…mampoihhhhh kalau semua detail cam ni nak dijadikan post..libas perut kat muka baru tau!!!

        2

        0
  2. Anonymous says:

    poyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!! wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

    8

    1
  3. Anonymous says:

    muka jenis mcm ni omputeh suka..muka jenis orait je..

    2

    2
  4. nak tau says:

    chacha maembong rela pp dicium. korang?

    0

    0
  5. teguran says:

    siapa perasan muka fara nabila ni mcm adik balqis yg pelakon tu..ingatkan diaorg adik beradik..huhuhu

    1

    0
  6. teguran says:

    SIAPA PERASAN MUKA FARANABILA NI MCM ADIK BALQIS YG PELAKON TU ..INGTKN ADIK BERADIK KE MEREKA ..HEHEHE

    1

    0
  7. bohsia gian says:

    batang pelir mat saleh best besar panjang kenyal kerass

    5

    3
  8. Anonymous says:

    nabila ni nmpk slow2 nak jd perempuan murah.. cuma dia save asek2 amik watak kene buat muka2 naif..

    6

    0
  9. Elliza Razak says:

    MUKA MACAM BETINA JALANG

    1

    2
  10. anonymous says:

    amboi eliza razak sedapnya mulut kau kata betina jalang,ko mesti ponen kan

    1

    0
  11. Alanice says:

    Biase r asl kn mat saleh xkisah r teruk mne pn

    0

    0