Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Farah Nabilah Nafi Berlagak Diva, Marah Pengarah

Populariti pelakon jelita, Farah Nabilah semakin meningkat naik apatah lagi selepas beliau dinobatkan sebagai Arits Baharu Wanita Popular ABPBH 31 yang lalu.

Advertisement

Namun, hujung minggu lalu ada berita kurang enak tersebar mengenai beliau. Farah dikatakan sudah mula tunjuk belang, berlagak diva sehingga berani untuk memarahi seorang pengarah yang juga merupakan pengurusnya.

Malah, pihak penerbit dan kru juga tidak berpuas hati dan sudah bosan untuk melayan perangai buruk Farah  itu ketika menjalani penggambaran di luar negara. Bagaimanapun, Farah menafikan dakwaan tersebut.

Berkenaan dengan artikel tersebut memang tidak benar langsung dan saya tak nak panjangkan cerita ini.

Advertisement

Mungkin khabar angin mengenai Farah ini timbul kerana salah faham sahaja. Secara amnya, sikap diva tidak akan membuat seseorang artis itu kekal lama.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 Comments

  1. Amarin

    January 4, 2019 at 10:05 pm

    Tak tahu ceta jgn kecam dia mcm2 , Dosa ko rang yg dah ada pun xterampun, nak kutuk dia ni jumpa di akhirat lah minta maaf kalau jumpa!! Ingat sy tahu atas nama Allah Farah Nabilah bukan seperti yg difitnahkan.. dia dgn pengarah tu macam adik beradik,, sebab tulah pengarah tu jadi pengurus dia.. jaga dia. Hanya org bodoh yg xtahu ceta tabur fitnah!

  2. naza

    January 4, 2019 at 9:46 am

    kalau betul dia yg salah,gv a chance to change,dia bukan malaikat xde dosa,manusia biasa yg x pernah lari dr salah,sma mcm kita,kalau pn x cantik sekali pn jg bahasa jgn smp mencaci,kalau salah tegur jgn smp tahap menghina,itu bukan caranya,apa bezanya kalau cara kita pn sombong n bongkak mcm kita je perfect,jg adab dan bahasa,baru lah mencerminkan sapa kita,sekadar pndpt yg tak seberapa

  3. BAWANG SIHAT

    January 3, 2019 at 3:02 pm

    AKU RASA DIA NI LA ARTIS PEREMPUAN YG PALING TAK CUN. TAK TAU CELAH MANA LAWANYA. NAK KATA NATURAL BEAUTY………HURMMMMMMM….

  4. cikgebugebas

    January 3, 2019 at 12:30 pm

    Muka kampung, muka asli sungguh plus muka tua. Aku yang bukan artis ni pun hidung ori mancung. Berlakon pun alah-alah masih dok cover lagi. Director please cari muka yang versatile sikit. Yes memang dia berlakon bergandingan dengan zul ariffin but aku tetap tak tengok sebab heroinnya mcm gini la muka…, buat aku tak ada passion nak tgk drama melayu. Sorry to say the true girl

    • Akak Kantin 2.O

      January 3, 2019 at 12:58 pm

      Bagi akak..dari fawa ni…baik akak tengok muka Umi Nazeera…

  5. Mm

    January 3, 2019 at 11:39 am

    Klu tgk drama die brlakon tv3 yg rampas laki org tu rase ssuai sgt dgn muka tu..

Loading...
To Top