January 19th, 2012

Kami dikhabarkan yang Farah Lee, bakal isteri Ally Iskandar dan keluarganya sedang sibuk melakukan persiapan perkahwinan mereka yang bakal berlangsung esok, 20 Januari. Farah yang berusia 23 tahun telah bercerita pada Harian Metro tentang penerimaannya pada Ally yang tua 13 tahun daripadanya:-

Saya terima abang (Ally Iskandar) sebab dia dapat terima dan hormat keluarga saya seperti keluarganya sendiri, malah keluarga saya juga dapat menerimanya dengan hati terbuka.

Saya sudah lama kenal kewujudan abang sebagai pengacara TV3, tetapi ketika itu saya tidak endah sangat sehingga adiknya mengajak saya bertemu abang dan dari situ bermula cinta pandang pertama.

Dan pertemuan itu berlaku pada 20 Ramadhan tahun lepas. Menurut Farah, Ally ialah seorang lelaki yang matang dan mampu membimbingnya:-

Walaupun umur kami berbeza 13 tahun, tetapi saya tidak kisah sebaliknya beruntung kerana dia lelaki matang dan lebih penting dapat membimbing saya yang baru berhijrah memakai tudung selepas menunaikan umrah tahun lalu.

Beg goodies tetamu khabarnya memaparkan rekaan logo yang direka sendiri oleh Farah:-

Sangat comel,kan? Kami doakan majlis esok hari berjalan lancar dan diberkati-Nya. Amin. Kredit gambar Fanpage Blog Farah Lee.


43 responses to “Farah Lee – Ally Mampu Bimbing Saya”

  1. tom says:

    selamat pengantin baru…sama2 sweet..happy sokmo.

  2. wan says:

    Tahniah A & F, tanpa kecoh-kecoh, akhirnya sampai juga jodoh. Semoga dirahmati Allah.

  3. wan says:

    Tahniah A & F, semoga dirahmati Allah.

Loading...