Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Farah Dedah Video Mirip Pelawak Tidak Berbaju Atas Katil

shuk sahar

Baru sahaja mahu reda tapi kontroversi melibatkan pelawak terkenal kembali menarik perhatian netizen. Ini selepas wanita yang dikatakan kekasih gelap telah kongsikan satu video yang tidak sepatutnya.

Advertisement

Sebelum membuat pendedahan terbabit, kekasih gelap yang dikenali sebagai Farah turut menyatakan yang dia akan kongsikan video berkenaan dalam masa 1 jam selepas mendakwa ada orang tidak mahu membayar duitnya yang dipinjam.

kekasih gelap

Tidak lama kemudian, Farah telah memuat naik 2 video yang menunjukkan seorang lelaki tidak berbaju di atas katil yang berdurasi hanya 2 saat.

Farah turut menyatakan sebab dia melakukan pendedahan ini sebagai balasan kepada lelaki berkenaan atas segala pengkhianatan, fitnah dan hutang.

Advertisement

farah shuk, kekasih gelap

Video itu bagaimanapun telah diturunkan Farah selepas mendapat nasihat dari orang ramai.

farah shuk

Tidak berakhir di sini, isteri kepada pelawak yang pernah dikaitkan dengan Farah turut mengucapkan rasa syukurnya setelah Farah sendiri telah mengaku dan menyebarkan aibnya.

Dia turut mempercayai video yang didedahkan Farah adalah video lama. Dia turut merasakan inilah mengapa suaminya terus bertahan kerana telah diugut untuk menyebarkan bukti.

isteri shuk

Kami tidak mahu kongsikan video yang telah didedahkan Farah. Bagaimanapun, setakat ini masih belum ada sebarang penjelasan terperinci daripada mana-mana pihak. Kami percaya isu ini dapat diselesaikan dengan bijak dan bersamalah kita doakan yang terbaik buat mereka.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. unknown

    August 2, 2021 at 9:45 am

    seriously x faham.. pendedahan nih mengaibkan ko kot.. ko yg berganda2 malu.. Allahu macam mana laaa penerimaan family si Farah nih..ke sama ja 2 x 5

  2. Anonymous

    August 2, 2021 at 2:43 am

    Fatal Attraction !!!! Lol
    …..mcm mcm gila …… Ko gila kat yg handsome jadi hal la jugak ni muka mcm
    Cucur udang basi pun boleh kenan juga ?

  3. Anonymous

    August 2, 2021 at 2:41 am

    Have you boiled his rabbit yet @farah …

  4. IKAN SEPAT

    August 1, 2021 at 10:06 pm

    NI LAGI SATU OTAK MATI! RAKYAT TENGAH MENGADAP WABAK COVID, POLITIK YG TUNGGANG LANGGANG, NI SEEKOR OTAK MATI TAK ABIS ABIS KERANA PISANG BLUKANG!!! PHUUUUIT!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top