Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Faizal Tahir tak bayar hutang PTPTN

faizal tahir

Nak ketawa pon ada, nak kesian pun ada jugak baca kisah Faizal Tahir yang terbaru ni.   Faizal Tahir patutnya semalam naik flight pegi Jakarta sempena Anugerah Planet Muzik 2009 (APM),   tapi kena tahan kat imigresen sebab nama dia blacklisted.  Rupanya dia tak bayar hutang PTPTN .

Advertisement

Berapa ribu tu tak dapat la pulak kami pastikan, yang kompem memang dia terkandas lah sorang-sorang kat LCCT. orang lain yang patut pergi macam Ayu, Aizat dan Dafi semuanya selamat  sampai ke Jakarta udah dong.

Adoilah, kalau bayar skit2 kan boleh langsai . Sonang aja bang Faizal oi….duit dari  show tu bayarlah 10% ke PTPTN, tah tah 2 kali show dah boleh abis terus.

Haaa…. sekarang siapa yang malu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top