July 16th, 2009

diana amir

Pandai sungguh pembaca-pembaca blog BeautifulNara nie. Sekejap je dah dapat teka artis yang sedang feel berdansa dalam kuiz kami adalah Diana Amir. Mungkin pasnie kitorang kena gelapkan terus bahagian muka. Baru susah sikit anda semua nak teka.

Diana Amir nie antara salah seorang pelakon perempuan yang tengah naik. Banyak jugak drama lakonan dia. Yang paling terbaru drama Impian yang dah masuk musim ke 2.

Secara ikhlas kitorang tak pernah tengok lagi gaya lakonan dia, tapi rasanya mungkin boleh pergi maju kot. Maklumlah produser Malaysia nie tengok muka. Berlakon cam batang kayu pun takper asal muka boleh blah skit.

Oh ya kalau ada yang berminat dengan Facebook Artis Malaysia Diana Amir nie, bolehlah try add dia jadi friend. Dulu kitorang ada kongsi Facebook Wardina. Sekarang nie kitorang tengah mengumpul senarai @ list Facebook artis Malaysia. Jadi kalau anda nak request artis mana-mana leh bagitau kat kami. Akan kami usahakan.

Lagi gambar Diana Amir dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diana amir

diana amir

diana amir

diana amir

diana amir

diana amir


Comments are closed.

Loading...