Evolusi Kereta Muscle American: Mustang Camaro Challenger

Trending

Evolusi Kereta Muscle American: Mustang Camaro Challenger

Kita semua minat kereta kan, lelaki tak payah kata la pompuan pun ada yang minat kereta. Gua jenis minat kereta classic, muscle car yg jenis lama lagi gua minat. Nampak rare satu hal, curve dia tu mana boleh dapat dah sekarang. Kereta sekarang nak aerodynamic saja.

evolusi american mustang 1

evolusi american mustang 2

Advertisement

evolusi american mustang 3

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...