Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Evanescence Live In Malaysia 23 Februari Ini

Pernah menggegarkan industri hiburan antarabangsa dengan album-album mereka awal dan pertengahan 2000-an yang menampilkan lagu-lagu hits seperti Bring Me To Life, My Immortal dan Anywhere, kami ingin memaklumkan yang kumpulan terkenal ini akan membuat persembahan secara Live di Malaysia di KL Live, Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur pada 23 Februari ini, pukul 8.30 malam.
Evanescence dianggotai oleh Amy Lee, Terry Balsamo, Tim McCord, Troy McLawhorn dan Will Hunt sudah bertukar-tukar anggota sejak beberapa tahun lepas tetapi masih mempunyai fanbase yang besar. Tiket berharga RM 298, RM 198 dan RM 98 boleh dibeli di sini Untuk anda, ditampilkan lagu favorite kami oleh mereka, Everybody’s Fool. Untuk maklumat lanjut, layari Facebook JS Concert selaku penganjur.

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 Comments

  1. Marimar Aldama Santibaniez

    February 4, 2012 at 12:47 pm

    HOMAIGASH….my fav artis tu…semua album dia aku ada…aku suka lagu going under, everybody fools, lithium any many more….

  2. bunga melur

    January 31, 2012 at 9:10 pm

    evanescence nih zaman aku sekolah dulu.hehehe..siap gunting lirik lagu bring me to life lagi.. aiii,teingt pulak zaman sekolah.heheheh

  3. shahziella

    January 31, 2012 at 7:52 pm

    lama sgt dah aku xdgr berita psl dowg ni.. akhirnya dtg jugak sni..tp mahal kut..

  4. hehehe

    January 31, 2012 at 7:49 pm

    wow best nie…mesti pegi nieh…pd selera n pemahaman aku lagu dia best…dah lm dia org nie diam ingtkan dah diam trs rp2nye ada lg…aku plg sk amy lee punye meak up tang mata…meak up dia pun tak lar apaci…sesuai sgt2 aku sk2…

  5. Haruru

    January 31, 2012 at 10:41 am

    Aku ingat dah berkubur dah. Even single baru pun tak keluar lagi. Tapi, minat tu belum berkubur lagi!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama