Written by serenity | January 30th, 2012

Pernah menggegarkan industri hiburan antarabangsa dengan album-album mereka awal dan pertengahan 2000-an yang menampilkan lagu-lagu hits seperti Bring Me To Life, My Immortal dan Anywhere, kami ingin memaklumkan yang kumpulan terkenal ini akan membuat persembahan secara Live di Malaysia di KL Live, Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur pada 23 Februari ini, pukul 8.30 malam.
Evanescence dianggotai oleh Amy Lee, Terry Balsamo, Tim McCord, Troy McLawhorn dan Will Hunt sudah bertukar-tukar anggota sejak beberapa tahun lepas tetapi masih mempunyai fanbase yang besar. Tiket berharga RM 298, RM 198 dan RM 98 boleh dibeli di sini Untuk anda, ditampilkan lagu favorite kami oleh mereka, Everybody’s Fool. Untuk maklumat lanjut, layari Facebook JS Concert selaku penganjur.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Evanescence Live In Malaysia 23 Februari Ini

  1. Wong,malasiah celek2 o..i….model buntut

    0

    0
  2. uyipo says:

    Best ke? Huhu

    0

    0
  3. Fakhruddin says:

    wow..mahal giler tiket..
    buat apa la berhabis untuk orang barat ni…

    0

    0
  4. zy says:

    dh lme senyap group nie

    0

    0
  5. Fakhruddin says:

    buat apa la berhabis duit demi orang barat ni…
    baik buat amal jariah ke..dapat gak pahala…

    0

    0
    • shahziella says:

      ceh..islamik la konon..suh wat amal jariah..yg ko g bce gosip2 apa hal?? kalu alim sgt..xyh bce g bce gosip2.. g la cari ilmu bermanfaat.. dpt gak pahala dari dosa kan kan kan??

      0

      0
  6. what the? says:

    warghhhhhhhh dia datang jugak Malaysia, suka oi! nak pergi ni ..

    0

    0
  7. alissa says:

    Aku dah beli ticket dorang ni, akhirnya selepas dekat sedekad tunggu, datang juga. Amy Lee ni one of the best female rockstar and lagu2 dia kebnyakan ada message berat and mendalam.

    Orang tak paham lagu omputih bleh la layan rock kapak Malaysia… bagus juga korang tak pegi, takde la ramai sgt nanti kat KL Live. Yang aku bleh kata, rugiiiiiiii tak pergi. Tix ni murah gile kot. Korang nak ticket berapa? RM20? Teater Istana Budaya yang show tak berapa bagus tu pun, seat cikai paling murah dah RM30.

    Yang kata Evenesence ni tak best, mmg tak tau nilai music. Amy Lee ni buat lagu sendiri, tulis lyric sendiri, main piano sambil nyanyi lagu nada tinggi. Bleh jumpa penyanyi macam ni kat Malaysia? :p

    Hehehe.. bukan nak naikkan penyanyi barat, tapi patutnya kita ambil yang baik dari sana, improvekan kualiti music di sini… Piece no war.

    0

    0
  8. cili kering says:

    NOOOOOOOOOOOOOOOOO! Why Feb 23rd? Gosh!!! Cube la buat in May or Jun! Amy Lee, love you!

    0

    0
  9. demam Evanescence dah suam2 kuku kt mesia ni..
    kalo ade K-Pop konsert sure I g tgk..haha

    0

    0
  10. […] Pernah menggegarkan industri hiburan antarabangsa dengan album-album mereka awal dan pertengahan 2000-an yang menampilkan lagu-lagu hits seperti Bring Me To Life, My Immortal dan Anywhere, kami ingin memaklumkan yang kumpulan terkenal ini akan membuat persembahan secara Live di Malaysia di … Continue reading → […]

    0

    0
  11. Haruru says:

    Aku ingat dah berkubur dah. Even single baru pun tak keluar lagi. Tapi, minat tu belum berkubur lagi!

    0

    0
  12. hehehe says:

    wow best nie…mesti pegi nieh…pd selera n pemahaman aku lagu dia best…dah lm dia org nie diam ingtkan dah diam trs rp2nye ada lg…aku plg sk amy lee punye meak up tang mata…meak up dia pun tak lar apaci…sesuai sgt2 aku sk2…

    0

    0
  13. shahziella says:

    lama sgt dah aku xdgr berita psl dowg ni.. akhirnya dtg jugak sni..tp mahal kut..

    0

    0
  14. bunga melur says:

    evanescence nih zaman aku sekolah dulu.hehehe..siap gunting lirik lagu bring me to life lagi.. aiii,teingt pulak zaman sekolah.heheheh

    0

    0
  15. Marimar Aldama Santibaniez says:

    HOMAIGASH….my fav artis tu…semua album dia aku ada…aku suka lagu going under, everybody fools, lithium any many more….

    0

    0
  16. leesa says:

    Hi,
    sy ade jual 2 tiket konsert Evanescene esok.
    For serious buyer, boleh contact sy kt emel [email protected]
    thanx :))

    0

    0