Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Erra Fazira Mohon Maaf Kepada Umie Aida, Mahu Hentikan Perbalahan

Selepas beberapa hari mereka dikatakan sedang berperang dingin, akhirnya Erra Fazira membuka mulut mengenai kemelut hubungan persahabatannya dengan pelakon Datin Seri Umie Aida

Advertisement

Erra mengakui beliau telah melakukan kesilapan yang sama sebanyak tiga kali dan melukakan hati sahabat baiknya itu.

Sebagai manusia biasa dirinya tidak lari daripada melakukan kesilapan dan Erra memohon maaf kepada Umie atas apa yang sudah berlaku. Pada masa yang sama, Erra mengharapkan pengakuan dibuat dapat menghentikan perbalahan antara semua pihak termasuklah dalam kalangan peminat.

Terdahulu, perbalahan antara dua selebriti popular ini mula dihidu peminat apabila Umie memuat naik beberapa siri status berbaur kecewa dan terluka dikhianati sahabat baik sendiri beberapa kali, memusnahkan hubungan persahabatan mereka. Meskipun Umie tidak menyebut sebarang nama, namun, rata-rata netizen membuat andaian luahan tersebut ditujukan kepada Erra yang diketahui mempunyai hubungan erat dengannya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 Comments

  1. johnny bravo

    June 15, 2019 at 4:01 pm

    Ni mesti bab duit. Erra mmg suka kikis harta org, tak kiralah kwan sendiri pun. Dulu si Hans kata erra kikis rm80k duit dia…

    • Anonymous

      June 17, 2019 at 2:34 pm

      ramai plak dislike… padahal memang betul pun… hadiah rolex rm12k masuk urtv lagi.. last2 bulan depan announce nak kawin emran.. xtau laa budak2 skrg tau ape tu urtv aku pun dah lama xbeli…

      aper pun aku respek PR erra ni… instead netizen bash erra sbb kesalahan yg ke3.. erra bole psycho ummi yg kene bash sbb go public… harap2 public dah tau erra jgn buat ke4 pulak…

  2. Anonymous

    June 15, 2019 at 8:54 am

    AK2.O aq tak tau lh klu ade ppuan klu laki dia di goda or bf dia kna goda tak meroyon..kdg llki jugak klu gf dia kna ambil juga meroyon..tak tau klu ppuan bole kawen 4 lebih, mungkin meroyan llki melebihi dari ppuan agaknya..apalagi klu para isteri klu dah hidup lama bersama top2 laki buat hal.klu tak tau kehidupan org lain yg sbenarnya jgn sok tau jugak kamu.

    • AK2.O

      June 15, 2019 at 12:19 pm

      isu nye skrg..jgn campur urusan org lain..itu kan hal umie dgn erra..si erma tu diam2 sudah la..xpayah nak pukul canang jugak…Kalau bekas laki erma nak kawen tu..patot la erma meroyan..itu laki dia…umie siap bawa geng kot nak serang erra..Lagi zahida tu..over pulak..macam dia xpernah amek laki orang…Dan2 kantoi tgh posing baju..dalam bilik tergantung gambo Shafie Apdal…

  3. AK2.O

    June 15, 2019 at 1:08 am

    Erma Fatima rasanya tak perlu nak masuk campur..Itu hal erra n umie..Ini dia sebuk jugak nak keluar statement…Kau kalau kat ig bukan main share perihal agama..agama islam kan ajar jangan masuk campur perihal orang lain dan jangan buka aib orang..Diam diam sudah la…Gaya erma meroyan macam masa bekas laki dia nak kawen dulu..Jangan samakan hal orang lain dengan kau yer erma…

  4. Anonymous

    June 14, 2019 at 11:52 pm

    Depa dua ni high class n independent women la.. xde maknanya gaduh sebab laki.. pasal bussiness ni

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top