Written by Bella | June 14th, 2019

Selepas beberapa hari mereka dikatakan sedang berperang dingin, akhirnya Erra Fazira membuka mulut mengenai kemelut hubungan persahabatannya dengan pelakon Datin Seri Umie Aida

Erra mengakui beliau telah melakukan kesilapan yang sama sebanyak tiga kali dan melukakan hati sahabat baiknya itu.

Sebagai manusia biasa dirinya tidak lari daripada melakukan kesilapan dan Erra memohon maaf kepada Umie atas apa yang sudah berlaku. Pada masa yang sama, Erra mengharapkan pengakuan dibuat dapat menghentikan perbalahan antara semua pihak termasuklah dalam kalangan peminat.

Terdahulu, perbalahan antara dua selebriti popular ini mula dihidu peminat apabila Umie memuat naik beberapa siri status berbaur kecewa dan terluka dikhianati sahabat baik sendiri beberapa kali, memusnahkan hubungan persahabatan mereka. Meskipun Umie tidak menyebut sebarang nama, namun, rata-rata netizen membuat andaian luahan tersebut ditujukan kepada Erra yang diketahui mempunyai hubungan erat dengannya.

29 responses to Erra Fazira Mohon Maaf Kepada Umie Aida, Mahu Hentikan Perbalahan

  1. Anonymous says:

    Sah kes caras laki kwn baik sendiri

    • Anonymous says:

      bukan la. ni pasal business. dia dan umie ada produk Max chick..tp erra launched ‘ Primadona’ . sabtu ni ada citer tu kat nona. so its all about bizz. laki umie bkan kayo sgt pon dia nak caras. ramai lagi yg lebih berharta dan hensem.

      • Anonymous says:

        nota buat cempaka
        tv1
        7:00PM
        khamis – ahad

      • anon KT says:

        tak kira tentang hal apa sekalipun, cara umi tetap tak profesional. perlu ke nak bagitau kita ada masalah dengan kawan baik pada public? macam sesaja nak mengaibkan. tambah2 lagi ada yg jadi nasik tambah plak tu.. papepun semoga dapat di selesaikan dengan baik & ke2-2 pihak ambiklah pengajaran di sebaliknya .

    • unknown says:

      xde maknanya nak caras.. laki hakak dukun bukan kaya pun.. setakat ada amount utk maintain pangkat yg dibeli jer.. kurang seposen gelaran ditarik hoke.. itu beza pangkat beli ngan kurniaan.. silap2 erra lg berduit

  2. Zara says:

    Sah kes caras laki kwn baik sendiri

    • Anonymousjugak says:

      Bodoh kau ni itu aja kau ingat…kau rasa semua mak jans gila laki org…lagipun laki kak Umi bukan cam Aaron Aziz…kaya pun bukan cam Dato K…

  3. Anonymous says:

    apa yg dh 3 kali tu..

  4. Zara says:

    Sah kes caras laki kawan baik sendiri

  5. kakikucinghitam says:

    erra so matured. good response from erra. semoga bahagia semua

  6. faraj says:

    kalau Erra Caras pun , bukan ader apa2 pun..!!! sekarang ni byk sgt Dato2 dh misekin…….pikiaq sendiri lah……kikikiki

  7. Entahlah says:

    Etta sesuai kahwin dengan VIP tetapi kenalah cari yang dah duda/ masih bujang, jangan hancurkan rumahtangga orang.

  8. adrianna says:

    Rsanya suami Umie yg sibuk menggatal, itu yg patut Umie risaukan…

    • AK2.O says:

      Yeke..punca sebab suami umie nak kan erra..Tapi kalau nengok rupaya n gaye rambot laki umie tu..xsemengah..Erra carilah Dato lain…

  9. ROZITA ABDUL GHANI says:

    bermadu jela abis cerita..

  10. Anonymous says:

    Kan bagus berbaik baik. Peminat je yg melebih lebih. Free2 je dapat dosa kecam orang ni orang tu. Last2 mati xsempat mintak maaf. Kan sia2 hidup tu

  11. Sukati says:

    Seriously 3 times u make same mistakes..omg..hopely u xkan ulangi tuk kali ke4…kemaafan adalah lbih baik..

  12. Anonymous says:

    Pasal product tudung “Primadona” tu ke? cantik la tudung dari Sofearose x erra Fazira…product ape pulak yg erra x ummie?

    • Anonymous says:

      sbb laki umie aida hadiah kan kete merc ke bmw camtu lah kt erra….
      haaa mengamok lah akak dukun… kawan baik sendiri menumpang kesenangan

  13. Anonymous says:

    bukan senang nak ngaku camni

  14. Rin says:

    Dah tak pernah tengok umie post gambar laki die di ig..

  15. Noname says:

    Psl business ni…

  16. Anonymous says:

    Depa dua ni high class n independent women la.. xde maknanya gaduh sebab laki.. pasal bussiness ni

  17. AK2.O says:

    Erma Fatima rasanya tak perlu nak masuk campur..Itu hal erra n umie..Ini dia sebuk jugak nak keluar statement…Kau kalau kat ig bukan main share perihal agama..agama islam kan ajar jangan masuk campur perihal orang lain dan jangan buka aib orang..Diam diam sudah la…Gaya erma meroyan macam masa bekas laki dia nak kawen dulu..Jangan samakan hal orang lain dengan kau yer erma…

  18. Anonymous says:

    AK2.O aq tak tau lh klu ade ppuan klu laki dia di goda or bf dia kna goda tak meroyon..kdg llki jugak klu gf dia kna ambil juga meroyon..tak tau klu ppuan bole kawen 4 lebih, mungkin meroyan llki melebihi dari ppuan agaknya..apalagi klu para isteri klu dah hidup lama bersama top2 laki buat hal.klu tak tau kehidupan org lain yg sbenarnya jgn sok tau jugak kamu.

    • AK2.O says:

      isu nye skrg..jgn campur urusan org lain..itu kan hal umie dgn erra..si erma tu diam2 sudah la..xpayah nak pukul canang jugak…Kalau bekas laki erma nak kawen tu..patot la erma meroyan..itu laki dia…umie siap bawa geng kot nak serang erra..Lagi zahida tu..over pulak..macam dia xpernah amek laki orang…Dan2 kantoi tgh posing baju..dalam bilik tergantung gambo Shafie Apdal…

  19. johnny bravo says:

    Ni mesti bab duit. Erra mmg suka kikis harta org, tak kiralah kwan sendiri pun. Dulu si Hans kata erra kikis rm80k duit dia…

    • Anonymous says:

      ramai plak dislike… padahal memang betul pun… hadiah rolex rm12k masuk urtv lagi.. last2 bulan depan announce nak kawin emran.. xtau laa budak2 skrg tau ape tu urtv aku pun dah lama xbeli…

      aper pun aku respek PR erra ni… instead netizen bash erra sbb kesalahan yg ke3.. erra bole psycho ummi yg kene bash sbb go public… harap2 public dah tau erra jgn buat ke4 pulak…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini