Erra Fazira Dilantik Menjadi Duta Estee Lauder Malaysia

Hiburan

Erra Fazira Dilantik Menjadi Duta Estee Lauder Malaysia

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia nampak di wajah yang tulus dan mulus. Walaupun ramai lagi artis muda yang boleh dikatakan menarik, namun Estee Lauder Malaysia telah pun memilih artis senior, Erra Fazira sebagai duta terbaru mereka. Bagi Abang Nara, ini satu pilihan yang sangat tepat.

erra fazira estee lauder malaysia

Advertisement

Menurut Erra, dia sudah lama menggunakan Estee Lauder. Kata Erra:-

“Saya berasa bangga apabila dipilih sebagai duta jenama Estee Lauder Malaysia. Estee Lauder adalah jenama kosmetik terkemuka yang menawarkan pelbagai produk unggul untuk wanita pelbagai kaum dan gaya. Produk Estee Lauder amat sesuai untuk kulit saya. Saya yakin terhadapnya dan saya gunakannya setiap hari. Ini merupakan peluang terbaik buat saya untuk memberitahu setiap wanita mengenainya.

Apa pun tahniah kepada Erra Fazira atas perlantikan ini. Apa pun Abang Nara rasa ramai peminat di luar yang tak sabar untuk melihat Erra mengandung lagi. Abang Nara doakan agar tahun 2012 dimurahkan rezeki untuk menimang cahaya mata sekali lagi. Amin. Kredit berita Portal Murai.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

58 Comments

  1. hajimaru

    March 3, 2012 at 4:05 am

    sy suka neeeeeeelopahhhhhhhhhhhhhhh…jambuuuuuuuuuuuuuuu

  2. bwerk

    March 2, 2012 at 10:41 pm

    muka cam tikus jer.

  3. dato minah jambu 24jam mengadap computer

    March 2, 2012 at 6:10 pm

    erra memang ada klas punye……ape2 pn erra sememang nye kelassssssssssssssssssssss

  4. nyampah tgk neelopak

    March 2, 2012 at 4:30 pm

    bile tgk cite2 lame erra, xde pon rupe die pnjg mcm ni…skg ni beza tol…haish…bersangka baik..bersangka baik…

    • dato minah jambu 24jam mengadap computer

      March 2, 2012 at 6:13 pm

      semua orang bersangka baik ngan erra…..kau aje yg bersangka tk baik ngan erra…….kau ingat ape erra ni minah tk baik ke pe !!!!!

    • kecoh siak

      March 2, 2012 at 6:35 pm

      mmg la muka dia lain, panjang sikit. dia kan duta reconstruction muka SLIM WORLD maaaa. xtau meh?

    • mr x

      March 3, 2012 at 1:57 pm

      ermm, kalo camtu apenye yg cantek asli kat dia ni??….kalo dah re-construct muke tuh…..bg aku, definition cantek asli ialah : cantek yg MEMANG xde buat ape2 kat muke tu, baik cucuk serum, segala macam vitamin, botox, face lifting, v-shape ke….ape2 yg sewaktu dgnnye…..cube tgk seniwati sarimah, dah tua, dah ade kedut kat muke etc…..tapi still nampak cantek jugak….tu baru cantek asli…..

  5. nojie

    March 2, 2012 at 3:15 pm

    i love erra, i like erra, i love her personality, i love her style, i love her sweet face..pilihan yg sangat tepat! congrat!!! erra!

Loading...