December 29th, 2011

Macam-macam. Susah juga jadi suami kepada selebriti terkenal tanah air yang bernama Erra Fazira. Kalau tak nampak bersama di satu-satu majlis, dikatakan ada keretakan rumah tangga. Kalau selalu bersama, dikatakan kena queen control. Habis nak buat macam mana? kesian kat Erra dan suami yang dikatakan ada masalah rumah tangga hanya kerana jarang dilihat bersama di event-event.

erra fazira dan suami

Kata Erra:-

Ada orang selesa jika kita kerap membawa pasangan ke acara hiburan dan ada kalanya pula mereka tidak suka. Jadi saya tidak boleh nak ikut kehendak semua. Bagi pihak saya pula, terpulang kepada Emran untuk mengikut saya atau tidak. Mengenai perhubungan kami pula, tidak perlulah saya hendak hebohkan kepada umum. Biarlah rahsia. Lebih-lebih lagi untuk azam 2012 saya ingin memberi fokus lebih kepada kerjaya.

Betul kata Erra tue. Takkan nak berkepit je kan? Suami dia pun ada kerjaya yang agak tinggi jugak. Mesti Engku Emran pun busy dengan kerjanya. Abang nara doakan agar keluarga Erra terus kekal bahagia forever and ever. Tahun 2012 nie jangan fokus terlampau sangat kepada kerjaya sampai terlupa family. Seimbangkan kedua-duanya sekali ye kak Erra.

P.S: Lukisan yang sangat cool ~~


69 responses to “Erra Fazira Dan Suami OK-OK Sahaja, No Problem At All”

  1. This site has enormous amount of wealth in the posts. Thanks for the great read…

Loading...