Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Erra Fazira Dan Suami OK-OK Sahaja, No Problem At All

Macam-macam. Susah juga jadi suami kepada selebriti terkenal tanah air yang bernama Erra Fazira. Kalau tak nampak bersama di satu-satu majlis, dikatakan ada keretakan rumah tangga. Kalau selalu bersama, dikatakan kena queen control. Habis nak buat macam mana? kesian kat Erra dan suami yang dikatakan ada masalah rumah tangga hanya kerana jarang dilihat bersama di event-event.

erra fazira dan suami

Advertisement

Kata Erra:-

Ada orang selesa jika kita kerap membawa pasangan ke acara hiburan dan ada kalanya pula mereka tidak suka. Jadi saya tidak boleh nak ikut kehendak semua. Bagi pihak saya pula, terpulang kepada Emran untuk mengikut saya atau tidak. Mengenai perhubungan kami pula, tidak perlulah saya hendak hebohkan kepada umum. Biarlah rahsia. Lebih-lebih lagi untuk azam 2012 saya ingin memberi fokus lebih kepada kerjaya.

Betul kata Erra tue. Takkan nak berkepit je kan? Suami dia pun ada kerjaya yang agak tinggi jugak. Mesti Engku Emran pun busy dengan kerjanya. Abang nara doakan agar keluarga Erra terus kekal bahagia forever and ever. Tahun 2012 nie jangan fokus terlampau sangat kepada kerjaya sampai terlupa family. Seimbangkan kedua-duanya sekali ye kak Erra.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

69 Comments

  1. Holli Bournazian

    June 5, 2012 at 11:54 pm

    This site has enormous amount of wealth in the posts. Thanks for the great read…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama