June 27th, 2016

Kami tahu mungkin ada yang cakap “alamak story diorang lagi, kahwin je lah senang dah bosan lah” , relaks, hendak buat macam mana sebab memang pasangan ini sedang hangat diperkatakan sekarang. Hehe..

Berbalik kepada kisah cinta Erra Fazira dan Shahir, beliau mengakui pernah mengidamkan lelaki yang lebih tua dan matang untuk dijadikan teman hidup. Walaubagaimanapun, agak sukar untuk Erra menolak cinta Shahir.

Jarak usia 14 tahun mungkin sedikit janggal bagi sesetengah orang, namun Erra berharap orang ramai memandang ia daripada sudut yang positif.

Saya pernah berniat untuk mencari orang yang lebih tua dan macam-macam lagi, tetapi bila hati terima ciri-ciri (lelaki muda) begini, sukar untuk saya menidakkannya.

Kita masih tidak tahu apa yang akan berlaku di masa depan, saya serahkan soal jodoh ini kepada takdir sahaja, sebab Allah sahaja yang mempunyai kuasa terhadap hati saya.

Ternyata tidak banyak yang boleh saya kongsi, tetapi ketika ini fasa hubungan kami masih lagi mengenali dengan lebih rapat antara satu sama lain.

Sebelum ini Erra pernah mendirikan rumah tangga sebanyak dua kali dan kedua-duanya pernah dilabelkan sebagai Wedding Of The Year.

Perkahwinan pertama Erra adalah bersama Yusry KRU pada tahun 2003 sebelum bercerai pada tahun 2006. Mereka tidak dikurniakan cahaya mata.

Kemudian Erra mendirikan rumah tangga dengan Engku Emran sekitar tahun 2007 tetapi cerai pada tahun 2014. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang anak perempuan bernama Engku Aleesya yang kini sudah berusia 7 tahun.

Kita doakan sahaja yang terbaik buat Erra dan Shahir, siapa tahu leh ikut jejak langkah Che Ta dan Zain Saidin? Hehe…

Sumber Berita : THE MALAY MAIL ONLINE


Comments are closed.

Loading...