January 18th, 2019

Kontroversi video parti sakan di kelab malam dan arak membabitkan peserta Dewi Remaja Haneesya Hanee, Ernisha dan Fazreen masih lagi belum reda dan keluar pula isu hangat lain.

Enggan berdiam diri dan terus dikecam netizen, Ernisha menerusi Insta Stories mendedahkan ada pengkhianat di dalam Dewi Remaja.

Pelbagai spekulasi yang timbul apabila Ernisha turut mendedahkan ‘screenshot’ perbualan Whatsapp antara seorang lagi finalis Dewi Remaja.

Keadaan menjadi lebih panas apabila Ernisha seakan memberikan gambaran bahawa Anna Jobling adalah dalang disebalik penyebaran video itu.

Meskipun tuduhan itu belum diketahui kebenarannya, netizen suda mula ‘menyerang’ Instagram Anna dengan pelbagai komen.

Buat masa ini, kita janganlah mudah percaya bulat-bulat apa yang dikatakan di media sosial. Lebih baik tunggu sahaja perkembangan lanjut berkaitan kontroversi ini.

Sumber Berita : Twitter


60 responses to “Ernisha Dakwa Ada Pengkhianat Sebar Video Kelab Malam, Nama Anna Jobling Dikaitkan?”

  1. makcik says:

    alamak…tau pulak yg dibuat tu ‘aib’… tp masa buat tu tak rasa ‘aib’ ke?~sigh~

  2. Anonymous says:

    Teruk sangat perangai.mmg mcm setan.buat malu jer.apa nak jadi ngan budak2 nie.dah salah nak tuding jari kat org len pulak

  3. AKU says:

    KAU KIRA ORG PENGHIANAT
    HABIS YANG KAU PENGHIANAT AGAMA TAK KIRA PULAK
    KAU LAH CONTOH ORANG BUKAN ISLAM HILANG HORMAT PADA ORANG ISLAM !
    DAH LAH HARI UJIBAKAT MENTOR KELAUT ..ACAH2 SUARA SEDAP …SEDEHHHHHHHHHHHH !

  4. Matt Ganu says:

    kalo dah memang kaki clubbing pkai coli buat apa mengfake kan diri acah2 suci bertudung… just be yourself lah, x payah jadi betina yg loser siang jadi alim…bila malam jer habis bukak tersembul, macam mental pulak minah ni..

  5. Bertudung tp tak clubbing says:

    kalau video tu x viral, sah2 satu malaysia kena tipu dgn “kesucian” dewi remaja. And for ernisha, pls.. jgn sbb kan awak, maruah gadis bertudung spoiled skali. Skrg people can simply assume all the hijab lady pon kaki clubbing.

Loading...