Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ernisha Dakwa Ada Pengkhianat Sebar Video Kelab Malam, Nama Anna Jobling Dikaitkan?

Kontroversi video parti sakan di kelab malam dan arak membabitkan peserta Dewi Remaja Haneesya Hanee, Ernisha dan Fazreen masih lagi belum reda dan keluar pula isu hangat lain.

Advertisement

Enggan berdiam diri dan terus dikecam netizen, Ernisha menerusi Insta Stories mendedahkan ada pengkhianat di dalam Dewi Remaja.

Pelbagai spekulasi yang timbul apabila Ernisha turut mendedahkan ‘screenshot’ perbualan Whatsapp antara seorang lagi finalis Dewi Remaja.

Keadaan menjadi lebih panas apabila Ernisha seakan memberikan gambaran bahawa Anna Jobling adalah dalang disebalik penyebaran video itu.

Meskipun tuduhan itu belum diketahui kebenarannya, netizen suda mula ‘menyerang’ Instagram Anna dengan pelbagai komen.

Buat masa ini, kita janganlah mudah percaya bulat-bulat apa yang dikatakan di media sosial. Lebih baik tunggu sahaja perkembangan lanjut berkaitan kontroversi ini.

Sumber Berita : Twitter

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 Comments

  1. makcik

    January 21, 2019 at 3:10 pm

    alamak…tau pulak yg dibuat tu ‘aib’… tp masa buat tu tak rasa ‘aib’ ke?~sigh~

  2. Anonymous

    January 20, 2019 at 8:31 pm

    Teruk sangat perangai.mmg mcm setan.buat malu jer.apa nak jadi ngan budak2 nie.dah salah nak tuding jari kat org len pulak

  3. AKU

    January 20, 2019 at 2:10 pm

    KAU KIRA ORG PENGHIANAT
    HABIS YANG KAU PENGHIANAT AGAMA TAK KIRA PULAK
    KAU LAH CONTOH ORANG BUKAN ISLAM HILANG HORMAT PADA ORANG ISLAM !
    DAH LAH HARI UJIBAKAT MENTOR KELAUT ..ACAH2 SUARA SEDAP …SEDEHHHHHHHHHHHH !

  4. Matt Ganu

    January 20, 2019 at 12:59 pm

    kalo dah memang kaki clubbing pkai coli buat apa mengfake kan diri acah2 suci bertudung… just be yourself lah, x payah jadi betina yg loser siang jadi alim…bila malam jer habis bukak tersembul, macam mental pulak minah ni..

  5. Bertudung tp tak clubbing

    January 20, 2019 at 12:25 am

    kalau video tu x viral, sah2 satu malaysia kena tipu dgn “kesucian” dewi remaja. And for ernisha, pls.. jgn sbb kan awak, maruah gadis bertudung spoiled skali. Skrg people can simply assume all the hijab lady pon kaki clubbing.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama