Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ernisha Dakwa Ada Pengkhianat Sebar Video Kelab Malam, Nama Anna Jobling Dikaitkan?

Kontroversi video parti sakan di kelab malam dan arak membabitkan peserta Dewi Remaja Haneesya Hanee, Ernisha dan Fazreen masih lagi belum reda dan keluar pula isu hangat lain.

Advertisement

Enggan berdiam diri dan terus dikecam netizen, Ernisha menerusi Insta Stories mendedahkan ada pengkhianat di dalam Dewi Remaja.

Pelbagai spekulasi yang timbul apabila Ernisha turut mendedahkan ‘screenshot’ perbualan Whatsapp antara seorang lagi finalis Dewi Remaja.

Keadaan menjadi lebih panas apabila Ernisha seakan memberikan gambaran bahawa Anna Jobling adalah dalang disebalik penyebaran video itu.

Meskipun tuduhan itu belum diketahui kebenarannya, netizen suda mula ‘menyerang’ Instagram Anna dengan pelbagai komen.

Buat masa ini, kita janganlah mudah percaya bulat-bulat apa yang dikatakan di media sosial. Lebih baik tunggu sahaja perkembangan lanjut berkaitan kontroversi ini.

Sumber Berita : Twitter

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 Comments

  1. Mira dilly

    January 19, 2019 at 11:22 pm

    Kdg2 ak rasa ernisha sendiri yg sebarkan video tu..sbb dia langsung bukan top 5..kalau anna atau rania yg sebarkan..lebih baik mereka sebarkan seblm dewi remaja final bermula lgi..sbb juri2 xkan plih hanee jd juara..mungkin anna dgn rania akan dpt tempat lgi tinggi dr no 4 atau no 5..kalau bukan ernisha mungkin jgk faz yg sebrkan sbb dia sendiri pn kurang dikecam antara hanee atau ernisha..kesimpulan ni byk..yg pasti video ni org yg ada semasa di club bersama mereka bertiga..if anna atau rania tiada bersama mereka dlm club..dr mana mereka berdua dpt video ni..mungkin semuanya..apa yg penting..minum arak tu haram..18 thun umur ckup matang tuk berfikir..mustahil xpernh belaja pendidikn islam di sekolah

  2. Anonymous

    January 19, 2019 at 10:38 pm

    Ernisha ni macam ada mental problem. Dia pagi Bertudung. Malam Clubbing, minum dan bercoli. Yang free tak kisah. Yang hipokrit bertudung ni iolls konpius.

  3. mak c kina

    January 19, 2019 at 5:16 pm

    aku xfaham,kenapa org serang anna..kalau betul pun,bagus la kan,sbb tau perangai sekor2..kenapa nak marah anna..ke yg marah tu semua penyokong erni,hanee,faz?
    dah kire bagus la tau lbh awal,dari dah femes,org dah suka,tp perangai mcm setan…minta maaf mcm xde nilai..lebih pada nak cari salah org..bkn nak nilai diri sendiri…xperlu nak pakai tudung sekadar nak raih sokongan..

  4. lol

    January 19, 2019 at 4:42 pm

    macam taik perangai dewi setan masing-masing

  5. Yekeni

    January 19, 2019 at 1:49 pm

    When kids wanna talk about ‘bukak aib’ without understanding the definition of bukak aib haha.

    Oh how I wish parents would pay more attention in education and upbringing. Well mannered young individuals are outnumbered by scumbags by a landslide…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama