Written by Bella | January 18th, 2019

Kontroversi video parti sakan di kelab malam dan arak membabitkan peserta Dewi Remaja Haneesya Hanee, Ernisha dan Fazreen masih lagi belum reda dan keluar pula isu hangat lain.

Enggan berdiam diri dan terus dikecam netizen, Ernisha menerusi Insta Stories mendedahkan ada pengkhianat di dalam Dewi Remaja.

Pelbagai spekulasi yang timbul apabila Ernisha turut mendedahkan ‘screenshot’ perbualan Whatsapp antara seorang lagi finalis Dewi Remaja.

Keadaan menjadi lebih panas apabila Ernisha seakan memberikan gambaran bahawa Anna Jobling adalah dalang disebalik penyebaran video itu.

Meskipun tuduhan itu belum diketahui kebenarannya, netizen suda mula ‘menyerang’ Instagram Anna dengan pelbagai komen.

Buat masa ini, kita janganlah mudah percaya bulat-bulat apa yang dikatakan di media sosial. Lebih baik tunggu sahaja perkembangan lanjut berkaitan kontroversi ini.

Sumber Berita : Twitter

60 responses to Ernisha Dakwa Ada Pengkhianat Sebar Video Kelab Malam, Nama Anna Jobling Dikaitkan?

  1. Bertudung tp tak clubbing says:

    kalau video tu x viral, sah2 satu malaysia kena tipu dgn “kesucian” dewi remaja. And for ernisha, pls.. jgn sbb kan awak, maruah gadis bertudung spoiled skali. Skrg people can simply assume all the hijab lady pon kaki clubbing.

  2. Matt Ganu says:

    kalo dah memang kaki clubbing pkai coli buat apa mengfake kan diri acah2 suci bertudung… just be yourself lah, x payah jadi betina yg loser siang jadi alim…bila malam jer habis bukak tersembul, macam mental pulak minah ni..

  3. AKU says:

    KAU KIRA ORG PENGHIANAT
    HABIS YANG KAU PENGHIANAT AGAMA TAK KIRA PULAK
    KAU LAH CONTOH ORANG BUKAN ISLAM HILANG HORMAT PADA ORANG ISLAM !
    DAH LAH HARI UJIBAKAT MENTOR KELAUT ..ACAH2 SUARA SEDAP …SEDEHHHHHHHHHHHH !

  4. Anonymous says:

    Teruk sangat perangai.mmg mcm setan.buat malu jer.apa nak jadi ngan budak2 nie.dah salah nak tuding jari kat org len pulak

  5. makcik says:

    alamak…tau pulak yg dibuat tu ‘aib’… tp masa buat tu tak rasa ‘aib’ ke?~sigh~

  6. FC says:

    Firstly, wearing a bra to a club is sooooooo 90s .. yawn… and secondly, this girl is sooooooo missing the point of this whole fiasco! Kids… what do u expect?

  7. @#$% says:

    baru aku kt malaysia ni dan seluruh semesta alam, hanya si anna jobling ni je yg ada smartphone…thats y si stupid ni boleh tuduh si anna yg sebarkan….

    rse nye program dewi remaja ni dh boleh dibubar kan…xde standard langsung utk produce dewi2 remaja yg berkaliber..

    latest dewi remaja ni mmg teruk la keseluruhannya, from IQ level, attitude, sosial life, agama pun berani diperkotak katik kan….

  8. unknown says:

    kl betul laa anna yg sebarkan 1 fine day they will thanked her..

  9. gaban says:

    dah salah tu, salah ajelah.. x payah la nk tunjuk konon awak tu diiniaya sangat.. bagus jugak ada pengkhianat yang sebarkan video tu.. klu x, sampai sekarang la kami tertipu dengan korang semua yang konon berlagak baik.. pakai tudung.. memalukan betul…

  10. meluat says:

    tak perlu menunding jari..menyalahkan..konon ada pengkhianatlah…salah tetap salah..orang tak ambil kesempatan dekat awak kalau awak tak buat benda tak betul…