Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ernisha Dakwa Ada Pengkhianat Sebar Video Kelab Malam, Nama Anna Jobling Dikaitkan?

Kontroversi video parti sakan di kelab malam dan arak membabitkan peserta Dewi Remaja Haneesya Hanee, Ernisha dan Fazreen masih lagi belum reda dan keluar pula isu hangat lain.

Advertisement

Enggan berdiam diri dan terus dikecam netizen, Ernisha menerusi Insta Stories mendedahkan ada pengkhianat di dalam Dewi Remaja.

Pelbagai spekulasi yang timbul apabila Ernisha turut mendedahkan ‘screenshot’ perbualan Whatsapp antara seorang lagi finalis Dewi Remaja.

Keadaan menjadi lebih panas apabila Ernisha seakan memberikan gambaran bahawa Anna Jobling adalah dalang disebalik penyebaran video itu.

Advertisement

Meskipun tuduhan itu belum diketahui kebenarannya, netizen suda mula ‘menyerang’ Instagram Anna dengan pelbagai komen.

Buat masa ini, kita janganlah mudah percaya bulat-bulat apa yang dikatakan di media sosial. Lebih baik tunggu sahaja perkembangan lanjut berkaitan kontroversi ini.

Sumber Berita : Twitter

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 Comments

  1. meluat

    January 28, 2019 at 9:17 am

    tak perlu menunding jari..menyalahkan..konon ada pengkhianatlah…salah tetap salah..orang tak ambil kesempatan dekat awak kalau awak tak buat benda tak betul…

  2. gaban

    January 24, 2019 at 9:32 am

    dah salah tu, salah ajelah.. x payah la nk tunjuk konon awak tu diiniaya sangat.. bagus jugak ada pengkhianat yang sebarkan video tu.. klu x, sampai sekarang la kami tertipu dengan korang semua yang konon berlagak baik.. pakai tudung.. memalukan betul…

  3. unknown

    January 22, 2019 at 9:28 am

    kl betul laa anna yg sebarkan 1 fine day they will thanked her..

  4. @#$%

    January 22, 2019 at 7:45 am

    baru aku kt malaysia ni dan seluruh semesta alam, hanya si anna jobling ni je yg ada smartphone…thats y si stupid ni boleh tuduh si anna yg sebarkan….

    rse nye program dewi remaja ni dh boleh dibubar kan…xde standard langsung utk produce dewi2 remaja yg berkaliber..

    latest dewi remaja ni mmg teruk la keseluruhannya, from IQ level, attitude, sosial life, agama pun berani diperkotak katik kan….

  5. FC

    January 21, 2019 at 7:32 pm

    Firstly, wearing a bra to a club is sooooooo 90s .. yawn… and secondly, this girl is sooooooo missing the point of this whole fiasco! Kids… what do u expect?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top