Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ernie Zakri Dedah Haqiem Rusli Sudah Lama Rancang Gimik Depresi?

Sebelum ini kami ada menyiarkan artikel dimana penyanyi Ernie Zakri tidak dapat membendung lagi rasa bengangnya kerana dipergunakan oleh sebuah stesen radio popular untuk menjadi sebahagian daripada program yang hanya ingin mempromosikan single terbaru Haqiem Rusli dan berbicara mengenai kisah depresinya.

Advertisement

Sehingga saat ini, isu ini masih lagi hangat diperkatakan di media sosial dan timbul juga pelbagai spekulasi mengenainya.

Terbaru, Ernie mendedahkan satu perkara yang agak mengejutkan. Menurutnya, Haqiem tidak pernah mengalami masalah depresi sehingga mahu berhenti menyanyi. Semuanya hanya gimik yang sudah lama dirancang.

Susulan pendedahan Ernie, netizen nampaknya turut merasa geram dengan tindakan Haqiem yang cuba meraih publisiti dengan cara sebegitu. Tekanan perasaan bukanlah satu perkara yang boleh dibawa main-main.

Penulis tidak menyebelahi mana-mana pihak, tetapi agak tidak wajar untuk menggunakan isu mengalami tekanan perasaan semata-mata untuk mempromosikan lagu baru. Janganlah menipu orang kalau bab sakit ini, sekarang ini kalau kena kecam janganlah salahkan netizen pula ye kerana mereka sudah rasa tertipu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 Comments

  1. anon

    July 5, 2018 at 3:07 am

    aku tak minat dia tapi sebab bila isu ni panas aku tengok la video ka hot fm tu.. tak tau nak kata mcm mana tapi dia nampak mcm kurang ajar sikit suka sangat nak potong bila orang cakap and sikit2 dia jadi defensive, setiap ayat dia mesti nak back up diri la and selalu bagi alasan muda. berapa lama nak pakai alasan tu, masalahnya ada je org sebaya hang matang dari hang. ingatkan dah belajar dari kesilapan dulu bila terlajak kata but nampaknya dia ni jenis cakap lepas and tak fikir consequence.

  2. Anonymous

    July 5, 2018 at 2:27 am

    dik..haqiem…ko akan rase depresi ni bile makin byk masalah makin ko senyum ceria sampai satu mase ko tak mampu tersenyum lagi..ko akan rase depresi ni bile org tanye pernah tak ko rase nak bunuh diri and ko jawab dalam hati “every seconds”…

    itu la depresi bg aku

  3. Anonymous

    July 4, 2018 at 11:40 pm

    Ko nk depressi ke..ko nk bhenti nyanyi ke.. Lantak ko. Aku baca kosong je cte pasal Ko dik. Kesah plak aku. Xrasa tertipu lgsg. Hahahaha.

  4. ohyeah..

    July 4, 2018 at 9:18 pm

    HR , lain kali kalau betul ko ada depresi mungkin tiada org percaya atau memberi sokongan moral.

    isu depresi jgn dibuat gimik atau gurauan. Org yg pernah mengalami saat2 hitam depresi dan keluarga terdekat sentiasa mengharapkan tiada org lain akn terjebak dgn depresi.

    cara HR menjadikan isu konon2 menghidap depresi utk menagih simpati dan menjadi isu perbualan di laman sosial mencerminkan betapa rapuhnya tahap keyakinan diri HR.

    memanglah ko budak lagi. tetapi , bukan semua budak bodoh .

    lagi satu, jgn pakai cermin mata hitam selalu. nampak tidak ikhlas. ko pun suka berbohong kan?

  5. haha

    July 4, 2018 at 4:51 pm

    KORANG SEMUA BOLEH PERGI SILA MENINGGAL MAMPOS

    • putehatieayue

      July 4, 2018 at 5:41 pm

      haha ni HR ke? #tanyaje

    • Anonymous

      July 5, 2018 at 3:10 am

      depression budak ne.. haa.. ko cuba buat lagu…mesti menjadik!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top