April 2nd, 2015

Bukan mudah untuk seseorang wanita itu menjalani kehidupan berpoligami apatah lagi jika madunya boleh memberikan sesuatu yang bermakna buat si suami. Namun, buat Erma Fatima dan Aida Abdul mereka berdua masing-masing cuba untuk memberikan yang terbaik demi ruma tangga yang dibina dan sekaligus mengubah persepsi masyarakat tentang pahitnya hidup bermadu.

 Ingin mengeratkan lagi hubungan mereka, Erma, Aida, Bade dan seluruh keluarga mereka telah bercuti bersama di Bandung, Indonesia.

Melihat pada foto mereka sekeluarga yang diambil sebelum berangkat ke Bandung, boleh menyentuh hati sesiapa sahaja yang boleh melihat keakraban mereka. Malah, Aida juga nampaknya mempunyai hubungan yang baik bersama adik-beradik Erma.

Sejujurnya, kami memang respect dengan Erma Fatima yang menerima ketentuan takdir dan tidak bersikap negatif meskipun kadang-kala tercuit rasa cemburu di hati. Tiada siapa tahu apa yang tersirat dalam hati seorang perempuan. Kami berharap hubungan baik mereka ini akan berkekalan selamanya.

 


Comments are closed.

Loading...