Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Erin Malek Akui Bertatoo Dan Bertindik Di Lidah

Wow. Erin Malek memang urban. Terkejut beruk Abang Nara membaca tulisan RotiKaya tentang pengakuan bertatoo dan bertindik lidah dari Erin Malek di rancangan Galaksi. Paling urban apabila Erin Malek siap tunjuk tindikan yang dilakukan di lidah time tue. Tak sakit ke eh?

erin malek tatoo tindik

Advertisement

Apabila ditanya sama ada tatoo yang ada di badannya boleh kelihatan di badannya kalau memakai T-Shirt, ini jawapan Erin Malek.

Mana ada orang buat buat tatoo tak bagi orang nampak. Saya buat tatoo mesti nak bagi orang tengok. Kalau buat tatoo tak bagi orang nampak buat apa buat tatoo.

Rasa-rasa kat mana ye tatoo Erin Malek nie?

UPDATE: Tatoo yang dipakai oleh Erin Malek ialah tatoo sementara yang boleh didapati di kedai Art bukannya tatoo kekal.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

139 Comments

  1. i got lembu nak jage

    February 22, 2012 at 9:02 pm

    erm, yg mengomen sila jgn emo ye. tgk aku. i got lembu nak jage. x sebok jaga bdk ni nye hal. haha

  2. lutfylopy

    February 7, 2012 at 4:18 pm

    dri dulu smpi skrg aku suke tgk erin malek , comel sgtttt , klau laah bleh jdi awek aku tp klau dah cmnie hmm tak best laa , tana ar kwan cmniee . i love youu :)

  3. whteva

    January 15, 2012 at 2:47 am

    Manusia tiada hak untuk menentukan dose seseorg…jagala diri sndri…..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top