August 18th, 2011

Wow. Erin Malek memang urban. Terkejut beruk Abang Nara membaca tulisan RotiKaya tentang pengakuan bertatoo dan bertindik lidah dari Erin Malek di rancangan Galaksi. Paling urban apabila Erin Malek siap tunjuk tindikan yang dilakukan di lidah time tue. Tak sakit ke eh?

erin malek tatoo tindik

Apabila ditanya sama ada tatoo yang ada di badannya boleh kelihatan di badannya kalau memakai T-Shirt, ini jawapan Erin Malek.

Mana ada orang buat buat tatoo tak bagi orang nampak. Saya buat tatoo mesti nak bagi orang tengok. Kalau buat tatoo tak bagi orang nampak buat apa buat tatoo.

Rasa-rasa kat mana ye tatoo Erin Malek nie?

UPDATE: Tatoo yang dipakai oleh Erin Malek ialah tatoo sementara yang boleh didapati di kedai Art bukannya tatoo kekal.


139 responses to “Erin Malek Akui Bertatoo Dan Bertindik Di Lidah”

  1. i got lembu nak jage says:

    erm, yg mengomen sila jgn emo ye. tgk aku. i got lembu nak jage. x sebok jaga bdk ni nye hal. haha

  2. lutfylopy says:

    dri dulu smpi skrg aku suke tgk erin malek , comel sgtttt , klau laah bleh jdi awek aku tp klau dah cmnie hmm tak best laa , tana ar kwan cmniee . i love youu :)

  3. whteva says:

    Manusia tiada hak untuk menentukan dose seseorg…jagala diri sndri…..

Loading...