Episod Kartun Doraemon Yang Terakhir

Trending

Episod Kartun Doraemon Yang Terakhir

Sebenarnya gua pun tak pasti yang ini versi sahih atau tidak sebab video ni gua jumpa dalam external hard disk member gua. Tapi kalau melihat cara lukisan memang nampak real. Sebijik tul dengan kartun yang gua baca masa kecik-kecik dulu tapi tak dulu jugak la, sekarang pun ada simpan lagi komik Doraemon ni. Sebab setahu gua la, cerita Doraemon ni tak habis ditulis sebab penulis cerita ini meninggal sebelum siap menghabiskan kisah robot kucing biru tu kekadang gua confuse gak doraemon ni kucing ke musang. heheh

doraemon last episode

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

9 Comments

  1. gila doremon

    January 30, 2013 at 9:34 am

    yg sbetulnya doremon ada brape jilid komik ha? slalu tgk x jumpa la tmpt yg jual full version/ full set.. u oll tau x mana nk cari?

  2. TUPPERWARE

    January 26, 2013 at 3:10 pm

    sedih n terharu sgt ending cite doremon ni.. betapa sayangnya nobita kat doremon~~

Loading...