July 18th, 2011

episod akhir juvana

Drama Juvana akhirnya tiba ke penghujung sebentar lagi. Abang Nara sejak dah jadi suami orang ini makin suka pulak layan drama-drama Melayu sambil bergurau manja dengan isteri tercinta. Dan Abang Nara akui, Juvana antara drama yang lain daripada drama tipikal Melayu. Tahniah kepada semua yang menjayakan drama ini.

Apakah ending drama Juvana yang akan disiarkan sebentar tadi? Adakah Daim akan mati terbunuh? Adakah Cikgu Zakiah akan dirogol dengan kejamnya? Adakah rahsia songlap duit Cikgu Raja akan terbongkar jua akhirnya? Sama-sama kita nantikan finale drama Juvana yang telah mendapat tempat di hati jutaan rakyat Malaysia.

UPDATE: Akhirnya seperti yang dijangka, drama Juvana berakhir dengan kegembiraan. Warden ditangkap selepas rahsianya dibocorkan. Setelah 10 tahun, Daim kembali ke Sekolah Wira Bakti dan menjadi cikgu di situ untuk mendidik anak bangsa. Ending yang agak cliche tetapi memberi pengajaran kepada kita semua. Sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua. Tak gitu?

Nantikan update ending daripada Abang Nara sebaik sahaja episod terakhir Juvana selesai dikeudarakan.


Comments are closed.

Loading...