Epic Fail!! Shae – Sayang Versi Bangla!

Trending

Epic Fail!! Shae – Sayang Versi Bangla!

Bloody Shit!!

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

14 Comments

  1. apartment for rent minneapolis

    November 20, 2013 at 10:30 am

    Everything is very open with a very clear explanation of the issues.
    It was really informative. Your website is very helpful.

    Thanks for sharing!

  2. Aku

    March 26, 2013 at 5:27 pm

    Ahahahahahaha… aku gelak tak ingat dunia kat opis ni!!!!

  3. bunga

    March 21, 2013 at 8:42 pm

    slm, saya mintak sagat2 nara mintak maaf kpd budak ni….sian die kalau mak bapak,sedara mara, adik beradik die tegok nara cakap macam nie apa perasan keluarga die tentu sedih kan…..kalau terjadi kpd keluarga nara macam mana apa perasaan nara?

    • nara pukimak

      March 21, 2013 at 10:05 pm

      dia kesah ape..mak dia mmg bangla…

  4. Pingback: Eina Azman Hampir Diperkosa Oleh Seorang Datuk |MalaysiaLeaks.com

  5. atas pagar

    March 17, 2013 at 3:30 am

    wahai saudara NARA PUKIMAK yg komen di atas ini. kalau mamat nara ni kata org bangla. yg kau maki hamun mcm takde agama ni nak claim sebagai apa pulak eh? siap main mak pulak. so kau ni nak di klasifikasikan sebagai?

Loading...