“Entah-Entah Anak Awak Dah Tak Ada Dara” – Anak Azhar Sulaiman Didakwa Ada Skandal Dengan Suami Orang

Trending

“Entah-Entah Anak Awak Dah Tak Ada Dara” – Anak Azhar Sulaiman Didakwa Ada Skandal Dengan Suami Orang

Anak perempuan Azhar Sulaiman yang popular di aplikasi TikTok sering kali menjadi tumpuan warganet terutamanya kerana pemakaiannya yang dikatakan menjolok mata.

Kasih Iris Leona atau mesra dipanggil Leona oleh pengikutnya selalunya tidak menunjukkan dia terkesan atau tersinggung dengan komen-komen netizen tentang penampilannya.

Advertisement

Namun, kali ini satu komen daripada netizen mengejutkannya sehingga dia sendiri berkongsi di Twitter dan telah meraih perhatian ramai.

Menerusi hantaran itu, Leona menunjukkan screenshot komen daripada seorang individu bernama Nor Azira Othman yang menuduh dia mempunyai hubungan sulit dengan suaminya.

Kata wanita itu, dia sudah banyak kali meninggalkan komen di Instagram Leona tentang perangai ‘jalang’ dan hubungan sulit mereka berdua.

Wanita berkenaan itu juga menuduh Leona dan turut memberikan nombor telefonnya untuk Azhar Sulaiman hubungi.

Saya nampak anak awak keluar dan makan di banyak restoran sementara saya dan anak-anak hanya makan di rumah. Entah-entah anak awak sudah tiada dara lagi.”

Bagaimanapun, selepas dihubungi oleh Azhar Sulaiman, wanita itu tidak dapat memberikan bukti yang kukuh dan didakwa hanya salah faham dengan entri Leona di Twitter sebelum ini.

Hantaran tersebut mendapat perhatian ramai netizen di mana rata-ratanya mengecam wanita tersebut kerana dipercayai cemburu ‘tak tentu pasal’.

Malah ada yang ‘stalk’ profil wanita itu di Instagram dan juga Twitter serta ada netizen berpendapat mungkin suaminya sendiri yang buat hal dengan wanita-wanita lain sehingga nama Leona turut terpalit.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

2 years lalu

Selepas Dikritik Tayang Perbelanjaan Bulanan, Leona Anak Azhar Sulaiman Tampil Mohon Maaf

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

2 Comments

  1. anonymous

    August 15, 2022 at 10:19 am

    kata kaya cucu vvip nak jugak songlap duit jantan miskin mana entah sampai bini dia tagih hotang …ini mesti mamat hensem ni. so low class

    • Anonymous

      August 15, 2022 at 1:38 pm

      kah kah kah…ada jugak spesis buta twitter sama macam aunty tu dalam ni…cik kak 10:19 am, cuba baca dulu twitter tu baru ko paham.. ke ko pun tak reti twitter…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini