Enjoying My Single Life – Juliana Evans

Hiburan

Enjoying My Single Life – Juliana Evans

Penyebaran gambar Juliana Evans dengan seorang Mat Salleh yang bernama Nate Miller telah menimbulkan persoalan tentang status cinta Juliana Evans. Pasti ramai jejaka Malaysia sekiranya hati Juliana dicuri oleh si Nate ini.

juliana evans

Advertisement

Namun anda tak perlu risau kerana Juliana Evans telah membuat pengakuan yang dirinya masih single menerusi Twitter. Jadi peluang masih ada untuk anda semua. Yang penting, Zizan boleh menarik nafas lega. (eh tetiba).

juliana evans

Dan Juliana Evans masih sempat membuat lawak sarcasm kepada mereka yang menganggap dirinya telah rosak akhlak kerana menaiki bot dan keluar ke pantai. Agak panjang gelak Juliana Evans di situ. Mungkin kelakar dengan feedback yang diterima daripada peminatnya.

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

97 Comments

  1. Juliana Evans

    November 9, 2012 at 2:39 pm

    Hey korang ni! tak habis2 lagi ke kutuk I??? Kesian tau dekat I, makan tersedak-sedak sebab kena kutuk belakang camni… Lepas ni taubat tak nak pergi beach lagi… Bye2 boat laju, I will miss you…. Ada tak jubah yang kalis air untuk I pakai pergi swim?

  2. bee

    November 9, 2012 at 2:23 pm

    cacat otak

  3. Anonymous

    November 9, 2012 at 2:22 pm

    bukan rosak akhlak ni..cm cacat otak pon ade

  4. peace yoh

    November 9, 2012 at 11:54 am

    apa yang akan kata si juliana kalau dia berpakaian sama seperti di beach itu apabila dia berada di swimming pool yang dihadiri oleh keluarganya, pakwenya, bekas pakwenya, sanak saudara, jiran tetangga, kawan2 terdekat

    adakah akan terbitnya rasa malu bila bersama mereka

  5. wakawaka

    November 8, 2012 at 9:03 pm

    cik JE… skrg nie..memanglh blh ckap mcm tue….esok lusa kita tak taw…. bodoh ttpi sombong! :)

Loading...