November 7th, 2012

Penyebaran gambar Juliana Evans dengan seorang Mat Salleh yang bernama Nate Miller telah menimbulkan persoalan tentang status cinta Juliana Evans. Pasti ramai jejaka Malaysia sekiranya hati Juliana dicuri oleh si Nate ini.

juliana evans

Namun anda tak perlu risau kerana Juliana Evans telah membuat pengakuan yang dirinya masih single menerusi Twitter. Jadi peluang masih ada untuk anda semua. Yang penting, Zizan boleh menarik nafas lega. (eh tetiba).

juliana evans

Dan Juliana Evans masih sempat membuat lawak sarcasm kepada mereka yang menganggap dirinya telah rosak akhlak kerana menaiki bot dan keluar ke pantai. Agak panjang gelak Juliana Evans di situ. Mungkin kelakar dengan feedback yang diterima daripada peminatnya.

 


97 responses to “Enjoying My Single Life – Juliana Evans”

  1. Juliana Evans says:

    Hey korang ni! tak habis2 lagi ke kutuk I??? Kesian tau dekat I, makan tersedak-sedak sebab kena kutuk belakang camni… Lepas ni taubat tak nak pergi beach lagi… Bye2 boat laju, I will miss you…. Ada tak jubah yang kalis air untuk I pakai pergi swim?

  2. bee says:

    cacat otak

  3. Anonymous says:

    bukan rosak akhlak ni..cm cacat otak pon ade

  4. peace yoh says:

    apa yang akan kata si juliana kalau dia berpakaian sama seperti di beach itu apabila dia berada di swimming pool yang dihadiri oleh keluarganya, pakwenya, bekas pakwenya, sanak saudara, jiran tetangga, kawan2 terdekat

    adakah akan terbitnya rasa malu bila bersama mereka

  5. wakawaka says:

    cik JE… skrg nie..memanglh blh ckap mcm tue….esok lusa kita tak taw…. bodoh ttpi sombong! :)

Loading...