Written by AbangNara | November 7th, 2012

Penyebaran gambar Juliana Evans dengan seorang Mat Salleh yang bernama Nate Miller telah menimbulkan persoalan tentang status cinta Juliana Evans. Pasti ramai jejaka Malaysia sekiranya hati Juliana dicuri oleh si Nate ini.

juliana evans

Namun anda tak perlu risau kerana Juliana Evans telah membuat pengakuan yang dirinya masih single menerusi Twitter. Jadi peluang masih ada untuk anda semua. Yang penting, Zizan boleh menarik nafas lega. (eh tetiba).

juliana evans

Dan Juliana Evans masih sempat membuat lawak sarcasm kepada mereka yang menganggap dirinya telah rosak akhlak kerana menaiki bot dan keluar ke pantai. Agak panjang gelak Juliana Evans di situ. Mungkin kelakar dengan feedback yang diterima daripada peminatnya.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

97 responses to Enjoying My Single Life – Juliana Evans

  1. Juliana Evans says:

    Hey apa ni kutuk2 I!!! Suketi I laa nak pakai bikini pegi pantai kan! Menyampah tau! Next time I pakai jubah baru tahu!

    Mamat tu ada boat and I nak pegi pantai… So apa shalahnya I tumpang sekaki.. Nak buat camne dh mamat ni peminat, nak ambil gambar ngn I… tak sangka pulak dia ni terlebih mesra and grabby… pasrah tau camni…

  2. islam itu indah says:

    ni la yg dinama kn islam hanya pd nama & ic…..g beach mgg x rosak akhlak tp pakaian,pegang2 pelok2 lelaki 2 x ke name nye rosak akhlak?tlg la sblm kuar kn kenyataan pikir baik2.ckp mcm org x bljr agama.kami ni pon masih jahil tentang agama,tp xkn la perkara2 simple psl agama pon x taw nk beza mn baik mn buruk.manusia ni slagi Allah x turunkn bala mgg x kn insaf.ISLAM BELUM TENTU MUKMIN,MUKMIN BELUM TENTU MUSLIM.

  3. dahh,stop semuanya
    i trima jue.i akan ubah dia u ollsss

  4. Love starts with a hug, grows with a kiss, and ends with a tear.

    Maksiat starts as a friend, grows into boy/girlfriend, and ends with sin.

  5. anonn says:

    kolotlah korang ni semua. mcm orang kampung.

  6. gambit saifullah says:

    pale hotak hang xrosak akhlak..pkai baju nampak ketiak xrosak akhlak..?opppss! lupa..ko omputih…

  7. Jue^365 says:

    Blajaq ober the sea nuh tapi sayaaaaanggg otak bingai!!

  8. watduh says:

    biarla let her make her own mistake, she’s still young…tapi baik-2 jaga diri, lidah jeler-2 nanti org buat sop lidah ah…baru tau…

  9. qsera says:

    sbb pakaian tu org set xberakhlak..kalau pakai sopan amik gambar atas boat atau beach dengan perlakuan sopan org yg ckp tu sbnrnya xberakhlak.terima ajelah teguran,xyah nak menegakkan benang yg basah…peace:)

  10. Anonymous says:

    zizan ramai lg awek kat luar tu, tinggal je budak niiiiii

  11. akubukanustazah says:

    sesungguhnya..hanya orang yang x berakhlak je akan cakap macam ape yg juliana evans ni cakap..huehuehueheu

  12. ikan gelama says:

    MATI NI KAN… TAK KIRA TUA ATAU MUDA. BILA-BILA SHJ MALAIKAT BOLEH TARIK NYAWA KITA. KALAU KITA BETUL-BETUL SEDAR, BENDA YANG SEDEMIKIAN RUPA TIDAK AKAN TERJADI.

  13. . says:

    ni la di jawapan dari artis y bodoh bin bangang….

  14. Ostad Rohimi says:

    ohhh…harammmm….!

  15. mekdi says:

    memang rosak akhlak lah dah mcm tu punya pakaian orang tak heran ko pegi pantai n naik bot ko berpakaian macam tu tak macam orang islam..yelah kami ni tak modern macam ko..tunggu la nanti malaikat hentak ko dalam kubur kalau tak sempat taubat ..masa tu ko cakap la kat malaikat tu yang dia pun tak modern macam ko..moga2 ko cepat la bertaubat dan kembali ke pangkal jalan..idup tak lama jadi isi lah masa idup ni dengan bekalan yang cukup untuk akhirat nnti..wallahualam

  16. wakawaka says:

    cik JE… skrg nie..memanglh blh ckap mcm tue….esok lusa kita tak taw…. bodoh ttpi sombong! :)

  17. peace yoh says:

    apa yang akan kata si juliana kalau dia berpakaian sama seperti di beach itu apabila dia berada di swimming pool yang dihadiri oleh keluarganya, pakwenya, bekas pakwenya, sanak saudara, jiran tetangga, kawan2 terdekat

    adakah akan terbitnya rasa malu bila bersama mereka

  18. Anonymous says:

    bukan rosak akhlak ni..cm cacat otak pon ade

  19. bee says:

    cacat otak

  20. Juliana Evans says:

    Hey korang ni! tak habis2 lagi ke kutuk I??? Kesian tau dekat I, makan tersedak-sedak sebab kena kutuk belakang camni… Lepas ni taubat tak nak pergi beach lagi… Bye2 boat laju, I will miss you…. Ada tak jubah yang kalis air untuk I pakai pergi swim?

  21. Juliana Evans says:

    Hey otak I tak cacat laaa!!! My Brain je ada short circuit sikit!!! Kuikuikui….

  22. Anonymous says:

    Kah…..kah

  23. Jawa pranakan says:

    Mestilah JE kacokan mat salleh.. Mestilah dia cari barang mat salleh jgak.. Mengkal kena senak.. Tak kene dia nak.

  24. ultraman saga says:

    nk tau cmne life sana..tonton la cite america pie all episode…hahahahaha