May 13th, 2012

Pelbagai versi gosip yang telah melanda rumah tangga Erra Fazira. Banyak suara-suara liar yang menyatakan bahawa suami Erra Fazira telah pun berkahwin lain. Namun hari ini di dalam BiPop, Erra tampil untuk menjelaskan yang rumah tangganya masih utuh. Yang penting, Emran masih suami kepada Erra dan bapa kepada Aleesya.

erra fazira

Kalau dahulu jantung Erra sering berdegup kencang apabila gosip liar timbul, kini Erra tidak ambil kisah lagi. iMalah Erra pelik apabila orang luar lebih mengetahui tentang rumah tangganya berbanding dirinya sendiri. Kata Erra:-

Saya tahu orang luar suka bercakap soal rumah tangga saya, macam-macam versi cerita yang saya dengar tapi hakikatnya, suami masih di depan mata saya. Emran masih suami saya dan bapa kepada Aleesya. Mulut tempayan boleh ditutup, mulut manusia bagaimana? Biarlah mereka bercakap selagi boleh… Jika menafikan, ada pula cakap saya cuba berselindung atau `cover line’. Nak `cover line’ apa, jika tidak benar! Saya tidak suka membebankan fikiran, soalnya orang luar lebih mengetahui soal isi rumah tangga saya. Bagi saya, suami dan anak menjadi keutamaan, kerjaya pula sudah jatuh nombor dua selepas saya berkahwin

Jadi kepada mereka yang menyebarkan dan mereka cerita tentang keruntuhan rumah tangga Erra Fazira dan Engku Emran, diharap dengan penjelasan ini semua pihak akan berpuas hati. Mereka bertiga masih bahagia sebagai satu keluarga. Sama-samalah kita doakan kebahagiaan ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Amin ~~


173 responses to “Emran Masih Suami Saya Dan Bapa Aleesya – Erra Fazira”

  1. Dearest says:

    Errmm… sy harap semua tu x betul.. dgn gurl yg comel tu.. harap2 hidup mereka mmg sedang bahagia… tntg bermadu tu.. dr mane ye khabar angin tu dtg… tp klw la betull.. mmg kesian pada Erra & harap erra dpt menyelamatkan rumah tgga die… pd emran… jgn la mnduakan Erra.. kesian kan juga pada gurl u yg comel tu…

  2. cer comel says:

    anak erra sangatla comel n cute..xde paparazzi ke yang berminat untuk buat blog untuk alesya..mcm log untuk anak katie homes and thomes cruise..suri..
    sgt comel n pandai berfesyen/

  3. lalalala says:

    Sian kak erra. Rasanya, yg lepas tu biarlah lepas. Kita xda hak pun nk judge sapa2. Even Erra, Emran, Yusry, Hans, Awie etc… Apa yg penting skng adlh, kita doakan kebaikan untuk diorg supaya Allah bagi yang terbaik untuk semua. Sama ada betul atau tidak erra dimadukan biarlah menjadi rahsia dia. Dia ada hak untuk [email protected] benda tu. Even if the gossip was true, just put it this way. Ade ke artis @pun yg bukan artis nk mengaku yg dia dimadukan? Its all common sense la people. Pls think wisely n logically. N kalo xbetul, i think we shud let her live her life peacefully. Actually, bukan artis je yg [email protected] It is because they are all ‘public figure’, so kite as a public suke nk caritau hal2 artis; including me as well. Right? So, i strongly suggest for us to pls stop ‘cursing’ each other. Y dun we pray n wish her all the best, and ppl, pls stop guessing,blaming, cursing, acting, speaking harshly to each other. One thing that we shud admire erra is, for whatever reasons by any means she somehow; try her best to ‘defend’ her marriage by not to talk badly about her husband eventhough she can do so. Forgive me, if i had offend you guys but this comes sincerely from the bottom of my broken heart. Think positive. Lets pray for kak Erra that Allah will give her strength to go through each day

  4. NUR says:

    Apabila Erra Fazira kata dia bahagia orang kata dia ‘propa’
    Jikalau Erra Fazira mengiakan ..mula la sibuk nak mengata ‘ padan muka ‘
    Susah – susah sangat tanya sendiri dengan Engku Emran
    Pergi sendiri ke Restoran Silverpot di TTDI……..Baru puas hati kot…..Apa yang penting ‘respect’ Erra Fazira kerana tak suka jaja kisah peribadi….pandai jaga maruah dan air muka orang…..Biarlah….orang yang diumpat banyak dapat pahala daripada orang yang mengumpat :)

Loading...