Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Emma Maembong Dikatakan Kaki Propa Kerana Tidak Menepati Janji

Semenjak muncul menerusi drama Kau Yang Terindah, nama Emma Maembong mula popular. Namun kata orang, kalau dah popular pasti ada cerita kurang molek mula kedengaran. Entah benar atau tidak, semalam menerusi Pancaindera, Emma Maembong dikatakan kaki propa kerana gagal menghadiri temujanji yang diatur.

emma maebong

Advertisement

Menurut si penulis (Syed), Emma ada membuat temujanji kira-kira jam 11 pagi bersama team Pancaindera. Namun sampai ke sudah batang hidung Emma tidak kelihatan. Tiada pula SMS atau panggilan telefon daripada Emma untuk menyatakan hasratnya membatalkan temujanji tersebut. Menurut Syed, ini bukan kali pertama Emma Maembong berkelakuan sebegini.

emma maebong

Hmmmm. Kadang-kadang Abang Nara rasa pelik juga kenapa bila ada artis yang baru nak meningkat nama pasti ada cerita sebegini yang keluar. Kaki propalah, janji tak ditepatilah, bermasam mukalah dan macam-macam le lagi. Abang Nara pasti si Emma nie ada penjelasannya yang tersendiri. Sama-samalah kita tunggu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 Comments

  1. papa

    October 1, 2012 at 3:09 pm

    dia org kelantan ke?? tapi memang cantik lah..sama level cantik ngan neelofa.. even nampak lebih sweeett gitu.. mmuaahh!

  2. ahkak gile glam

    October 1, 2012 at 1:48 pm

    sesungguhnya AWEK KELATE mmg cun2 belako..walaupun sy org Johor tp sy admit org kelantan mmg lawa2……

    • bukan peminat artis murahan

      October 1, 2012 at 2:48 pm

      Nape?? Si Emma ni ore kelate ko????

    • ahkak gile glam

      October 1, 2012 at 3:11 pm

      aah mix ngn scotland…mak dia org scotland bapak dia pelukis negara terkenal Ismail Embong…..not bad la dia punye background.

    • a beeee c

      October 1, 2012 at 4:44 pm

      ceh..ko belajor sains bab persenyawaan mesti tak lepas.
      dah mak dia orang scotland…cantik la.nak harap muka Maembong tu…buleh harap ke???
      tengok diana daniel…mak dia ampun..jawa toktok
      orang kelantan seksek pasir mas jer cun pun..lein..muka takleh jalan gak.

    • fifi

      October 1, 2012 at 5:58 pm

      hello! die orang terengganu la!

    • kuda ku lari gagah berani

      October 2, 2012 at 10:13 am

      die org Ganu laa… akak die berlakon gak…citer Masihkah Ada Ramadhan kat astro prima time ramadhan aritu ade…nama depan tak ingat tapi ujungnya Maembong gak. Berlakon jd adik Eman Manan dan bini Zamarul Hisham. Akak die tak berapa cun sgt…

  3. lara_hati

    October 1, 2012 at 1:13 pm

    hmm pemilik nama sebenar Fatimah Rohani Ismail… emma tu singkatan dari fatimah katanya n maembong tu gabungan nama ayah dia ismail dan datuk dia embong…so ada nilai komersial la kan…info kosmo n metro..just sharing.

  4. saya

    October 1, 2012 at 12:58 pm

    1STTT!!!pasak lg cantekkk

  5. Budak Nakal

    October 1, 2012 at 12:44 pm

    comel lah emmani xpe pasti ada penjelasannya..kita tunggu

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama