August 15th, 2016

Emma Maembong dan Kamal Adli, dahulunya pasangan yang cukup manis dan kelihatan manis bersama. Kisah cinta mereka menjadi kegemaran ramai, malah ada yang mahu menjadi seperti pasangan tersebut.

Namun, hari tidak selalunya indah. Kadang-kadang pasti hujan dan ribut akan melanda menguji kasih sayang, kesetiaan dan cinta.

Bermula daripada kenyataan Emma yang menggambarkan hubungan mereka bermasalah, pengakuan Kamal tentang kesilapannya serta gosip kehadiran orang ketiga dalam hubungan mereka, semuanya menjadi satu tanda tanya.

Sebelum ini kita tahu Emma menanti kepulangan Kamal daripada luar negara untuk berbincang tentang hala tuju hubungan mereka.

Walaubagaimanapun, terbaru menurut Raja Mawar di Bipop, hubungan Emma dan Kamal sebenarnya sudah berakhir minggu lepas. Menurut sumber Raja Mawar, Emma sendiri yang membuat pengakuan tersebut.

Hmmmph, mungkinkah Emma sudah terasa hati dengan sikap Kamal? Sayangnya ramai yang mengharapkan hubungan ini kekal sehingga ke jinjang pelamin memandangkan Emma dan Kamal pernah melalui episod cinta yang agak sedih bersama bekas kekasih masing-masing.

Mungkin ini lah sebabnya orang tua-tua berkata, kalau bercinta jangan lama-lama. Kamal, kalau anda dan Emma sudah betul-betul saling mencintai, masuk meminang sahaja dan buktikan kasih sayang anda pada pasangan.

Apa-apa pun kita tunggu penjelasan daripada Emma Maembong sendiri, adakah benar hubungan beliau dan Kamal sudah tidak dapat diselamatkan lagi.

Sumber Berita : Bipop Berita Harian


Comments are closed.

Loading...