Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Elvina Mohamad Minta Maaf Pakai Seksi, Hanya Sambut Tahun Baru

Gambar-gambar pelakon Elvina Mohamad, 22, dan rakan-rakannya menyambut tahun baru di Langkawi telah tersebar beberapa hari lepas. Dalam koleksi gambar itu, Elvina telah bepakaian jarang menampakkkan pakaian dalam serta berseluar pendek. Gambar itu tersebar menyebabkan dia dikritik Netizen.

Advertisement

Melalui  Utusan Online, Elvina memohon maaf jika menyinggung perasaan mana-mana pihak melalui cara dia berpakaian dalam gambar-gambar tersebut.

Saya minta maaf jika ada pihak tidak senang dengan gambar tersebut. Apa pun gambar tersebut dimuat naik dalam laman sosial peribadi saya untuk tatapan keluarga dan rakan-rakan sahaja.

Sekali lagi saya memohon maaf dan akan lebih berhati-hati selepas ini. Sebagai manusia biasa dan orang yang baharu dalam industri, saya akui masih keliru dan terlupa akan tanggungjawab saya kepada masyarakat.

Menurut Elvina atau nama sebenarnya, Norzalina Mohamad, dia hanya menyambut tahun baru, tidak mengambil bahan terlarang mahupun membuat perkara dilarang. Dia juga mengakui merasa hairan bagaimana gambar itu boleh tersebar kerana ia dimuat naik ke akaun peribadi yang hanya boleh diakses keluarga dan rakan-rakannya sahaja.

Saya bukan buat apa-apa yang terlarang, kami hanya menyambut tahun baharu sahaja. Saya tidak ambil bukan-bukan atau buat perkara bukan-bukan di sana.

Elvina sebelum ini pernah berlakon dalam drama Shh I Love You, Isteri Untuk Diiktiraf dan Safiyya.

TInjauan penulis mendapati Instagram Elvina berada dalam mod privasi dan mempunyai 310,000 orang pengikut. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 Comments

  1. MAK JEMAH

    January 6, 2018 at 8:43 am

    si emma maembong tu nama fatimah jgak , rilekler. poyo laa korang mcm tak pernah letak nama fake / acah retis plak seumo idup kan?
    kampung

  2. Tk

    January 6, 2018 at 7:31 am

    Dah jadi tatapan netizen Pakai baju jatang dan berseluar pendek …. Saya bukan buat buat perkara terlarang ?

  3. Piss

    January 5, 2018 at 8:53 pm

    Yg bkn retis pun ada nma glamer dik non oiii..tu joy revfa. .masa mula2 tgk nama ingatkn artis dari timor leste..huhh..

  4. MerakSekampung

    January 5, 2018 at 4:39 pm

    nama azlina tp panggil elvina. tak boleh blah! malu nak pakai nama sendiri ke. tu baru mak ko letak nama azlina.. kalau fatimah?? mesti lagi malu. har har har har.. ”keliru dan terlupa akan tanggungjawab saya kepada masyarakat” ?? tanggungjawab kepada Allah lagi penting oi.. kau takut masyarakat kecam ke takut Allah benci? duhhh

    • Anonymous

      January 5, 2018 at 4:50 pm

      ustazah online suda muncul

    • Micheal Eng

      January 5, 2018 at 4:57 pm

      elok lg ustajah online muncul dari munafik laknatullah macam ko muncul

    • Anonymous

      January 5, 2018 at 5:43 pm

      Munafik tu nenek kau, anjing

    • MerakSekampung

      January 8, 2018 at 8:39 am

      kahkahkah…kan dah kena munafik 1 kali…suka hati lah nak jadi ustazah ke ape ke… hek helehhhh

    • taktungtuanggg

      January 5, 2018 at 8:36 pm

      namma fatimah okay je. tgk aisyah anak che ta. nama simple tp dh lawa nme apa pun x apa. tp jika artis elok je ad nme glamor sbb senang la org nk ingat. letak nme Buntat atau Opiakk pun bolehh

  5. Anonymous

    January 5, 2018 at 4:04 pm

    Sapa ni ????

    • Ketiak Lover

      January 5, 2018 at 4:20 pm

      Artis ketiak putih

Loading...
To Top