Elly Mazlein Sertakan Hashtag Padu Sindir Bekas Suami Tidak Bayar Nafkah

Hiburan

Elly Mazlein Sertakan Hashtag Padu Sindir Bekas Suami Tidak Bayar Nafkah

Penyanyi dan pelakon Elly Mazlein sekali lagi menjadi perhatian netizen apabila bertindak menyindir bekas suaminya, Azmi Hatta menerusi beberapa hashtag di Instagram.

Advertisement

Elly jelas merasa tidak puas hati dan menuntut agar Azmi lebih bertanggungjawab dalam isu penjagaan anak perempuan mereka, Putri Sara Sefhia yang kini sudah berusia 2 tahun dan turut menuntut pengarah tersebut untuk memberikan nafkah buat cahaya mata mereka.

Tindakan berani Elly itu mendapat pujian ramai kerana memperjuangkan hak anaknya.

Elly dan Azmi mendirikan rumah tangga pada 9 November 2014 sebelum bercerai pada 15 Oktober 2015 ketika sedang hamil. Selepas itu, Azmi berkahwin dengan pelakon Faye Kusairi pada 9 April 2017 dan baru sahaja dikurniakan seorang cahaya mata lelaki.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

47 Comments

  1. ciK piNgu

    April 24, 2018 at 9:14 am

    isteri pertama si jemi ni ape cter skg?

    go kak lina go. jangan biarkan seorang ayah menindas hak seorang anak. sefhia perlu dpt kan hak dia.

  2. Hati Jangan Hitam

    April 24, 2018 at 12:56 am

    Wahai ibu2 tlglh tegas n nasihatkn ank2 jantan kamu bila bercerai.. ingatkn nafkah kat cucu2 kalian..para ibu ni malah sama naik membenci bekas menantu n membela ank jantan dia yg haprak tu…X fhm lh..

    • anti org tua mulot puaka

      April 24, 2018 at 2:24 am

      sbb perangai mak yg puaka mcm ni la anak jantan diorg yg tahu tabur benih merata tu naik lemak. sbb ada mak yg bekap.

    • Just saying

      April 24, 2018 at 8:47 am

      Org tua mulut puaka dan hati hitam legam …contoh terbaik … Mak mertua hantu aku .

    • Anonymous

      April 25, 2018 at 1:21 am

      sep skettt
      sama la kita bekas mak mertua aku
      tk tahan dgn perangai anak beranak puaka tu yg aku failkn cerai

  3. Si Gatai

    April 23, 2018 at 9:30 pm

    Azmi bz man …. Kawin beranak cerai ….kawin beranak cerai …. faye ….kau tu sedar ke tak sedar yg kau kawin dgn buaya tembaga ????

    • Anonymous

      April 24, 2018 at 4:29 am

      ???? buaya tembaga .. amat merbahaya .. Faye tunggu giliran ko kena ngap .. Elly pompom kena tegas tuntut hak anak sampai dapat .. itu dengan x sengaja menolong bekas suami buaya anda sedar dan selamatkan diri Azmi dari hukuman di Akhirat nanti .. berdosa besar seorang ayah abaikan tanggungjawab kepada anak .. kot kat dunia Allah dah membalasnya secara cash .. sedar la yang rasa dia seorang lelaki .. . ???

  4. Anonymous

    April 23, 2018 at 8:01 pm

    Lelaki yg mcmni hanya penting kn nikmat je..pandai berpura2 lupa dan buat x tau je..dah dihentak mula berlagak gagah tunjuk kebenaran yg x benar.

  5. sue

    April 23, 2018 at 5:28 pm

    Bukan nk ckp apa. Punya RAMAI jantan kat luar sana yg cuai, culas bayar nafkah. Baik nafkah isteri mahupun anak2. Nak jadi hero, nak jadi jantan, nak jadi pujaan ramai tapi tanggungjawab & amanah & leadership skills utk oversee satu isi rumah ke laut! Depa ni kan dah terlalu biasa diajar turun temurun isteri kena tast kat suami, kena layan suami elok2, kena jaga makan pakai bagai. So they grow up tau expect jer pompuan kena buat & bagi mcm2. Tau nak ambik & demand tapi tak tau nak memberi dari serba serbi – dari duit sampailah sokongan moral & emosi utk si isteri & anak2. Alim ulama kat luar tololnglah bincang isu suami cuai & culas bagi nafkah ni. Asyik2 nak ulas & bincang tanggungjawab isteri. Ni cuba focus kat so-called ketua2 keluarga ni!

    • sesiapasahaja

      April 25, 2018 at 10:35 am

      Sokong sis! skrg isteri ramai yg bekerja, tp si suami buat2 tak tahu jee nafkah kena bagi jugak kt isteri..ni isteri je la yg tggung semua belanja isi rumah/anak.. nak isteri cantik/gorjes, tp kedekut nak spend kasi isteri g spa.. yg tahu nye, bila dah xcantik carik lain, komen kondem isteri dah xlawa..

      solat ape semua pn kelaut suami zaman skrg, ape lgi nak membimbing anak bini..

Loading...