Written by Bella | March 14th, 2018

Memang benar seperti yang dikatakan, artis ini kalau ada perubahan ataupun apa sahaja tentang diri mereka pasti akan mendapat perhatian ramai. Itulah yang terjadi apabila ada mata-mata tajam yang mengatakan payudara Elly Mazlein kini lebih montok dan menonjol daripada saiz asalnya.

Ada pihak mendakwa Elly buat pembedahan untuk membesarkan “asetnya” itu. Betul ke?

Payudara saya original tak letak spender, Sebenarnya, saya masih menyusu anak. Alhamdulillah, rezeki anak masih ada. Payudara saya asli. Saya tidak boleh menutup mulut orang dari bercakap macam-macam. Malah, saya juga bukan jenis yang cepat melatah dengan kritikan netizen.

Biasalah kalau menyusukan anak pasti bentuk badan seorang wanita itu akan berubah. Mungkin ada sesetengah pihak cemburu Elly kelihatan lebih seksi bila badannya sedikit berisi?

Sumber Berita : Harian Metro

93 responses to Elly Mazlein Nafi Buat Pembedahan Besarkan Payudara

  1. anon says:

    nak nenen elly :D

    30

    -8
  2. miss bawang says:

    pakai push up boley la macik..
    kalo x pakai bole pusing2 tetek ko tu da..

    17

    0
  3. Anonymous says:

    dia ada ckp sebab bengkak susu. tp kalau bengkak susu bukan sakit ke? pastu takkan sepanjang masa bengkak susu. pelik. husnuzon je laaa

    35

    0
    • Anonymous says:

      bodoh punya statement..
      aku kalau dh bengkak susu x leh nak buat kerja kt hopis ni tau… resah segala badan…cepat2 nak pam..
      eh dia blh pulak bengkak susu dok terliuk lintuk nak bergambar bagai..
      bengkak susu pale bana dia…
      geli lah aku si elly ni…

      50

      0
  4. Sumandak says:

    Normal la bila breast feeding , asset tu jadi besar.. pakai bra yg padded lagi nampak la montox.. not an issue.. gini pun boleh masuk berita ka?

    44

    0
    • Anonymous says:

      breast feeding apa dah dekat setahun lebih….
      ngok la ko.. nonsense je.

      4

      19
      • Enaz says:

        my fren susukan anak dia sampai budak tu da darjah 1.

        6

        4
        • Anonymous says:

          dah dia yg nak tunjuk….simpan je lah. tu kan aurat. apalah bodoh sangat?

          6

          1
        • nak tau says:

          tetek dia beso mcm ally mazlin tak.

          3

          0
        • wekkkkkkk says:

          u friend susukn smpai umur 7 tahun…itu bkn susu, itu saja kasi puting u geleman. Sbb somi u jijik tgok..sbb kendur. Ada ke 7 tahun…2 tahun sajalah.
          lepas 2 tahun bgi adik pulak.

          7

          2
        • Anonymous says:

          ada org kampung aku…kasi susu badan budak tu dah umor 5 thn. last2 org kampong suruh tampor je budak tu kalu ketagih….

          8

          0
      • Anonymous says:

        org breastfeed sampai 2 tahun lar

        13

        0
      • Sumandak says:

        Ko la ngok.. doctor pun nasihatkan breast feed anak sampai umur 2 tahun.. tu la.. banyakkan membaca benda berfaedah.. palui punya orang..

        9

        0
      • Anonymous says:

        breast feeding setahun lebih ko ngokkan??? aku ramai je member anak smpai 3 tahun pn susu badan.smpai pening pikir caner nak ceraikan susu bdn drpd anak. xde istilah nonsense kat sini. xpenah ade anak ade hati nak komen

        14

        0
      • ibu says:

        Tak nonsense. Dalam Islam digalakkan susukan anak sampai umur 2 tahun. Auntie susukan sampai umur 3 tahun sebab air susu belum kering.

        7

        0
      • yuyi says:

        breast feed boleh sampi 2 tahun la..

        1

        0
  5. nenek says:

    tgk kt ig ..dia g tmpt drip tu mmg ad wt besarkn breast tp xtau la dia amk pakej breast ke x tp klu amk pon jrg retis nk mgaku hahaha ..bdn byk drip injection masuk vitamin xtakut ke klu ad efek kidney ..seyes ak prnh bce doktor ckp bhye inject2 vit ..tp rmi org buat sb nk cantik

    10

    0
  6. ibumenyusu says:

    xfaham betol ngn netizen ni. kalo dah breastfeed mmg tetek besar la. Lebih2 kalo ko jenis pam 2-3jam skali. Susu sekejap je penuh.

    13

    1
    • ungu.. says:

      sy sendiri masa menyusu anak mmg breast besar..sblm kawen cup A, dah kawen cub B..beranak terus cup D..bile dah x menyusu br normal ke cup B balik..standard la org menyusu badan..yg dok kata tu menyusu ke..ade jugak org menyusu badan breast kecik..tgk pada badan seseorang,…sblm ckp ape2 research dulu ye netizen sume..takut kata2 kite ni menjadi satu dosa dan boleh membuat semua ni merangkak kat padang masyar nnt cari org yg pernah kite wat dosa…die nak seksi ke ape ke tu die ngn tuhan..menegur x salah..yg salahnye cara teguran…

      35

      2
      • Anonymous says:

        takde masalahnya dulu tak mcm ni pun dia punya breast tu. ni anak dah dua tahun takkan tiba2 besar. slalu kalau menyusu breast jd besar time awal2 lg dh besar. lagipun anak dh dua tahun, susu masih banyak mcm dalam pantang ke? i dont think so. saya pun breast feed anak jugak, dah dua tahun lebih jugak dia. takde pulak breast tiba2 berganda2 jadi sizenya

        5

        2
        • pelam says:

          biasalah nak tutup cerita. skrg jadi hos mentor otai,memang tinggilah rating program tu,orang syok cuci mata tengok breast bengkaknya.

          0

          0
    • ibumenyusujugak says:

      tah diorang ni, tu pon sebok sebok, mmg la nk cepat cepat pam tp bukan kempis no dr size F ke size A pon. Duh

      2

      1
      • Anonymous says:

        kalau x nk kena kecam tak perlu mendada canak mcm tu. simpan kan bakal laki ko je. bodoh nya la yg backup elly ni rupanya…bengap.

        4

        0
      • pelam says:

        yg penting,kena cover dgn elok area breast tu bila kat public. especially,dia tu artis,akan jadi perhatian orang. just saying. ?

        0

        0
  7. Not makcik bawang says:

    Makcik bawang mengila. Dia bf kot. Itu pun jadi issue.

    2

    3
  8. nok gebuzzz says:

    tetek pon jadi isu….lol!

    6

    0
  9. makcik bawang says:

    Tak paham aku dgn makcik bawang dlm ni. Jaga tetek sendiri la. Sibuk dgn tetek org pahal. Dengki tk hbs2. Tetek kcik slh. Tkde tetek pn salah. Tetek besar pn dia dok crik slh. Apa mse kcik tk puas menetek ke dok usha org pnye? Ngok

    2

    0
  10. Implants says:

    malah, dagu dan hidung saya juga asli ujar elly mazlein lagi.

    netizen 1 malaysia roll eyes sampai terkeluar soket.

    9

    0
  11. melati says:

    Bior lah dia nk besar kan apa pun ” Janji , dia tk Bercakap dgn Kucing sorang2 mcm Neelofa..!!! (Ada Anak)..Neelofa Ardartu, kalau kt Negara China Neelofa ni taraf antor Kebun jew….hmmm

    4

    1
  12. Pikio pikio says:

    Bukan tetek jadi isu. Ni kes artis sendu @ senduk nk cari perhation. Klu ya pun ori tak payah la ko posing mcm tu nk tunjukkan saiz tetek ko tu! Shallow!

    10

    1
  13. Team Bawang says:

    tetek pelesu….jgn nk membohong org ckp tu penuh susu badan. bukan sebulan ko beranak elly oiii.

    5

    0
  14. ohyeah.. says:

    Melati, aku masih bercakap ngan kucing walaupun dh ank 2. Satu jenis terapi gak sebab kucing pandai simpan rahsia.

    pompuan yg bengkak susu , ada yg demam2 dan hidap breast abscess. masuk wad kena buang ketulan darah dan nanah. mengalir air mata tiap kali kena cuci. amat seksa!

    tapi bengkak susu EM , seksi!!!

    5

    0
  15. Gorges says:

    Posing mcm ni bukan bengkak susu. Bengkak push up wonder bra. Grow up gal. Klu ko artis senduk pun klu ko bagus org pasti mbik ko berlakun. Tak payah la posing ngeliat mcm ni. Burok!

    8

    0
  16. Elly says:

    Malaysia artist sanggup jual maruah nak femes pasai tetek pun nak di viralkan.

    4

    0
  17. mak cute says:

    pose mendada mcm mintak kena rogol…xyah mengedik sgt la klo cup pun span tebal…

    7

    0
  18. Anonymous says:

    Foto T shirt putih tu mcm pose Kendra Wilkinson.

    4

    0
  19. fatt says:

    push up je lebey ni..kalu ko ltk spender pon sape tau..sape plak nak selongkar tetek kau

    3

    0
  20. Mat K says:

    masalah air di selangor lebih kritikal k.

    1

    0
  21. Anonymous says:

    simpan je lah…tu asset ko. tunjuk kt semua org dah kenapa??? simpan kt bakal laki je lah sundal…

    3

    0
  22. Nana says:

    susu bengkak sekalipun perlu ke buat iklan free? ishhh…banggang jugak rupanya.

    4

    0
  23. luv u says:

    biarlah elly nk besarkan or kecutkan tetek dia ke hape…bukan dia ambil duit korang…

    2

    0
  24. Sumandak says:

    Ko la ngok.. doctor pun nasihatkan breast feed anak sampai umur 2 tahun.. tu la.. banyakkan membaca benda berfaedah.. palui punya orang..

    1

    0
  25. Anonymous says:

    ambil gambar tu elok sikit , tak yah nak mendada sgt mcm itik pulang petang…. kan elok rupanya…..tak de la netizen nak ckp yg bukan bukan …. eeee…. malu la sikit…

    2

    0
  26. bunga liar gunung says:

    abis la semua lelaki “naik syeikh” ni karang…apa la nak jadik

    1

    0
  27. Mat Ronggeng says:

    Wow hebat tahun 2018….
    1. Hajjah Zouk jual turban kat disco
    2. Janna Nik belanja peha montok dalam melodi
    3. Izreen and Rita… tarik spender ala ala manja..
    4. Elly Mazelin mempamerkan bakat dada nya yang membuak buak….

    Oh seronok 2018…seronok nya….
    Ho yeh! …ho yeh !…. Mari kita tepuk tangan. Tepuk tangan…

    2

    0
  28. eton says:

    Ye tak boleh menutup mulut orang, tapi boleh menutup aurat kennnns.

    0

    0
  29. wekkkkkkk says:

    KORANG JGN TERTIPU, BYK JE COLI KT LUAR TU SAIZ C , D CUP, LEPAS TU SUMBAT DGN KAIN KASI BULAT2.

    LEPAS TU AD JE COLI YG SPAN NYER TEBAL 3 KALI GANDA TETEK BSRNYER.

    KORANG LELAKI MMG X BELEK BRA KT S.MARKETKN.

    BAHKN NK BELIKN BINI PUNYA PUN MALU.

    Kalau kt rmh somi pun x perasan mcm mana tebal saiz cup bra bini punya tu..tapi tau bukak je kan.

    2

    0
  30. Anonymous says:

    Org lelaki mmg byk tertipu dri segi luaran penampilan wanita. Tmbh lagi yg bermekap tebal, bulu mata palsu, contact lens, berhijap..ada yg hanya ikut fesen, tumit kaki di merahkan ..konon dara, tetek dibsrkan..padahl x ori..atau span je bsr, bersih luaran..tpi di rmh pngotor, malu2 kucing dn sopan..tapi bila dh jadi bini org..mcm tiger..lion..bla..bla..bla…itu lh wanita yg hanya memancing lelaki dgn kepura..puraan.

    4

    0
    • Maakk kau says:

      Betul tu.. Tu bra push up je.. Mana la tetek sampai ke atas gitu.. Melainkan push up bra.. Tu triple padding… Takyah heran kalau tetek besar gitu pas2 kat atas.. Posing ala2 gitu plak.. Mmg la besau nau nampak.. Cuba laki dok pakai bra span tebal gitu.. Then posing gitu, tak ke sama..

      0

      0
  31. Anonymous says:

    tetek kecikpun salah, bsr pun salah…yg nyata tetek tu ada mengeluarkan air susu jika si ibu miskin x ada duit beli susu lembu.
    Kaya mcm Sajat tu pun DH TENTU X ADA AIR SUSU.

    3

    0
  32. Ciktek says:

    Cite pasal tetek pun skrg bleh buat topik masuk blog. Tunggg arr tek besor

    0

    0
  33. Anonymous says:

    bodo laaa komen2 ni. KLAKA!

    0

    0
  34. Anonymous says:

    tengok pun dah taw sbb push up bra..xdenye ori mcm tu..

    2

    0
  35. Anonymous says:

    pompuan tetek besar biasalah tu…kalau jibby tetek besar aku hairanlah jugak…

    0

    2
  36. aunty onion says:

    wei masalah negara betul tetek elly mazlein ni

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Breasts org pun nak kecoh. Adoi la macik bawang2 mesia ni

    0

    0
  38. Minat dgn lagu2 akak Elly nih

    0

    0
  39. anon says:

    Dia pakai push up bra yg tebal, and baju ketat, tu yg nampak mcm besar. Dah ade anak, bila bukak baju mesti dah saggy. Saje dia ni desperate nak tarek attention jantan2 kat luar sana.. Janda gatal yg terdesak

    1

    0
  40. MR Baja Tembikai King says:

    seboknye psl boobs org.. lntak die la nk buat ape pon ,, ade duit die nak ‘enhance’ bagai body ke muke die ke so what ?? bkn mslh spe2 pon smpi nk heboh ..korang klau ade duit trlebih extra pon mst nk cantik/hensem mntap gojez kan ?? dh tu xkn la si elly ni nk ngaku ckp “aah boobs baru uollss” kat media ..ape ke biol laa manusia2 ni smue…

    1

    0
  41. Anonymous says:

    Ha…ha….ha…elly….elly….janganlah menonjol sangat asset. Tonjolkan bakat sudahlah….akak tak nak kau tanggung dosa banyak-banyak sbb ramai yg perhatikan kau.

    1

    0
  42. org Islam malukan agama sendiri says:

    sebok dgn benda mcm ni org Islam x tau pun orang yang tuduh JAWI tangkap khalwat laki bini tu drg jugak yang buat aduan dah mengaku salah….bila menuduh JAWI ramai2 pi maki….

    1

    0
  43. kiah perkasam says:

    bangga tanyang payudara,mengundang nafsu

    0

    0
  44. Anonymous says:

    Assalamualaikum EM(Elly Mazlein)
    Semoga asbab isu ini,awak akan melangkah satu tapak kehadapan. Mgkin dgn cara “teguran”(samada baik mahupun tidak) inilah bentuk “hidayah” yg menghampiri EM. Maksud sy,ia utk mengesahkan bahawa wanita dituntut utk menutup aurat dan melabuhkan tudung dibahagian dada.

    0

    0
  45. abc says:

    Pakai pulak yang sendat-sendat, Kadang-kadang sampai nampak yang tersirat, Tak kire bujur, tak kira bulat..

    0

    0
  46. peliaq 32 inci says:

    Sedap ni buat gosok batang peliaq…aaaahhhhhh.. pastu pancut trus dlm mulut elly …aaaahhhhhhh

    1

    0

Leave a Comment

Optional