Elly Mazlein Enggan Ulas Status Pertunangannya

Hiburan

Elly Mazlein Enggan Ulas Status Pertunangannya

Bertunang pada 30 May 2011, Elly Mazlein dan tunangnya, Azmi masih belum lagi bergelar suami isteri. Terbaru, Elly Mazlein dilihat menghadiri majlis pelancaran filem Awan Dania The Movie tanpa cincin tunang di jarinya. Tindakan itu menimbulkan spekulasi terhadap status pertunangannya.

elly mazlein

Advertisement

Ditemubual oleh Kosmo hari ini, Elly Mazlein enggan mengulas mengenai status pertunangannya itu. Elly tidak memberitahu sama ada dirinya masih tunangan orang atau pun sebaliknya. Kata Elly:-

Saya tidak mahu beri sebarang komen, lebih selesa berdiam diri. Saya harap semua faham kerana hal ini berkaitan dengan kehidupan peribadi saya. Bagi saya sesuatu yang normal tidak semestinya orang yang bertunang mengakhiri hubungan mereka dengan perkahwinan, ada yang berkahwin pun bercerai jug

elly mazlein

Hmmmm. Mendalam kata-kata Elly Mazlein ini. Sukar untuk ditafsirkan apakah maksud yang sebenarnya. Hanya tuan punya badan sahaja yang tau. Apa pun Abang Nara doakan agar hubungan pertunangan Elly Mazlein masih kekal dan akan terus ke jinjang pelamin dalam masa terdekat ini.

Advertisement

jubah kurung

P.S: Tampil menawan di pagi Hari Raya Haji dengan jubah kurung daripada Gudang.MY. Hanya RM139 dan penghantaran adalah percuma ke seluruh negara. Klik di sini untuk melihat lebih banyak warna pilihan dan membuat tempahan.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

58 Comments

  1. bicidiei...

    October 23, 2012 at 11:30 am

    I kenal elly n azmi…diorg ok la…azmi nk g umrah xlama lg…

    • nabilla tayang perut

      October 23, 2012 at 1:37 pm

      UNTUK PENGETAHUAN KO LA PADAN MKE HEELY MASLEIN..,KIPAS PAYAH MATI NEELOPAK NI MMG CAM PUIIIIII SAKAI!…SKE SGT NAK MYEBOK HAL ORANG…SO…,PADAN MKE HELLY MASLEIIN WAT BODO JELA DGN KIPAS PAYAH MATI NEELOPAK NIE…TAK PYH LYAN ORG GILAAAA MCM DIA…..K :)!

    • Kipas Payah Mati Neelofa

      October 23, 2012 at 1:46 pm

      nabila tayang perut.. kesiannya aku dgn komen ko.. nk komen pun dah slh column.. patut komen kt atas tu haaaa… nick name ko yg nabila tayang perut tu bkn nyebok hal org jugak ke? hahahahaha..

  2. Zalia Eleena..

    October 23, 2012 at 11:20 am

    laki org ker? patut la kertu lebih dari si elly ni

    • Presiden Zed Zaidi bakal masuk pilihanraya

      October 23, 2012 at 12:26 pm

      bukanlah..tunang si elly ni duda da 2 @ 3 org anak mcm tu..tk dalah tua manapun.at least ada duit..hehehe

  3. harunoichi

    October 23, 2012 at 11:18 am

    Mesti malu dowh klu putus tunang. So korang, tak payahlah lepas ni tunang nak buat grand bagai

  4. halimah jongang

    October 23, 2012 at 11:00 am

    bukan ke tunang dia ni laki org ke?

  5. Ha

    October 23, 2012 at 9:00 am

    putus pn x ap la elly…bukanya ensem pn tunang ko tu..kalau ko nk y kaya juga tpi x ensem x tahu la..tpi kalau pada sy la bio la ensem skt n kaya skt pn x apa..baru ada selera..ni walau kaya tpi x selera pn wat apa…kalau nk kiss pn..ishhhh…x selera…

    • Presiden Zed Zaidi bakal masuk pilihanraya

      October 23, 2012 at 12:27 pm

      suka ati kau jer ckp mcm tu..sok2 kalo ko dpt [email protected] org nepal..baru ko tau hahahaha

Loading...