Ellie Suriaty Nafi Dibayar Sokong Najib, Masuk UMNO Selepas BN Kalah

Hiburan

Ellie Suriaty Nafi Dibayar Sokong Najib, Masuk UMNO Selepas BN Kalah

Hadir sebagai penyokong Datuk Seri Najib Tun Razak, kekecohan dan provokasi yang dilakukan oleh pelakon Ellie Suriaty mendapat kritikan serta menimbulkan pelbagai spekulasi. Selain dilabelkan sebagai ‘macai’, ada juga pihak yang mendakwa mungkin Ellie diupah untuk bermati-matian menyokong bekas PM itu selain mempunyai niat tertentu demi kepentingan dirinya.

Advertisement

Walaubagaimanapun, Ellie menafikan dirinya seorang yang mudah ‘dibeli’ dengan wang ringgit dan menjelaskan apa yang beliau lakukan adalah untuk menegakkan keadilan. Ellie tidak pernah mengharapkan sebarang balasan.

Apa yang berlaku di mahkamah itu bukan pakatan atau rancangan, semua yang ada di sana ada perasaan yang sama. Kami tidak dibayar, jangan sesiapa tuduh saya ambil duit, makan dedak atau sebagainya. Saya bukan orang yang boleh dibeli.

Ellie berkata beliau bimbang dengan nasib bangsa Melayu dibawah kepimpinan kerajaan baharu. Dalam pada itu, Ellie memberitahu beliau menyokong Najib dan UMNO selepas kerajaan Barisan Nasional tewas pada PRU 14 lalu.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

31 Comments

  1. Anonymous

    July 9, 2018 at 11:36 am

    aper pun si ellie ni ckp… nk sokong tak perlu menjerit2.. terherot2 seret tetek himpunan jantan…. kate melayu.. adab melayu pun tak praktik kan.. gebang

  2. Anonymous

    July 9, 2018 at 11:08 am

    S U N G G U H M E M A L U K A N !!!!!!

  3. Anonymous

    July 9, 2018 at 10:57 am

    Kau mmg bodoh lh Ellie..Sama mcm kwn2 kau wanita umno yg derma kat najib..tak pernah dengar lg lh org miskin derma kat org kaya penyamun lak tu..mana gi adik beradik, sepupu sepapat najib yg kaya raya tu..dulu kaum wanita gadai gelang utk negara nk mereka zmn tuanku Abd Rahman,ok lh tu..ni utk individu..ada akal ke tidak ni..

    • Anonymous

      July 9, 2018 at 11:33 am

      betul tu… zaman dulu yer melayu yg kasi sumbangan tuk tunku Abd rahman g london… cina india sesen tak msuk campur…. tp itu utk our 1st PM… dia buat tuk negara…. si najib tuk diri sendiri… nk kaya lebih kurang bole tp najib melampau sgt salah guna kuasa nk duit… nk bini ade beg juta2… rosmah ade tiara 14 ketui utk aper hello kate middleton pun pinjam tiara ratu Elizabeth jer…
      kau ellie tgk life ko dulu lah camne sengsara.. dpt geng sekutu najib baru dpt hidup… nk kene najib tolong pintu belakang jgk… nk berdiri atas effort sendiri ko ellie same melayu pemalas tu.. tak semua melayu ini yg dlm geng bakul malas…

    • PP

      July 9, 2018 at 5:43 pm

      Kebodohan manusia mmg tiada batasan

  4. suhaimah 58

    July 9, 2018 at 10:55 am

    nasib melayu dengan kerajaan lama tu terjamin sangat ke ellie suriati?

  5. chickn

    July 9, 2018 at 10:09 am

    so sorry…for a woman to shout n scream like tat really bikin malu….sokong umno n najib smpai butakan mata tentang all the scandals n pahit sakit yg orang melayu lalui….cmon buka minda sikit….nak sokong pun ada adab….takpayah nak jadi mcm gengster teriak ….buat malu je lebih