Ella Hiasi Muka Depan Majalah EH! Mac 2012, Memang Nampak Rock

Hiburan

Ella Hiasi Muka Depan Majalah EH! Mac 2012, Memang Nampak Rock

Kalau dah namanya rockers, posing untuk majalah pun kenalah gaya rock sejati. Dan Ella sememangnya tidak menghampakan peminatnya apabila tampil bergaya untuk menghiasi muka depan majalah EH! keluaran Mac 2012. Sekali tengok nampak gothic pun ada.

ella eh

Advertisement

Untuk pengetahuan semua, masih tiada desas-desus tentang bilakah Ella akan mengakhiri zaman gadisnya. Namun tajuk “I’m So In Love With…” yang ditampilkan kali ini agak catchy. Adakah Ella memperkenalkan kekasih hatinya secara ekslusif di dalam majalah EH! kali ini?

Semoga tahun 2012 memberikan lebih banyak rezeki kepada Ella bukan sahaja di dalam bidang nyanyian namun juga daripada segi jodoh. Sama-sama kita doakan. Amin ~~

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

96 Comments

  1. tikz

    July 9, 2012 at 4:24 pm

    wow…ella, gojes ! mmg terbaik ella. sekurang² nye wlpn dah berumur tp x perasan mcm AYAM TUA SI ROZITA CHE WAN TU! ELLA U ALWAYS BE OUR ROCK DIVA, sweet sgt org nye ! awww I love u ella . Tahniah !

  2. Dewi

    February 22, 2012 at 8:32 pm

    sape yang mengutuk tu semua nya jealous la. Tak baik kutuk2 dia..dia dah macam baya mak kita tau. aku kagum dengan dia sebab dia boleh maintain diva sampai sekarang…suara masih sedap, kekal sbg ratu rock, masih cantik apa klu nak dibanding dengan wanita sebaya beliau.

  3. akusukaapeygakutulis

    February 21, 2012 at 9:48 pm

    die mmg cantik dr dulu, lg cantik kalu bertudung..

  4. nosh

    February 21, 2012 at 6:10 pm

    langsung x nampak rock, menyeramkan ada ler. kalau le tjumpa waktu malam….

  5. Diego Motta

    February 21, 2012 at 5:56 pm

    makcik ni umor dh brapa ? rasa 50 dh ada ni..bila nk pakai hijab ni makcik?

Loading...