Ella Hiasi Muka Depan Majalah EH! Mac 2012, Memang Nampak Rock

Hiburan

Ella Hiasi Muka Depan Majalah EH! Mac 2012, Memang Nampak Rock

Kalau dah namanya rockers, posing untuk majalah pun kenalah gaya rock sejati. Dan Ella sememangnya tidak menghampakan peminatnya apabila tampil bergaya untuk menghiasi muka depan majalah EH! keluaran Mac 2012. Sekali tengok nampak gothic pun ada.

ella eh

Advertisement

Untuk pengetahuan semua, masih tiada desas-desus tentang bilakah Ella akan mengakhiri zaman gadisnya. Namun tajuk “I’m So In Love With…” yang ditampilkan kali ini agak catchy. Adakah Ella memperkenalkan kekasih hatinya secara ekslusif di dalam majalah EH! kali ini?

Semoga tahun 2012 memberikan lebih banyak rezeki kepada Ella bukan sahaja di dalam bidang nyanyian namun juga daripada segi jodoh. Sama-sama kita doakan. Amin ~~

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

96 Comments

  1. Verbena

    February 21, 2012 at 4:48 pm

    Sekali pandang macam Sarah Jessica Parker….

  2. saje nak komen

    February 21, 2012 at 3:01 pm

    dari dulu den raso muka ella ni mcm iras2 arwah mona pendi.. ke arwah mona pendi iras dia??? haiihhh… o_o

  3. ctrmiena

    February 21, 2012 at 9:50 am

    ella masih nmpk muda.. & ROCK!!! hehhehehe…

  4. mizz umie

    February 21, 2012 at 9:25 am

    korang kan yang kutuk2 ni tanggung dosa kering..tak kuasa aku dengan owang negatif ahaks…

  5. lily

    February 21, 2012 at 9:10 am

    mak mentua aku lebih muda dri dia pun da ada 5 cucu hehehe…moga thun ni dpt tgk ella naik pelamin la..

    • aku yang cantik jelita

      June 29, 2012 at 8:29 pm

      jodoh mak mentua ko cepat, jodoh ella lambat. tu pun ko nak kira2? ko tu nasib baik dh kawen. fikir pasal anak2 ko sudah. maaf zahir batin. nasihat ikhlas.

Loading...