Written by Bella | June 12th, 2019

Berkesempatan untuk meluangkan masa bersama, pelakon Elfira Loy ada berkongsi beberapa fotonya dan suami, Faris K Anuar bercuti ke Istanbul, Turki baru-baru ini. Tidak dinafikan pasangan sama cantik dan sama padan ini tampak begitu bahagia sekali.

Melalui foto yang dikongsikan, secara tidak langsung ia memaparkan perkembangan kehamilan Elfira terkini dimana ‘baby bump’ sudah jelas kelihatan.

Malah, ada netizen yang memuji penampilan Elfira lebih jelita dan berseri-seri ketika hamil.

Untung Elfira, dapat suami yang begitu menyayangi dan selalu ingin membahagiakannya. Semoga kekal bahagia sehingga ke jannah.

16 responses to Elfira Loy Kongsi Foto Bercuti Di Istanbul, ‘Baby Bump’ Sudah Kelihatan

  1. Anonymous says:

    sana byk jenis ikan, belajarlah cara siang..

    11

    1
  2. Anonymous says:

    nnti atas 7 bulan dh lmbt lgi nk naik flight kan..

    1

    0
  3. kelantit says:

    makin berseri seri wajah mu nak

    3

    2
  4. Jini says:

    Terbuka ig strory El ni..terkejut tgk kuku jari ibu dia Ms nk introduce psl air minimum kt sn…. Kot ye pun bersihkn la dulu in kuku tu..nmpak mcm Ada taik kuku je kt kuku tuu

    6

    0
  5. Jini says:

    Terbuka ig strory El ni… terkejut tgk kuku dia masa nk introduce minuman kt sn.nmpak mcm Ada taik kuku kt jari ibu dia.kot ye pun bersihkn la dl …hmmm

    2

    0
  6. anak makcik bawang says:

    kalau dengan pian mampu gi lembah klang je kan

    7

    0
  7. Bawang says:

    Lepas dapat anak nanti berjagalah malam dan siang. Tengok berapa lama boleh senyum

    3

    2
    • Anonymous says:

      bole jer senyum maklum laa kawin dgn mesin ATM…. yg sedih2 ni org yg beranak ramai dah tau laki gaji kecik xmampu.. mkn pil perancang xmau cuma mau mintak duit dari govt..

      12

      0
  8. Kecoh Ar says:

    X kisah sgt baby bump tu…yg aku kisah dia pkai phone apa lawa sgt gamba. IPhone X kah?

    3

    1
  9. Anonymous says:

    kisah plak…

    1

    0
  10. huhu says:

    istri mengidam nk g istanbul..kene le g..kang tak pasal2 meleleh air liur anak kang..gitewwww…

    2

    0
  11. Anonymous says:

    Faris ni sedara jauh aku…fmly dia mmg kaya pn terutama nenek dia…untung laa ko el dpt laki cucu kesayangan nenek…ape nk sume dpt…jgn buat perangai sudah silap2 nti kne tendang dgn nenek dia…hahaha…langsung x dpt ape2…

    4

    0
    • ye la says:

      tu yg mak si pira ni sanggup suruh anak dia putus tunang dgn si pian dlu kan? kalau ngan pian agak2 dpt x turun naik kapal terbang melancong sana sini? yg ni confirm la dpt kan

      3

      0
      • Anonymous says:

        Ala mngata sja lh kmu2 tu..el dh bkelurga kjp nanti dpt ank..nee asik.piannn.aje..cuba lh fikiran trbuka doa yg baik2..

        0

        0
  12. unknown says:

    bawa mesin atm memang bahagia narra oiiiiiii

    2

    0

Leave a Reply to huhu Cancel reply