Written by Bella | October 8th, 2019

Momen paling menggembirakan buat pasangan yang sudah berkahwin pastinya saat mereka menimang cahaya mata sulung. Satu anugerah terindah yang tidak ternilai dipenuhi dengan kebahagiaan.

anak elfira loy

Selamat menimang cahaya mata pertama pada 1 Oktober lalu, pelakon Elfira Loy meluahkan rasa syukur segalanya dipermudahkan dan turut berkongsi beberapa surah Al-Quran yang diamalkan ketika dia hamil.

anak elfira loy muhamad rayyan khalafanak elfira loySemoga perkongsian ini memberikan manfaat kepada wanita yang sedang hamil di luar sana. Tahniah sekali lagi kami ucapkan kepada Elfira dan suami. Semoga anak mereka membesar dengan sihat dan menjadi anak soleh. Amin..

Sumber Berita : Media Hiburan

14 responses to Elfira Loy Kongsi Beberapa Surah Al-Quran Amalan Ketika Hamil

  1. team abe pian says:

    acik kening nk tag sopian tu ke kalini?

  2. anon says:

    aku suka style org kita, suka berkongsi tips, baru kawin 3 bulan dah share tips perkahwinan bahagia, anak baru sorang beberapa bulan dah ada tips jaga anak dari dalam perut. tak pernah lokek ilmu. .

  3. gmah says:

    sarcasm.. lol..

  4. Anonymous says:

    baru 7 hari.. belum banyak ragam lagi..

  5. Anonymous says:

    Sampai baby baligh la nanti kisah kooo

  6. Anonymous says:

    Mari berpidah ke Cari Forum dot com dot my lebih happening dan terkini. Blog ni dah mati.. zzz

  7. Anonymous says:

    Baca surah almulk kepercayaan ke el mak ko ajar…

  8. Gmail Yhaoo says:

    pastu tulislah ayat ayat suci bagi attract orang suka. dia tak pernah lokek ilmu. bagus.

  9. Nara so lame says:

    Alhamdullilah ,kening bayi normal ….

    nara tolong upkan ceta ni hari hari …sebab semua org / org lain tak pernah ada anak …and tak tahu tips tips jaga baby …

    Kami nak tahu segalanya ttg leeroy punya sendusip (sendu gossip)

    Also nara ..apa hal blog kau …ni mana likes button ??

  10. Anonymous says:

    bukan bitter, tapi setuju dengan komen kat atas nuu. baru berapa bulan kahwin dah bagi tips perkahwinan bahagia. anak baru berapa minggu, belum tentu jadi apa orangnya nanti, dah bagi tips amalkan surah itu ini.

    we never know the future. we never know

  11. Teoo says:

    Peminat dia yg mintak tips, yg korang pedih bontot sgt kenapa?
    Beranak 1 kali pun, still beranak. Still pengalaman lebih drp orang yg tak pernah beranak. Also i’m sure tips dia bagi tu bukan dia bg saja2, tu dia cedok drp ilmu orang lain jgk. Benda baik why not share? Kalau korang tak interested nak baca, get lost. Tu pun bodo tak reti?

  12. hakak says:

    hmm aku plk pkir mcm xsalah je dia share. mne tau ade manfaat. aku pn dlu ade amalkn surah2 bce quran lps solat. bkn nk riak. tp berkongsi ilmu. alhamdulillah.. bby xde sakit kuning. bby putih.. by tak menanges je. suma ape yg kite bce yg terkandung dlm quran bby dgr. resap dlm naluri bby..

  13. unknown says:

    xde specialnya tips yg dia bg.. kl google bersepah je tips dr ustaz2 ustazah2.. paling x than sampai hospital & doc pon buatt istikharah sbb takut x dapat keredhaan Allah.. perghhh ayat wanita lindungan kaabah sunggoh

  14. sis says:

    ala korg ni. da bg ilmu free2 pn msih nk sombong. at least ucap la thanks. ape la… ingat ye.. xkn tercium bau wangian syurga Allah jika sebesa kuman wujud perasaan sombong dlm dri manusia. Ingat!!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini