Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Elfira Loy Kongsi Beberapa Surah Al-Quran Amalan Ketika Hamil

anak elfira loy

Momen paling menggembirakan buat pasangan yang sudah berkahwin pastinya saat mereka menimang cahaya mata sulung. Satu anugerah terindah yang tidak ternilai dipenuhi dengan kebahagiaan.

anak elfira loy

Advertisement

Selamat menimang cahaya mata pertama pada 1 Oktober lalu, pelakon Elfira Loy meluahkan rasa syukur segalanya dipermudahkan dan turut berkongsi beberapa surah Al-Quran yang diamalkan ketika dia hamil.

anak elfira loy muhamad rayyan khalafanak elfira loySemoga perkongsian ini memberikan manfaat kepada wanita yang sedang hamil di luar sana. Tahniah sekali lagi kami ucapkan kepada Elfira dan suami. Semoga anak mereka membesar dengan sihat dan menjadi anak soleh. Amin..

Sumber Berita : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. sis

    October 9, 2019 at 11:16 am

    ala korg ni. da bg ilmu free2 pn msih nk sombong. at least ucap la thanks. ape la… ingat ye.. xkn tercium bau wangian syurga Allah jika sebesa kuman wujud perasaan sombong dlm dri manusia. Ingat!!

  2. unknown

    October 9, 2019 at 9:38 am

    xde specialnya tips yg dia bg.. kl google bersepah je tips dr ustaz2 ustazah2.. paling x than sampai hospital & doc pon buatt istikharah sbb takut x dapat keredhaan Allah.. perghhh ayat wanita lindungan kaabah sunggoh

  3. hakak

    October 9, 2019 at 9:05 am

    hmm aku plk pkir mcm xsalah je dia share. mne tau ade manfaat. aku pn dlu ade amalkn surah2 bce quran lps solat. bkn nk riak. tp berkongsi ilmu. alhamdulillah.. bby xde sakit kuning. bby putih.. by tak menanges je. suma ape yg kite bce yg terkandung dlm quran bby dgr. resap dlm naluri bby..

  4. Teoo

    October 9, 2019 at 9:04 am

    Peminat dia yg mintak tips, yg korang pedih bontot sgt kenapa?
    Beranak 1 kali pun, still beranak. Still pengalaman lebih drp orang yg tak pernah beranak. Also i’m sure tips dia bagi tu bukan dia bg saja2, tu dia cedok drp ilmu orang lain jgk. Benda baik why not share? Kalau korang tak interested nak baca, get lost. Tu pun bodo tak reti?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top