Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Elfira Loy Harap Timang Cahaya Mata Lelaki

Selepas empat bulan mendirikan rumah tangga, pelakon Elfira Loy dikurniakan rezeki untuk hamil. Tentunya, pengalaman mengandung buat kali pertama merupakan detik indah buat semua wanita.

Advertisement

Sedang hamil di trimester pertama, Elfira ketika menjawab pertanyaan di akaun Instagram memberitahu beliau lebih gemar dengan bayi perempuan tetapi beliau berharap agar bayi sulungnya adalah lelaki kerana apabila anaknya besar nanti, dapatlah menjaga beliau dan suami, Faris K Anuar ketika tua.

Of course la suka girl sebab banyak barang boleh shopping. Tapi as first child lebih baik lelaki sebab boleh jaga kita. Perempuan (anak) esok dah besar lepas kahwin kena ikut laki dia, kalau (anak) lelaki jaga mama dia.

Semoga dimakbulkan impian Elfira itu. Apa yang penting jangan berhenti berdoa, siapa tahu ada rezeki kan?

Sumber Berita : Astro Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 Comments

  1. Anonymous

    May 8, 2019 at 1:17 pm

    patut perangai tu cover2 skit dah jd menantu dato…. buat malu belah mertua jerrr… dah lah diri tu xde background education.. harap jual muka jerkk

    • burit

      May 8, 2019 at 3:12 pm

      dia graduate lah.. tak tau ke?

  2. Kami ank perempuan

    May 8, 2019 at 12:38 pm

    die ni ckp psl diri die sendiri. maksud nye die x jaga mak pak die. sbb die ank perempuan

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top